Horoscop dragoste, bani, sanatate, decembrie 2013

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 00:23

Luna decembrie va aduce mari impliniri sentimentale pentru fecioare, insa viata amoroasa a varsatorilor va lipsi de bucurie si de emotii pozitive.

Afla si tu ce-ti rezerva ultima luna din an in materie de dragoste, bani si sanatate!

BERBEC

Pe plan sentimental, berbecii singuri nu ar trebui sa se astept la armonie si consens in luna decembrie. Iar acest lucru nu este valabil doar pentru luna decembrie, ci si pentru celelalte care vor veni. Totusi, berbecii vor avea parte de pasiune, de cuceriri, de provocari si trairi puternice, toate acestea marcate fiind insa de divergente si chiar despartiri.

Berbecii care sunt deja implicati in relatii se vor surprinde pe ei insisi in ceea ce priveste conexiunea in cuplu. In pofida agitatiei specifice ultimei luni din an, ei vor avea un refugiu cald si primitor in bratele partenerilor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe plan profesional, luna decembrie este cat se

poate de favorbila pentru berbecii care lucreaza in domenii artistice, caci isi vor putea dezlantui imaginatie, combinand astfel munca cu distractia chiar. Pe de alta parte, berbecii care au joburi mai “tehnice”, mai putin artistice vor constata ca luna decembrie vine si cu o delasare profesionala. Pur si simplu nu mai au chef de niciun fel de munca in pragul sarbatorilor. VEZI CE ITI REZERVA LUNA DECEMBRIE IN MATERIE DE DRAGOSTE, BANI SI SANATATE CORESPUNZATOR ZODIEI TALE PE lyla.ro!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.