Horoscop de weekend pentru 16-17 decembrie 2023: Nativii acestei zodii vor fi trădați

Author: Bianca Vidoi

Trădarea se abate în calea acestei zodii

Sursa: Kanal D

Descoperă horoscopul de weekend pentru 16-17 decembrie 2023. Află ce îți rezervă astrele!

Horoscopul de weekend pentru 16-17 decembrie 2023. Nativii zodiilor vor trece prin mai multe stări în acest weekend, există două zodii ce au parte de trădări neașteptate din partea persoanelor în care au cea mai mare încredere. Astrele vă recomandă să vă lăsați inima să simtă toate aceste sentimente dureroase și să vă exprimați toate emoțiile în fața unui membru al familiei. Zodiile trebuie să învețe să se pună pe primul loc astfel încât să nu aibă probleme pe niciun plan.  

Află horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Berbecii au parte de o întâlnire neplăcută

O persoană din trecut le va da dureri de cap nativilor zodiei Berbec, oricât încercați să păstrați distanța, în acest weekend va fi inevitabil să vă întâlniți cu o cunoștință neplăcută. Chiar dacă gândul de a petrece timp alături de aceasta nu vă priește, trebuie să vă călcați pe orgoliu și să îi acordați o șansă pentru a-și explica deciziile și acțiunile din trecut.

Taurii au nevoie de relaxare

Modul în care acționează Taurii nu le priește, deoarece oboseala îi prinde din urmă și face ca orice sarcină să pară mai grea decât este cu adevărat. Este posibil ca toată munca depusă până acum să fie degeaba daca nativii continuă să se epuizeze, deoarece superiori văd doar lipsa randamentului din ultimele zile și este posibil să fie trași la răspundere pentru dezinteresul de care dau dovadă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Sănătatea le face probleme Gemenilor

Starea de sănătate a Gemenilor lasă de dorit așa că este timpul ca aceștia să acorde își acorde mai multă atenție pentru a evita agravarea problemei. Chiar dacă sunt ocupați la locul de muncă, nu vor fi în stare să funcționeze la un nivel ridicat dacă nu au grijă de corpul lor.

Astrele sugerează o vizită la doctor, pentru a verifica că totul este în regulă.

Citește și: Ce cadou îi porți oferi persoanei iubite, de Crăciun 2023, în funcție de zodie 

Racii suferă din cauza nivelului de muncă

Racii trebuie să acorde mai multă atenție organizării deoarece în această perioadă viața personală și cea profesională nu se combină într-un mod promițător ceea ce le dă și mai multe bătăi de cap nativilor.

Chiar dacă le este extrem de greu să se împartă între toate sarcinile pe care le au, acești nativi sunt foarte optimiști și au încredere în faptul că nimic nu este imposibil pentru ei.

Leii își iau rămas bun de la un “prieten”

Acești nativi au realizat cu strângere de inimă că nu toți cei pe care îi numeau prieteni sunt cu adevărat de partea lor iar faptul acesta îi împiedică din a fi raționali atunci când vine vorba de sustragerea din conflicte.

Energia voastră pozitivă este pusă la încercare de negativitatea adusă de această persoană, deci este în interesul vostru să scăpați de acest tip de persoane și să vă bucurați de sărbători în liniște.

Fecioarele au probleme cu dragostea

Aveți nevoie de o pauza de la locul de muncă pentru a putea evita o posibilă altercație cu partenerul de viața. În ultima perioadă ați acordat mai multă atenție jobului iar asta nu le surâde deloc celor din jur, mai ales persoanei iubite. Soluția este simplă, o discuție sinceră este mereu bine venită și apreciată într-o relație.

Horoscopul weekendului 16-17 decembrie 2023, oferă sfaturi pentru toate zodiile

Balanțele suferă în tăcere

Balanțele nu trec prin cea mai bună perioadă din punct de vedere psihic, oricât de mult încearcă să își apere sănătatea mintală, nativii nu reușesc să treacă peste anumite blocaje personale. Aceste dificultăți pot duce la distrugerea relațiilor cu cei din jur, fie că este vorba de partenerul de viață, familie sau prieteni.

Scorpionii trebuie să gândească fiecare ban cheltuit

Nativii acestei zodii au o perioadă foarte proastă din punct de vedere financiar. Au făcut multe cheltuieli neașteptate, iar investițiile în care au pus mare parte din economiile lor nu merg așa bine cum se așteptau. O să urmeze o perioadă mai grea pentru ei din acest punct de vedere, motiv pentru care veți fi nevoit să fiți mai cumpătat în următoarele săptămâni. Este posibil să fie cazul să apelați la un prieten sau un membru al familiei pentru a vă scoate din această situație delicată, însă este recomandat să rămâneți încrezător și optimist.

Săgetătorii o să fie trădați de persoana pe care o iubesc cel mai mult

Săgetătorii au parte de un weekend tumultuos, cu multe probleme în viața amoroasă și momente prin care nu v-ați fi imaginat că veți trece vreodată. Este posibil ca partenerul vostru să vă trădeze încredere, iar acest lucru își va pune amprenta pe starea voastră de spirit, dar și pe nivelul de energie pe care îl aveți. Simțiți că nimic nu vă mai poate scoate din această stare și aveți nevoie de un membru al familiei care să vă asculte cu calem problemele astfel încât să vă puteți elibera de energiile negative pe care le-ați acumulat în interiorul vostru.

Citește și: Mercur retrograd în Capricorn și Săgetător în perioada 13 decembrie 2023- 1 ianuarie 2024. Cum sunt zodiile afectate?

Nativii zodiei Capricorn au nevoie de relaxare

Ați scăpat de o săptămână foarte stresantă la locul de muncă și chiar dacă vă place să aveți întotdeauna ceva care să vă țină ocupat, corpul vostru începe să cedeze și cere cu disperare câteva momente de liniște. Astrele vă sugerează ca în aceste două zile de weekend să vă relaxați, fie în confortul propriei voastre case, în fața televizorului sau alături de o carte bună, fie afară, într-un cadru de vis de la unul dintre târgurile de Crăciun la care v-ați dorit întotdeauna să mergeți.

Vărsătorii nu sunt mulțumiți de stilul de viață

Stilul de viață pe care Vărsătorii l-au adoptat nu le aduce mulțumirea pe care și-o imaginau, iar acest lucru semnalează mai multe probleme cu care se confruntă nativii acestei zodii. Este momentul să faceți toate schimbările necesare pentru a vă trăi viața pe care o doriți, astfel încât să scăpați de sentimentul de plictiseală cu care v-ați luptat adesea în timpul săptămânii. Astrele vă recomandă să încercați să căutați cât mai multe activități care să vă atragă pentru a vă extinde lista pasiunilor care să vă scoată din casă.

Peștii au parte de o surprinză din partea șefilor

După o perioadă foarte solicitantă la locul de muncă, nativii zodiei Pești simt aprecierea din partea șefilor ce s-au gândit la efortul depus, motiv pentru care v-au oferit o mărire de salariu binemeritată. În acest weekend vă puteți relaxa alături de persoanele dragi, iar dacă sunteți nerăbdători pentru sezonul sărbătorilor de iarnă, puteți începe să faceți pregătirile necesare pentru Crăciun.

Descoperă și mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?