Horoscop dragoste AUGUST 2022. Sfatul lunii: nu repeta greșelile din trecut. Decepții în dragoste pentru aceste zodii. Viața acestor nativi va fi dată peste cap

Author: Amalia Georgescu

Horoscopul dragostei pentru luna august 2022

Sursa: canva.com

Descoperă horoscopul dragostei pentru luna august 2022. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Fecioară vor avea parte de o lună perfectă în plan amoros.

Horoscopul dragostei pentru luna august 2022 oferă câteva descrieri generale. Se anunță o lună agitată în plan amoros pentru majoritatea nativilor zodiacului.   Pot să apară tot felul de schimbări, unele plăcute, altele mai puțin plăcute. Dacă vor să facă față situațiilor tensionate, zodiile trebuie să fie asumate și să își păstreze calmul.

Sfatul lunii august 2022: Zodiile nu ar trebui să repete greșelile din trecut.

Dacă au fost lucruri care nu au funcționat, cel mai bine ar fi ca nativii zodiacului să nu încerce să le facă din nou. Cu siguranță nu s-a schimbat nimic între timp și nu vor face altceva decât să complice situația.

Află horoscopul dragostei pentru luna august 2022 pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop dragoste august 2022- Zodia Berbec

Berbecii pot trece prin schimbări importante din punct de vedere emoțional în luna august. Acești nativi vor reuși să își pună ordine în gânduri și să descopere, în sfârșit, ceea ce își doresc. Este posibil ca ideile lor să nu mai fie aceleași cu ale partenerului, moment în care vor apărea problemele.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Horoscop dragoste august 2022- Zodia Taur

Deși luna august va fi una agitată pentru nativii din zodia Taur, aceștia se vor simți mai apropiați ca niciodată de persoana iubită. Ceea ce se va întâmpla în această lună va avea puterea de a le consolida relația de cuplu Taurilor, astfel că nu ar fi exclus să urmeze o serie de decizii radicale legate de viitor.

Horoscop dragoste august 2022- Zodia Gemeni

Pentru Gemeni, luna august va fi una cu aspecte bune din punct de vedere sentimental. Este o perioadă în care acești nativi vor fi mai sensibili, vor acționa cu blândețe și își vor pune partenerul pe primul plan, lucru care va ajuta foarte mult în relația de cuplu. Este o lună specială pentru Gemeni.

Horoscop dragoste august 2022- Zodia Rac

Racii pot fi dezamăgiți în luna august, pot să apară tot felul de certuri în relația cu persoana iubită. Mai mult, unii nativi chiar pot suferi adevărate decepții în plan amoros, având în vedere că nu vor mai putea ajunge la un numitor comun cu partenerul. În cazul în care nu mai există cale de întoarcere, acești nativi ar trebui să găsească puterea de a pune punct relațiilor. 

Citeste si: Previziunile runelor 11- 17 iulie 2022. Iată ce le pregătește universul tuturor zodiilor. Taurii sunt răsplătiți pentru eforturile lor, în timp ce Peștii pot fi dezamăgiți

Horoscopul dragostei pentru luna august 2022 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop dragoste august 2022- Zodia Leu

La capitolul dragoste, Leii vor mai întâmpina unele dificultăți în luna august. Pot să apară discuții din cauza faptului că Leii vor avea păreri diferite de cele ale partenerilor de viață, fapt care va genera unele conflicte. Este un moment bun pentru ca acești nativi să dea dovadă de stăpânire de sine și să fie ceva mai înțelegători. 

Horoscop dragoste august 2022- Zodia Fecioară

Luna august le va aduce Fecioarelor liniște și foarte multă iubire, astfel că în plan amoros, totul va merge ca pe roate pentru acești nativi ai zodiacului. Fecioarele se vor simți iubite și apreciate, iar relațiile cu persoana iubită se vor îmbunătăți vizibil. Cei născuți în această zodie vor primi multă iubire în august, dar vor și oferi la rândul lor, astfel că îi așteaptă o lună de vis.

Horoscop dragoste august 2022- Zodia Balanță

Balanțele vor avea noroc în dragoste în luna august 2022. Acești nativi pot întâlni o persoană specială în cazul în care sunt singuri, iar dacă au deja pe cineva, atunci pot descoperi o altă latură a partenerului, un detaliu care să îi facă să aprindă flacăra pasiunii. August se anunță o lună perfectă în plan amoros pentru Balanțe.

Horoscop dragoste august 2022- Zodia Scorpion

Scorpionii nu vor reuși să se împartă între prieteni și persoana iubită, astfel că reproșurile vor veni din ambele părți. Cei născuți în această zodie ar trebui să fie ceva mai atenți la felul în care își împart timpul, asta dacă vor să stea departe de probleme.

Horoscop dragoste august 2022- Zodia Săgetător

Planetele se vor alinia pentru nativii din zodia Săgetător, astfel că luna august va fi una foarte bună pentru ei din punct de vedere amoros. Acești nativi vor avea parte de gesturi tandre, de romantism, iar povestea lor de iubire va evolua frumos.

Horoscop dragoste august 2022- Zodia Capricorn

În luna august, nativii din zodia Capricorn vor fi ceva mai atenți la relația de cuplu, astfel că pot descoperi unele detalii care să nu le pice tocmai bine. Unii nativi vor fi deranjați de atitudinea partenerului și nu vor ezita să îi reproșeze acest lucru, astfel că pot să apară momente tensionate, în special în a doua parte a lunii.

Horoscop dragoste august 2022- Zodia Vărsător

Vărsătorii vor fi foarte posesivi în luna august 2022, lucru care le va afecta în mod negativ relația de cuplu. Acești nativi vor pune presiune pe partenerii lor, vor dori ca totul să decurgă așa cum vor ei, fără să fie capabili să lase de la ei. Pot să apară destul de multe conflicte în luna august.

Horoscop dragoste august 2022- Zodia Pești

Peștii pot avea parte de decepții în dragoste în luna august. Unele probleme nu își vor mai găsi rezolvarea, astfel că singura soluție va fi despărțirea. Cei născuți în această zodie își pot da seama că au făcut unele alegeri neinspirate și că nu mai pot continua pe același drum din punct de vedere amoros. Este o lună a deciziilor importante pentru acești nativi. 

Descoperă şi mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Citeste si: Horoscop lunar AUGUST 2022. 3 zodii care se despart la final de vară. Multe regrete pentru nativii din zodia Capricorn

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?