Horoscop dragoste saptamana 30 martie - 5 aprilie 2020. Incep noi relatii, cele vechi se consolideaza

Autor: L.S.
Actualizat: 30 mar 2020, 09:28

Iata horoscopul dragostei pentru saptamana 30 martie - 5 aprilie. Vezi ce ti-au rezervat astrele in functie de zodie.

Horoscop dragoste saptamana 30 martie- 5 aprilie 2020. Berbec

Urmeaza o saptamana calma. Simti nevoia sa stai in casa si sa petreci momente minunate, intime, romantice in compania persoanei iubite. Dedica timp de calitate relatiei de cuplu si tine departe problemele create de rutina. Relatia de cuplu se echilibreaza prin comunicare si empatie. Daca esti singur sunt sanse mari sa faci cunostinta cu o persoana foarte atragatoare in viitorul apropiat.

Horoscop dragoste saptamana 30 martie- 5 aprilie 2020. Taur

Trebuie sa-ti spriji partenerul si sa-l ajuti sa-si rezolve problemele cu care se confrunta. Prioritatea ta numarul 1 este relatia de cuplu asa ca nimic altceva nu conteaza. Esti singur? Este momentul potrivit sa abordezi persoana de care esti interesat. Mai ales ca ai mare incredere in fortele proprii.

Citeste si: Horoscop aprilie 2020. Speranta isi face loc in inimile tuturor. Zodiile favorizate de astre

Citeste si: Horoscop sanatate, cariera si dragoste primavara 2020. Se anunta schimbari majore pentru zodii

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop dragoste saptamana 30 martie- 5 aprilie 2020. Gemeni

Dragostea joaca un rol important in prima parte a saptamanii. Persoana iubita va fi o sursa de inspiratie pentru tine. Atitudinea ta dragastoasa nu face decat sa aduca si mai multa afectiune in relatia voastra. Dragostea pe care o simti va sterge orice sentiment de anxietate asa ca te simti sigur pe tine si in celelalte zone ale vietii tale.

Daca nu esti intr-o relatie serioasa, finalul de spatamana iti va adicuce dinamism si iti vei exprima sentimentele fata de persoana care te fascineaza de ceva vreme.

Horoscop dragoste saptamana 30 martie- 5 aprilie 2020. Rac

Familia si relatia de cuplu sunt prioritare pentru tie in aceasta saptamana. Esti mai preocupat de lucrurile care au legatura cu viata personana, ceea ce te face sa te simti bine in propria piele.

In plus, familia este o sursa de putere pentru tine. Spre finalul saptamanii te simti mai optimist si plin de pasine. Aceste emotii vor influenta pozitiv si relatia cu partenerul. Si daca esti singur te vor ajuta sa cuceresti o persoana de sex opus.

Horoscop dragoste saptamana 30 martie- 5 aprilie 2020. Leu

Urmeaza cateva momente romantice, placute in compania persoanei iubite.

Problemele dintre voi pot fi depasite prin discutii si intelegere. Va puteti bucura de compania celuilalt fara stres sau presiune. Daca esti singur, ai oportunitatea de a cunoaste oameni noi, printre acestia aflandu-se si o persoana care iti va atrage atentia in mod special. Depinde de timp cum va evalua situatia.

citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro

Citeste si: Horoscop saptamana 30 martie- 5 aprilie 2020. Urmeaza schimbari majore pe plan emotional

Citeste si: Horoscop sanatate 2020. Zodiile care scapa de problemele de sanatate mai vechi