Horoscop duminică, 21 februarie. Zodiile care vor avea mare noroc la bani

Author: Marina Ionescu
Zodiile care vor avea mare noroc la bani

Consultă horoscopul zilei de 21 februarie 2021 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Iata previziunile astrale pentru cele 12 zodii.

Lucrurile vor căpăta noi turnuri pentru unele zodii, mai ales din punct de vedere financiar pentru ele. Află ce îți rezervă astrele potrivit  horoscopului din 21 februarie 2021. 

Citeste si: Horoscop vineri, 19 februarie 2021. Nativii unei zodii trec prin emotii puternice! E momentul pentru un nou inceput!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ce rezervă horoscopul din 21 februarie pentru fiecare zodie?

Berbec

Poţi să cunoşti în acest week-end oameni noi cu care să legi bune relaţii profesionale în viitor. După-amiază, eşti invitat de către o persoană cândva foarte dragă la un fel de reuniune specială. Te simţi totuşi fără motiv cu conştiinţa încărcată. 

Taur

Ai mereu de învăţat din experienţele nefaste, deci nu trebuie să aluneci spre pesimism sau spre severe procese de conştiinţă doar pentru că nu ţi-a ieşit un plan în care ai investit energie. 

Gemeni

Vă curtează niște angajatori să lucrați împreună și dacă vă înțelegeți în toate privințele o să bateți palma. Se întrevăd bani.

Rac

Discuţiile de astăzi cu persoana iubită se „sting” de abia peste noapte, iar apoi vei şti cum trebuie să procedezi ca altă dată să nu mai primeşti reproşuri fără să fi greşit. Pregăteşti multe cadouri din timp pentru o persoană din anturajul intim!

Citeste si:       HOROSCOP 2021: Previziuni complete pentru toate zodiile! Iata care vor fi cele mai norocoase zodii!

Leu

Profită de weekend pentru a-ţi încărca şi tu bateriile. Nu-ţi propune nimic dificil pentru azi, ia o pauză din tot ce făceai şi nu te mai gândi la nimic. Permite-ţi somn de voie, multă odihnă, activităţi sedentare prin jurul casei, pentru că stai cam prost la capitolul energie. 

Fecioară

Se poate să luați o decizie referitoare la viața în doi și să nu mai amânați cererea în căsătorie, să treceți la fapte.

Balanță

Dacă ai alături de tine oameni veseli şi optimişti, te vor molipsi şi pe tine de bună dispoziţie. E o zi perfectă pentru a te dedica unor activităţi amuzante, de divertisment, fără a-ţi aminti de nimic din problemele tale actuale.

Scorpion

Accepţi cu plăcere orice idee originală pentru sărbătorirea cuiva drag şi eşti dispus să faci eforturi serioase pentru a-i da viaţă. Seara, se impune să îţi petreci mai mult timp cu familia, chiar dacă programul planificat era altul!

Sagetator 

Nevoia de a fi independenți parcă a mai dispărut și vă încântă ideea de a fi împreună cu cineva, că aveți multe de împărtășit. La

voi demersurile care țin de bani dau roade și o să strângeți un capital, din care o să scoateți pentru concedii, evenimente și alte distracții, deloc puține.

Citeste si:   Zodiac Chinezesc 2021. Anul Bivolului de Metal, care sunt cele mai norocoase zodii în Noul An?

Capricorn

Te plictiseşti şi nu ar fi de mirare ca toată ziua să lucrezi la un proiect, la o activitate nouă, împreună cu cine se nimereşte prin preajma ta. Nativii tineri au întâlniri amoroase „importante”, dar cei maturi nu au şanse amoroase în această seară.

Varsator

Întâlnirea de astăzi aduce lumină în viaţa ta, de parcă ai cunoaşte exact persoana de care aveai nevoie pentru a rezolva o problemă. Mesajul transmis de cel care îţi iese astăzi în cale se va dovedi a fi salvator, ca atare fii deschis spre toate persoanele cu care ai ocazia să discuţi. 

Pesti 

Se poate să aflați o veste bună despre un contract imobiliar sau vă cumpărați altceva de valoare și o să fiți buni de cinste. O să puteți semna un contract după ce ați făcut mai multe încercări și o să fie un câștig financiar. O să aveți parte de un trai mai bun.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?