Horoscop duminica, 18 octombrie. O zodie se confrunta cu momente dificile!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 oct 2020, 17:08
Horoscopul zilei de duminica, 18 octombrie

Luna Noua in Balanta a efecte asupra tuturor zodiilor chiar si duminica. Iata ce rezerva horoscopul zlei de duminica, 18 octombrie pentru cele 12 zodii.

Duminica va fi o zi atipica, deoarece pe de o parte suntem in cautarea unui echilibru in tot ceea ce facem, de la relatiile simple de prietenie, pana la cele de familie, iar pe de alta parte ne confruntam cu momente de agitatie, dispute in contradictoriu, sau chiar scene de gelozie. Astrele ne indeamna in acest sfarsit de saptamana la calm si ratiune pentru a reusi sa invingem toate momentele tensionate.

Ce rezerva horoscopul din 18 octombrie pentru fiecare zodie?

Se incheie o saptamana aparent linistita comparativ cu cele anterioare, dar se incheie in forta totusi, cu o spectaculoasa Luna Noua in Balanta. Care a adus si momente de agitatie si de tensiune pentru unele zodii. Insa aceasta Luna Noua iti aduce motivatia perfecta sa pui la punct lucrurile o data pentru totdeauna.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Poti fi implicat intr-un conflict de catre cineva din exterior. S-ar putea să fii acuzat de ceva ce nu ai facut si asta ar putea sa-ti dea peste cap complet echilibrul interior. Sfatul astrelor este sa incerci sa lași problemele deoparte, pentru că se vor limpezi singure.

Ai mai multă grijă de partenerul de viata si bucurati-va de fiecare moment petrecut impreuna.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Incerci sa mentii cat poti un echilibru intre viata de cuplu si telurile profesionale, pentru ca simti ca succesul din ultima perioada se datoreaza anume acestei armonii dobandite. Tu și partenerul tău v-ați îndepărtat în ultima vreme. Este momentul ca în aceste zile să va reapropiati.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Este o zi buna sub toate aspectele în care poți să excelezi. Dacă vei face asta vei atrage de partea ta tot ceea ce este pozitiv în Univers. În plus, este o zi în care ai parte de multă energie, așa că te poți încărca la rândul tău cu energie și poți face ceea ce credeai că este imposibil pentru tine.

Rac (22 iunie – 23 iulie)

Astazi este despre relatia sentimentala in care esti implicat, despre nevoia ta de afectiune, despre pasiune, despre manifestari romantice. E zi de weekend în care o să te calmezi, o să-ți încarci bateriile și o să te simți, înainte de orice, mai bine cu tine însăți. Nu acorda atenție lucrurilor care nu contează și bucură-te de ceea ce ai.

Leu (24 iulie – 23 august)

Analizeaza-ti cu mai multa luciditate prezentul, fie ca este vorba despre sectorul profesional, despre sfera vietii de familie, despre parteneriate, despre pasiunile pe care le ai, si mediteaza asupra acelor aspecte care simti ca le-ai dori schimbate. Este un moment bun pentru o astfel de evaluare, dar si pentru incheieri de capitole, de etape. Incearca să-ți duci la bun sfarsit obligatiile pe care le ai. Grabeste-te, ca sa-ti ramana timp si pentru tine in care sa fac doar ce vrei.

Fecioara (24 august – 23 septembrie)

Esti preocupat de armonie, atat cea care tine de sfera interioara, cat si de relatiile cu ceilalti, de mediul profesional, de sfera cu lumea exterioara. Esti plin de inspiratie, gratie sferei marilor viziuni, ai acea claritate dorita, stii sa-ti gestionezi cu multa abiltiate resursele personale.

Balanta (24 septembrie – 23 octombrie)

Luna Noua ti-a tulburat putin echilibrul interior. Rrecomandarea astrelor este sa-ti pastrezi o atitudine cat de calma si de pozitiva ar fi posibila. Autoevalueaza-te cu onestitate, arata-te dispus sa oferi tot ce ai mai mult pentru o cauza comuna, te indeamna astrele, astfel vei fi privit intr-o lumina favorabila, poti avea parte de beneficii.

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Astrel iti recmanda sa faci mereu cate ceva care să fie util și folositor fie pentru tine, fie pentru casa ta, fie pentru cei din jurul tău. În felul acesta, te vei simți împăcat și productiv. Pe de altă parte, nu uita că este weekend și este momentul perfect în care trebuie să-ți tragi sufletului și să faci ce vrei. Este un cadru astral bun pentru metode si terapii alternative, pentru a te implica in activitati czre te pot ajuta sa-ti recapeti tonusul fizic, dar si echilibrul interior.

Sagetator (23 noiembrie – 21 decembrie)

Semnul tau zodiacal se afla in sfera sinelui, iar sfatul astrelor este sa privesti spre viitor cu mai mult realism si sa iti ajustezi planurile pe care le ai in functie de abilitatile pe care le detii, dar si de posibilitatile reale care apar. Nu face nimic ce știi că nu este util, sănătos sau permis din punct de vedere legal, pentru că vei risca să suporți consecințe mult mai grave decât gestul tău de neascultare.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

O poveste veche revine spectaculos in viața ta. Unele lucruri nu sunt pe placul tău, dar asta este într-o oarecare măsură valabil pentru toți. Fii calmă, fii calculată, nu da curs zvonurilor și nu te lăsa impresionată de lamentări absurde. Bucură-te de ceea ce ai și o să poți merge mai departe.

Varsator (21 ianuarie – 19 februarie)

Se anunta o zi interesanta in plan profesional, pot aparea oportunitati de dezvoltare, de crestere, dar si ocazii de a-ti arata abilitatile, de a primi laude, de recunoastere a meritelor, beneficii. Care iti sunt ambitiile profesionale? Pana unde esti dispus a mergi sau chiar sa risti?

Pesti (20 februarie – 20 martie)

Este posibil ca astazi sa apara o cineva in viata ta, care iti va deschide perspective noi, care iti va oferi solutii sau iti facilita accesul catre unele cercuri socio-profesionale ce-ti pot aduce beneficii. Te poți îndrăgosti, poți lua decizii neașteptate și imprevizibile, dar efectele se vor întoarce la tine multiplicate și va trebui să le faci față atunci când starea de energie debordantă de acum va fi trecut.

Citeste si: Horoscop octombrie 2020. Trei zodii iau decizii radicale: isi schimba definitiv viata

Citeste si: Singurul horoscop valabil tot restul vietii. Ce spune, de fapt, despre fiecare zodie