Horoscop DRAGOSTE saptamana 5-11 AUGUST. Zodia care are mare noroc in dragoste

Autor: L.S.
Actualizat: 01 sep 2020, 15:35

Horoscop dragoste. Saptamana 5-11 august 2019 are semnificatii amoroase aparte, astrologic vorbind.

Este prima saptamana completa din luna august si speram la o atmosfera mai blanda si binevoitoare in amor, spre deosebire de tumultoasa luna iulie cu cele doua eclipse si cu tot ce a tulburat in fiecare dintre noi. Si asa va fi! Luna august are, in prima sa parte, o energie extrem de benefica gratie lui Jupiter, planeta norocului si a oportunitatilor, ce revine in forta ca sa ne fie alaturi, iar in a doua sa parte se “aglomereaza” cinci planete in zodia Fecioarei.

Deci vom avea pofta, chef si spor in tot ceea ce facem, dar si rezultatele vor fi pe masura!

Horoscop DRAGOSTE saptamana 5-11 AUGUST. Zodia Berbec

Urmeaza o saptamana interesanta si, totodata, foarte fierbinte. Punctul culminant va fi atins in weekend cand planetele te favorizeaza. S-ar putea sa fii surprins placut si de partenerul de viata. Renunta la ego si dezvaluie-ti sentimentele. Aveti o relatie echilibrata, armonioasa care va bucura pe amandoi.

Daca esti singur, cauta in interiorul tau lucrurile de care ai nevoie pentru a intra intr-o relatie si abia apoi misca-te in directia dorita.

Horoscop DRAGOSTE saptamana 5-11 AUGUST. Zodia Taur

Multiplele obligatii zilnice te-au indepartat de partenerul de cuplu. Relatia voastra are de suferit asa ca este momentul pentru o discutie deschisa cu persoana iubita pentru a gasi impreuna o solutie. Apoi, aminteste-ti ca trecutul nu poate fi schimbat, prin urmare trebuie sa mergi mai departe.

Esti singur? Trebuie sa privesti viata intr-un mod mai realist. Nu mai alerga dupa lucruri imposibil de atins daca nu vrei sa fii dezamagit de fiecare data.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop DRAGOSTE saptamana 5-11 AUGUST. Zodia Gemeni

Urmeaza o saptamana complicata in care este recomandat sa treci mai mai putin bagat in seama. Pacea si calmul te vor ajuta sa-ti golesti mintea si sa experimentezi cateva momente frumoase alaturi de persoana iubita. Singur? Da dovada de sociabilitate si fii sigur ca vei intalni o persoana interesanta care sa-ti schimbe, in bine, viata.

Vezi Programul TV Kanal D

Horoscop DRAGOSTE saptamana 5-11 AUGUST. Zodia Rac

Aceasta saptamana iti aduce multe momente interesante, picante. Daca esti intr-o relatie trebuie analizezi modul in care iti tratezi partenerul. Ceri prea multe si nu oferi nimic in schimb si exact asta iti reproseaza si persoana iubita. Spre finalul saptamanii, unele persoane ar putea creea probleme asa ca vorbeste fara inhibitii cu partenerul. Esti singur? Te simti liber, activ si pregatit sa-ti gasesti dragostea.

Horoscop DRAGOSTE saptamana 5-11 AUGUST. Zodia Leu

Relatia ta de cuplu trece printr-o transformare pozitiva. Tu si jumatatea ta experimentati cateva momente de neuitat care va vor apropia si mai mult. Sufletul tau va fi plin de placere si satisfactie asa ca te vei simti iubit si rasfatat. Partenerul tau te sprijina asa ca esti linistit si impacat. Daca esti singur, o persoana din trecut aduce cu sine cateva surprize placute.

citeste continuarea pe sfatul parintilor.ro

Citeste si: Fată plină de sânge, ignorată de doi polițiști din Galați, care nu au coborât din mașină. Ar fi fost victima unui viol!

Citeste si: HOROSCOP Cassandra săptămâna 5- 11 august 2019. Acum este momentul perfect pentru finalizarea unor proiecte mai vechi

Citeste si: Criminalul din Caracal. Telefonul de pe care a fost sunat bunicul Luizei, scos la vânzare! Unde a fost găsit