Horoscop duminică, 17 ianuarie 2021. Nativii vor primi o sumă de bani astăzi. Ar fi bine să ţină de ei şi să nu facă cheltuieli inutile

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 16 ian 2021, 14:00
Horoscop 17 ianuraie 2021

Consultă horoscopul zilei de 17 ianuariei 2021 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Iată previziunile astrale pentru cele 12 zodii.

Este o zi prielnică pentru unii nativi, astăzi vor primi o sumă de bani. Însă, mare grijă pe ce îi cheltuiţi, evitaţi cheltuielile inutile.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ce rezervă horoscopul din 17 ianuarie pentru fiecare zodie?

Este o zi norocoasă pentru o zodie, va primi o renumeraţie, în ciuda tensiunilor pe care astrologii le anunţă pentru unii nativi ai zodiacului.

De asemenea, în această zi nu este recomandat să faceţi investiţii sau cheltuieli care nu sunt necesare.

Berbec

Este o zi favorabilă pentru nativii Berbeci, veţi fi în centrul atenţiei prin intermediul a ceva ce este amprenta voastră personală, chiar vreţi putea câştiga şi un premiu, o recompensă sau recunoştinţă care o să vă bucure. O să plecaţi şi într-o destinaţie turistică şi veţi petrece câteva zile în care vă veţi încărca bateriile.

Taur

Există posibilitatea ca cineva să vă propună ceva de lucru, dar nu veţi fi de acord din prima, veţi mai negocia pentru un loc mai bun. Apare cineva care îţi va propune să faceţi echipă, să formaţi un cuplu, să vă căsătoriţi şi chiar să faceţi copii, pentru ca viaţa voastră să capete un sens.

Gemeni

Nativii Gemeni se pregătesc pentru o colaborare, de la care au multe aşteptări, pentru că au nevoie de mai mulţi bani în perioada asta.

Veţi pune capăt unui conflict şi veţi continua o relaţie care vă alimentează sufletul cum se poate mai frumos.

Rac

Veţi întâlni pe cineva cu care veţi lega o frumoasă prietenie, ori poate o relaţie sentimentală, cert este că o să vă înţelegeţi de minune. Se poate să primiţi şi o avansare la locul de muncă, un titlu de care o să fiţi foarte încântaţi.

Leu

Nativii Lei pot pleca astăzi într-o vacanţă, dar este bine să verificaţi starea maşinii, dacă plecaţi la drum lung.Vă puteţi implica într-un nou proiect şi să fie un crescendo de lună viitoare, să vă bucuraţi de un alt statut financiar, s-aveţi un nivel de trăi mai bun. 

Fecioară

Este o zi a surpizelor, mai ales la capitolul deplasare, dacă plecaţi pe undeva şi să luaţi un alt mijloc de transport, mai bine ar fi să vă ia prietenii cu ei.

Vă aliaţi cu nişte oameni pricepuţi, la lucru şi o să munciţi pe brânci ca să faceţi ceva de calitate, ca să vă găsiţi în continuare nişte colaborări.

Balanţă

V-ar prinde bine o ieşire cu prietenii în oraş şi aţi relua vechi prietenii, aţi ieşi mai des la socializare. Poate se aşteaptă un răspuns cu da, ori ba, referitor la un accept legat de un job care vi s-ar potrivi mănuşa, nu însă şi banii. 

Scorpion

Se poate ivi o plecare neaşteptată şi porniţi la drum pentru că vă aşteaptă cineva pe care aşteptaţi cu nerăbdare să-l vedeţi.Vouă vi se pot plăti nişte ore suplimentare, să luaţi o restantă de anul trecut, s-apara un cumul de sume şi să faceţi o rezervă, un capital, de care să nu v-atingeţi o vreme. 

Săgetător

Aveţi chef de o plimbare, aşa că vă alăturaţi unui grup, să plecaţi la munte la schi. O să vă mai gândiţi până luni dacă vă încumetati la un proiect de anvergură, sau mai amânaţi un pic până vă eliberaţi de restul treburilor, deloc puţine la număr.

Capricorn

Se poate ca reparaţiile maşini să vă coste mai mult decât aţi preconizat, dacă mai aveţi şi asigurări de plătit, o să fiţi nevoiţi să scoaţi o sumă destul de mare din buzunar. Se poate să intraţi la cheltuiala că aveţi taxe, impozite de plătit, poate plecaţi şi în excursie şi o să le faceţi pe plac alor voştri pentru că merită. 

Vărsător

Vă veţi implica într-un proiect care o să vă aducă venituri substanţiale şi se poate să vă mai deschidă nişte uşi, să vă extindeţi. Aveţi idei, iniţiative şi de muncă şi de distracţie şi o să-i adunaţi la un loc pe cei care sunt pe lungimea voastră de undă şi vă susţin, fiecare cum poate. 

Peşti

Poate o să luaţi parte la o competiţie fie pe linie profesională, fie cu prietenii, într-o staţiune de agrement, sau mai pe lângă casă. O să vă luați haine noi, mai schimbaţi câte ceva şi la înfăţişare şi o să vă pregătiţi de o relansare, că aveţi un proiect de lansat la apă.

 

Taguri: