Horoscop dragoste: zodiile care se despart in 2020

Autor: B.M.
Horoscop dragoste

Horoscop dragoste: in 2020 cateva zodii isi vor spune adio de la partenerul de viata.

Se spune ca viata este plina de surprize, iar horoscopul dragostei pe 2020 confirma inca o data, daca mai era nevoie, acest lucru.

Din pacate vestile nu sunt deloc bune pentru anumite zodii iar surprizele au sens negativ: horoscopul dragostei anunta despartiri.

Horoscop dragoste: care sunt zodiile care se despart in 2020

Citeste si: Horoscop Complet 2020 – Incep 12 ani buni pentru cateva zodii

Horoscop dragoste: Balanta

Horoscopul dragostei arata ca Balantele vor avea un 2020 tulburator pe plan sentimental. Desi anul incepe bine, o adevarata furtuna se va starni in sufletele lor spre jumatatea lui 2020.

Simt ca nu se mai potrivesc cu partenerul de viata si, in cele din urma, aleg sa taie in carne vie si sa elimine raul de la radacina.

Astfel, in 2020, balantele vor lua o decizie radicala si se vor desparti de jumatatile lor, chiar daca relatiile pareau a fi legate iar viitorul era luminos.

Citeste si: Horoscop. Cea mai norocoasă zodie în 2020

Horoscop dragoste: Leu

Horoscopul dragostei nu are vesti bune nici pentru lei in 2020.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De data aceasta despartirile vor avea loc cu un conflict de zile mari. Leii afla ca partenerii lor, in care aveau totala incredere, nu sunt tocmai usa de biserica.

Infidelitatile sunt la ordinea zilei, iar in cele din urma leii aleg sa nu se mai umileasca si se rup de cei care, pana nu demult, erau persoanele pe care le puneau pe primul plan.

Horoscop dragoste: Varsator

Va fi un an tulburator si pentru nativii din zodia Varsator. Horoscopul dragostei arata ca anul 2020, care parea sa cimenteze relatia cu partenerii, se va dovedi la final a fi unul fatidic pe plan sentimental.

Majoritatea anului 2020 varsatorii vor trai clipe de vis alaturi de jumatatile lor, iar planuri pe termen lung apar la orizont.

Vor avea insa un soc in momentul in care vor afla ca si ei vor fi victimele infidelitatii.

Cei in care aveau totala incredere le vor da cu piciorul iar relatiile sentimentale se vor destrama.

Citeste si: Horoscop. Cifra destinului iti arata cum va fi 2020 pentru tine

Horoscop dragoste: sfaturi pentru cei care raman singuri

Horoscopul dragostei arata ca soarele va rasari rapid pe strada celor care vor ramane singuri in acest an.

Avantajul lor este ca vor invata foarte mult din aceste experiente dureroase si ca, in urmatoarele relatii, vor sti sa aleaga un partener cu adevarat potrivit pentru ei.

Vestea buna este ca acest lucru se va intampla destul de rapid, astfel ca nu vor indura prea mult durerea si singuratatea.