Horoscop dragoste iarna 2019. Scorpionii au o viata sentimentala agitata, Pestii decid sa devina parinti

Autor: L.S.
Actualizat: 21 nov 2019, 11:59

Cum stai cu dragostea in iarna lui 2019? Află ce ţi-au pregătit astrele în această perioadă cu privire la iubire şi relaţii.

Horoscop dragoste iarna 2019. Scorpion (23 octombrie- 21 noiembrie)

Când relaţia ta începe să meargă aşa cum îţi doreşti, atunci apare ceva care schimbă totul din nou. Cam asta se întâmplă pe toată perioada lunilor de iarnă. Încearcă să comunici mai mult cu partenerul tău de viaţă, pentru că doar aşa vă veţi rezolva problemele. Dacă eşti singură, este posibil ca un pretendent mai vechi să revină cu declaraţii de iubire.

Horoscop dragoste iarna 2019. Săgetător (22 noiembrie- 21 decembrie)

Iarna aceasta vine cu veşti bune în plan sentimental, mai ales că până acum ai avut parte de multă agitaţie. Liniştea se instalează în viaţa ta de cuplu, iar relaţiile cu iubitul tău se îmbunătăţesc simţitor. Dacă eşti singură şi îţi doreşti să nu mai fii, poţi face primul pas în acest sens. Dacă îţi place acest statut, lasă-i pe alţii să vină la tine şi să încerce să te cucerească.

Citeste si: Horoscop iarna 2019-2020. De ce are nevoie fiecare zodie in urmatoarele trei luni

Citeste si: Horoscop de sărbători 2019. Ce faci de sarbatori in functie de zodie

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop dragoste iarna 2019. Capricorn (22 decembrie- 20 ianuarie)

Dacă îţi doreşti ceva iarna aceasta, atunci nimic nu îţi va sta în cale. Dacă eşti multumită cu ceea ce ai, atunci este posibil să pui presiune asupra iubitului cu privire la căsătorie. Dacă eşti singură, vei avea o mulţime de ocazii de a te simţi iubită, dar este un sentiment destul de pasager. Nu îţi face speranţe dacă nu vrei să fii dezamăgită.

Horoscop dragoste iarna 2019. Vărsător (20 ianuarie- 18 februarie)

În iarna aceasta, îţi ignori viaţa sentimentală fără regrete. Este posibil să uiţi complet că ai un partener, acest lucru putând să determine chiar o ruptură din iniţiativa lui. Încearcă să îi acorzi mai multă atenţie! Dacă eşti singură, cauţi aventura şi vrei să trăieşti fiecare clipă ca şi cum ar fi ultima.

Horoscop dragoste iarna 2019. Peşti (19 februarie- 20 martie)

Iarna aceasta eşti mai hotărâtă ca niciodată atunci când vine vorba de viaţa ta sentimentală. Încrederea în partenerul tău a crescut, în mare parte datorită lui. Este o perioadă bună pentru a vă face planuri comune şi serioase. Dacă eşti singură, e posibil ca dintr-un flirt să se nască o adevărată poveste de dragoste.

citeste mai mult pe eva.ro

Citeste si: Horoscop 2020- 2025. Cinci ani de schimbari spectaculoase pentru zodii

Citeste si: Horoscop 2020. Ce trebuie sa faca fiecare zodie in noul an, ca sa isi urmeze destinul

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.