Horoscop dragoste februarie 2021. În luna iubirii bat clopote de nuntă pentru nativii din zodia Leu

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 20 iul 2022, 19:15

Februarie este considerată luna iubirii, în această perioadă cuplurile bine închegate au şansa de a face pasul cel mare, în timp ce relaţiile superficiale sunt dominate de răzvrătiri, reproşuri şi chiar despărţiri zgomotoase.

Luna februarie este luna stabilităţii şi a fidelităţii, mulţi nativi vor renunţa la aventurile răsleţe pentru o relaţie stabilă şi de viitor. Unele zodii se hotărăsc să ducă relaţia la un alt nivel şi se logodesc sau se căsătoresc. Nativii Lei se pregătesc să facă pasul cel mare. Iată ce rezervă astrele celor 12 zodii în luna iubirii.

Horoscop dragoste februarie 2021

Berbec

Eşti nehotărât, ar fi bine să te decizi mai întâi şi abia apoi să-ţi expui pretenţiile, uneori absurde. Încerci să ieşi în evidenţă în faţa partenerului, dar ca de multe ori, exagerezi. Astrele te îndeamnă să seduci, să cucereşti, să-l faci gelos în vreme ce el îţi cere să-ţi asumi responsabilitaţi şi să te ţii de promisiuni. Berbecii singuri sunt tentaţi de realaţiile pasionale, nebuneşti, interzise, în luna februarie îşi doresc o dragoste aşa cum se cuvine, specială şi durabilă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Taur

În această lună Taurii pot să cadă în pactul geloziei. Sunt foarte posesiv şi se enervează imediat dacă nu primesc toată atenţia de care au nevoie.Va fi greu să temperezi aceste porniri scoase la suprafaţă de Marte, dar trebuie să o faci, de dragul liniştii conjugale. Ai nevoie de confirmări, de asigurări, de promisiuni pentru a scăpa de îndoieli. 

Gemeni

Pentru Gemeni s-ar putea spune că îşi încearcă norocul în relaţia de cuplu, ca să vezi cât de mult poate lăsa partenerul de la el. El îti face jocul şi te susţine, chiar dacă se simte neglijat, uneori. Ar fi echitabil sa şi oferi dovezi de iubire, nu doar să aştepţi să le primeşti, iar primul pas este să găseşti mai putine scuze şi să petreceţi mai mult timp împreuna. 

Rac

Racii nu sunt în cea mai bună dispoziţie sufletească, iar partenerul îţi poate cere unele concesii pe care nu eşti decis dacă e bine să le faci. Deşi mai mereu te laşi condus de sentimente, luna asta eşti mai calculat şi hotărât să te pui pe primul loc, pentru că sunt în joc lucruri importante, pe care altfel rişti să le pierzi.

Leu

Este o perioadă bună şi frumoasă pentru Lei, în ceea ce priveşte sentimentele. Chiar dacă toate celelalte aspecte te pun în dificultate, stabilitatea emoţională e punctul tau de sprijin, de aceea vrei să te asiguri că planurile de viitor ale partenerului coincid cu ale tale si poate chiar să faci un pas important pentru relaţia voastra. Nu ar fi exclus să te muţi împreună cu partenerul sau să fii cerută în căsătorie.

Fecioară

În această lună Fecioarele vor avea o dispoziţie împăciuitoare şi romantică. Te conectezi cu partenerul la cel mai înalt nivel, cauţi şi preţuieşti momentele în doi. Dacă eşti singură, faci alegeri care îţi sunt prielnice pe termen lung, nu te tenteaza sub nicio forma aventurile lipsite de viitor. Singura greşeală de care trebuie să te fereşti în perioada asta este aceea de a fi prea critică ori exigentă cu cei pe care-i iubeşti.  

Balanţă

În această lună a dragostei, Balanţele sunt mult mai sentimentale ca de obicei, în acelaşi timp fragile emoţional, dar şi hotătâte să pună piciorul în prag dacă lucrurile nu merg cu trebuie în cuplu. În multe cupluri pot să apară discuţii în contradictoriu şi supărări ce pornesc de la cheltuieli, datorii, gestionarea banilor.  

Scorpion 

Nu eşti dispus absolut deloc să aştepţi, să găseşti scuze şi să acorzi circumstanţe atenuante partenerului, mai ales dacă devine a nu ştiu câta oara tăcut şi distant, fără explicaţii. Unii Scorpioni vor decide ca e mai bine să-şi continue drumul singuri, decât alături ce cineva care se dovedeşte ezitant, indecis. Alţii dimpotrivă, fac totul ca să deschidă calea spre comunicare şi nu se lasă până când lucrurile nu se clarifică.

Săgetătăr 

Pentru Săgetători nu este luna în care să-şi permită să se joace, să se distreze, să cucerească şi apoi să abandoneze. Un simplu flirt se poate transforma în ceva mai serios. Te surprind propriile sentimente şi decizii, fără să vrei te implici şi te ataşezi, vorbeşti despre aşteptările tale, faci planuri şi te minunezi cât de repede şi de frumos se poate transforma o relaţie dintr-una oarecare în dragostea vieţii tale.  

Capricorn

Luna aceasta vie cu echilibru şi voie bună pentru Capricornii care şi-au ales partenerii de viitor. Numai în situaţia în care eşti nemulţumit de relaţia actuală vei fi pornit să schimbi asta şi nu va fi foarte uşor să-ţi verbalizezi dezamagirea. 

Vărsător 

Luna asta e bine să nu te gândeşti numai la tine, ci şi la partener. Să te pui în locul lui, să descoperi ce îi lipseşte şi dacă nu cumva ceri de la el lucruri pe care tu însăţi nu i le oferi. Egoismul trebuie lăsat deoparte dacă vrei să rezolvi micile conflicte care apar în cuplu, mai ales că motivele sunt închipuite. 

Peşti

Femeile născute în zodia Peşti emană o energie irezistibilă. Vei primi aprecieri, invitaţii şi propuneri nu tocmai cuminţi, dar tu eşti în căutare de linişte şi stabilitate. Şi o întâlnire întâmplătoare aparent se poate transforma cât ai bate din palme în ceva mai serios.