Horoscop duminică, 15 noiembrie. Peștii vor recupera o sumă mare de bani!

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 14 nov 2020, 13:44
Horoscop duminică, 15 noiembrie

Horoscop 15 noiembrie 2020. O zi reușită, o să avem inspirație. O să știm cum să atragem lucrurile bune spre noi și să ne și punem în valoare, să contăm pentru noi, cel puțin.

E posibil să întâlniți în drumurile voastre pe cineva cu care să formați un cuplu și să vă meargă bine. Sunt șanse să vă duceți acolo unde vă doreați de câteva luni să ajungeți și poate vă împliniți un vis.

Horoscop duminică, 15 noiembrie

Berbec 

Cei născuți în zodia Berbec ar putea avea unele așteptări nerealiste de la un context profesional, o afacere sau un loc de muncă.

Nativii ar trebui să apeleze la răbdare și la analiză detaliată a situației înainte de a lua o decizie. 

  Taur 

Cei născuți în zodia Taur vor trece prin stări de confuzie, care vor aduce cu sine și irascibilitate și nervozitate. Randamentul la locul de muncă este scăzut, însă nu este momentul ca nativii să se suprasolicite. 

  Gemeni 

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea ocazia astăzi să stea de vorbă cu persoane care să le ridice moralul sau care să-i ajute să se vindece de o traumă mai veche, de o dezamăgire trăită.

  Rac 

Pentru cei născuți în zodia Rac casa iubirii este activă astăzi și au șanse fie să cunoscă un nou partener, fie în actuala poveste de dragoste să se gândească la posibilitatea de a aduce pe lume un copil.

Pentru cei născuți în zodia Leu ziua de azi poate veni cu niște șanse de a face bani pe neașteptate. Poate fi vorba de un comision, de o vânzare care se încheie surprinzător de repede și în avantajul lor. 

Fecioară 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cei născuți în zodia Fecioară ar putea avea parte de unele confruntări cu prietenii sau cu colegii de muncă.

Mândria poate atinge cote înalte astăzi și nu este recomandat să lași această latură să se vadă prea mult.

Cei născuți în zodia Balanță sunt atenționați că nu este o zi favorabilă pentru a se ocupa de locuință. Nu este vorba de treburile casnice, cât mai degrabă de a investi bani. Posibil ca nativii să facă o renovare, reamenajare și planurile să nu iasă conform cu ce și-au dorit ei. 

Scorpion  

Cei născuți în zodia Scorpion au ocazia astăzi să-și îmbunătățească relația cu persoana iubită. Se întrevede o seară romantică, cu declarații de dragoste, dar va fi mare nevoie ca nativii să fie atenți la dialog și să nu vorbească mai mult decât trebuie. 

Săgetător 

În peima parte a zilei, cei născuți în zodia Săgetător sunt susținuți astrologic să semneze niște contracte, parteneriate, colaborări avantajoase.

Cu toatea stea, contractul tot trebuie analizat până la cel mai mic detaliu. 

Capricorn  

Cei născuți în zodia Capricorn ar putea dezvolta astăzi un orgoliu nemăsurat care să le pună bețe în roate în comunicarea cu cei din jur, mai ales dacă ei se află într-o funcție de conducere. Atitudinea nativilor va fi destul de rece și frivolă. 

Vărsător 

Se întrevăd conflicte la locul de muncă, iar cei născuți în zodia Vărsător pot fi ținta unor neadevăruri, unor invidii ale colegilor. Nativii ar trebui să nu lase garda jos nici măcar 5 minute. 

 Pești 

E posibil să recuperați o sumă importantă de bani și să vă faceți planuri de minivacanță, după care o să vă ocupați de casă, mai renovați pe acolo. Un câștig sufletesc. Vi se dă dreptate, vi se cere poate iertare și o să aibă loc o reparație morală și o să puteți continua o prietenie, ori poate o căsnicie.