Horoscop dragoste aprilie 2023: Zodiile care au parte de o lună de vis

Author: Cristina Mocanu

Trei zodii vor fi încercate de destin în luna aprilie 2023.

Sursa: https://pixabay.com/

Trei zodii vor fi încercate de destin în luna aprilie 2023.

Iată horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023 pentru toate semnele zodiacale. Vezi ce îți rezervă astrele.

Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023

Horoscop Aprilie Dragoste 2023- Berbec

Prima parte a lunii aprilie 2023 va fi foarte dificilă din punct de vedere amoros pentru Berbeci. Aceștia se pot confrunta cu conflicte majore în relația cu partenerul/a, datorită punctelor de vedere diferite asupra unor planuri de viață.

Există posibilitatea ca partenerii să își dea seama că vor lucruri diferite și pot lua decizia de a merge pe drumuri separate.

Dacă ești singur/ă, chiar dacă nu vrei sau cauți, dragostea va apărea în viața ta. S-ar putea să te îndrăgostești de cineva care are aceleași interese ca și tine. 

Citește și: Horoscop weekend 18-19 martie 2023. Pentru Tauri a început o fază favorabilă a vieții

Horoscop Aprilie Dragoste 2023- Taur

Iubirea devine una dintre prioritățile Taurilor în această lună. Astrologii vă sfătuiesc să analizați cu atenție viața afectivă și să vă gândiți dacă relația în care vă aflați se îndreaptă în direcția pe care o doriți. Aveți tendința să deveniți rigizi în gândire ceea ce vă va împiedica să începeți o relație nouă sau să o îmbunătățiți pe cea în care sunteți implicat.

Începând cu data de 11 aprilie, Venus intră în casa a doua ceea cele oferă cuplurile posibilitatea să devină mai solide, iar posibilele dispute se vor rezolva mai ușor.

Comunicarea va deveni mai ușoară și mai profundă.

Horoscop Aprilie Dragoste 2023- Gemeni

Pentru Gemenii implicați într-o relație vor avea parte de lucruri bune. Veți dori să petreceți mai mult timp cu partenerul de viață.

Conform horoscopului pentru aprilie 2023, dragostea e în aer pentru că Venus intră în zodia voastră pe 11 aprilie. 

Fără să vă dați seama veți atrage oamenii potriviți în această perioadă. De aceea persoanele singure vor avea șanse mari să își găsească jumătatea.

Horoscop Aprilie Dragoste 2023- Rac

Din păcate, Racii nu stau atât de bine la capitolul iubire.

Problemele vor apărea mai ales în a doua parte a lunii aprilie, atunci când tensiunile din relația de cuplu pot provoca un dezechilibru emoțional major. 

Chiar dacă aceștia vor alege să se depărteze de partener/ă sau să se despartă, cei din zodia Rac vor simți că le fuge pământul de sub picioare.

Nu va fi o perioadă bună nici pentru ei care își fac planuri de căsătorie.

Aceștia ar trebui să amâne momentul pentru perioada următoare, când apele se vor mai liniști, pentru că pot avea parte de un refuz.

Totuși, daca sunteți singuri, ar fi bine să vă uitați în jurul dumneavoastră, există cineva care vă privește insistent.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Horoscop Aprilie Dragoste 2023- Leu

Pentru Lei, pasiunea va renaște din cenușă în luna aprilie. Iubirea se va simți în aer pentru toată luna.

Totuși, dacă ești căsătorit, ai tendința să își impui punctul de vedere și să încerci să deții controlul absolut în căsnicie. S-ar putea să își dai seama că la originea acestor stări se află teama de a fi respins sau de a rămâne singur.

Persoanele care sunt singure au șanse să găsească pe cineva, dacă vor da orgoliul la oparte și se vor focusa mai mult pe latura sentimentală.

Citește și: Horoscop aprilie 2023: Zodiile care vor avea parte de o lună de vis! Totul se schimbă în bine în viața lor

Horoscop Aprilie Dragoste 2023- Fecioară

Printre zodiile care vor avea probleme în dragoste se regăsi și Fecioara. Va fi o perioadă agitată din punct de vedere sentimental pentru nativii acestei zodii. Se pot confrunta cu plictiseală în cuplu, lipsă de satisfacție, nemulțumiri acumulate în timp din cauza cărora orice mici diferențe să se transforme în adevărate scandaluri. Luptele de putere în cuplu ar putea conduce la despărțiri.

Eclipsa de soare va marca un moment de criză relațională. Totuși aceste crize vor deschide întotdeauna calea către schimbare și transformare în bine.

Fecioarele singure nu vor dori să înceapă o relație nouă.

Horoscop Aprilie Dragoste 2023- Balanță

Partenerul tău va vorbi pe aceiași limbă cu tine în această perioadă și vă veți înțelege de minune.

Dacă sunteți singuri, veți căuta pe cineva cu care să petreceți timp de calitate. Nu vă va interesa doar fizicul sau romantismul, ci să vă puteți conecta mental și să aveți aceeași filozofie de viață. Veți găsi dragostea departe, pentru că sunteți atrași de tot ce vă este străin.

Horoscop Aprilie Dragoste 2023- Scorpion

Dacă sunteți într-o relație totul va decurge perfect. Dacă sunteți singuri sunt șanse să aveți parte de o relație trecătoare, dar distractivă.

Însă, dacă sunteți singuri și căutați acea relație de lungă durată, mai așteptați puțin pentru că nu este momentul oportun să vă aruncați în mrejele unei relații acum. Aceasta vă poate cauza pe viitor.

Horoscop Aprilie Dragoste 2023- Săgetător

Pasiunea va face parte din viața voastră în această lună.

Există posibilitatea ca unii Săgetători să se îndrăgostească brusc de o persoană cu calități intelectuale deosebite.

Alți Săgetători vor să își manifeste spiritul de aventurieri și vor dori să trăiască senzații tari ceea ce îi va face să se arunce în brațele unor persoane toxice, dar și în anumite situații periculoase. Persoanele singur își vor găsi rapid pe cineva cu care să înceapă o aventură.

Horoscop Aprilie Dragoste 2023- Capricorn

Astrologii va sfătuiesc să fiți mai afectuoși în această lună, chiar dacă nu vă stă în caracter. Luna aprilie le oferă Capricornilor șansa să găsească pe cineva cu care să își întemeieze o familie sau să se mute cu persoana iubită.

Dacă ești singur și îți place o anumită persoană este cazul să începi să îți arăți sentimentele. Conjunctura astrală din această perioadă favorizează apropierea emoțională.

Horoscop Aprilie Dragoste 2023- Vărsător

Viața sentimentală a Vărsătorilor este învolburată în această perioadă. Veți depune mai mult efort să puteți comunica cu perechea voastră și pentru a vă face înțeleși. Dacă în viața de cuplu reapar niște conflicte, sfatul astrologilor este să lăsați mai mult de la voi și să purtați o discuție calmă și să găsiți o soluție de mijloc. Este timpul să te deschizi mai mult față de jumătatea ta și să îi spui tot ceea ce simți.

Vărsătorii singuri ar fi bine să se gândească de două ori înainte să se arunce într-o relație, pentru că astrele nu sunt de partea voastră. Mai bine mai așteptați puțin decât să ajungeți să suferiți mai târziu.

Horoscop Aprilie Dragoste 2023- Pești

Nu este momentul să oficializați relația în care tocmai ați intrat. Trebuie să învățați să comunicați mai mult și să fiți alături de persoana dragă.

Persoanele singure vor avea mai multe ocazii să cunoască pe cineva, dar mare atenție pentru că relațiile care încep acum nu au șanse de durată.

Unii Pești vor fi dominați de emoții și trăiri puternice și riscă să devină sufocanți pentru persoanele cu care ar vrea să înceapă o relație.

Sursă: eva.ro

 

Taguri: