Horoscop DRAGOSTE 21 noiembrie 2019. Relatiile amoroase sunt in pericol pentru mai multe zodii

Autor: L.S.
Actualizat: 21 nov 2019, 10:01

Este o zi nefasta pentru relatiile amoroase. Iata horoscopul dragostei pentru joi, 21 noiembrie.

Horoscop DRAGOSTE 21 noiembrie BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Viata sentimentala trece printr-o perioada dificila cauzata in primul rand de stres. Daca esti singur, o persoana din cercul tau de prieten iti spune ce simte pentru tine. Ofera-i o sansa pentru ca nu ai nimic de pierdut.

Horoscop DRAGOSTE 21 noiembrie TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Relatia de cuplu merge in directia potrivita.

Ai grija sa-ti faci timp pentru persoana iubita, vorbeste cu ea si lucrurile vor functiona excelent. Este singura cale prin care relatia dintre voi doi sa fie una de succes. Esti singur? O persoana noua va intra in viata ta si o va revigora. Poti obtine ceea ce iti doresti daca ramai calm si corect atat fata de tine cat si fata de ceilalti.

Citeste si: Horoscop de sărbători 2019. Ce faci de sarbatori in functie de zodie

Citeste si: Horoscop 2020. Ce trebuie sa faca fiecare zodie in noul an, ca sa isi urmeze destinul

Horoscop DRAGOSTE 21 noiembrie GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Se anunta o zi constructiva din punctul de vedere al vietii personale. Esti capabil sa rezolvi problemele care puneau presiune pe relatia ta de cuplu si sa faci planuri impreuna cu partenerul.

Daca esti singur, nu intra in depresie. Mai bine inarmeaza-te cu curaj si determinare si mergi sa obtii ceea ce-ti doresti.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop DRAGOSTE 21 noiembrie RAC (21 iunie – 22 iulie)

Nu este cea mai buna zi pentru o discutie sincera cu partenerul pentru ca exista sanse mari sa se transforme intr-o disputa. Fa un pas in spate si incearca sa fii mai diplomat. Singur? Incearca sa fii mai deschis cu oamenii, sunt o multime de persoane care si-ar dori sa te cunoasca isi sunt descurajati de raceala pe care o afisezi.

Horoscop DRAGOSTE 21 noiembrie LEU (23 iulie – 23 august)

Trebuie sa iei masuri pentru ca relatia de cuplu sa revina pe drumul drept. Persoana iubita iti sta alaturi iar atmosfera sezuala va conduce in noi aventuri amoroase. Daca esti singur, se anunta o zi minunata. Indiferent unde vei merge toti ochii vor fi atintiti asupra ta.

citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro

Citeste si: Horoscop DRAGOSTE saptamana 18-24 noiembrie 2019. Zodia care se desparte inainte de sarbatori

Citeste si: Horoscop chinezesc noiembrie 2019. Ce mesaj ti-au trimis inteleptii pentru aceasta luna

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.