Horoscop duminică, 22 noiembrie. Zodiile care primesc o rasplata

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 03 feb 2021, 09:55
Urmează zile pline de surprize pentru unele dintre zodii și necazuri pentru altele.

Horoscop duminică, 22 noiembrie. Află chiar acum daca vei avea succes in cariera, ce te asteapta din punct de vedere al sanatatii, cat de bine vei sta cu banii, dar si cu dragostea.

Ce zodii vor primi o marire de salariu, cine este dezamagit de partenerul de viata sau cine face o calatorie care ii aduce linistea. Toate acestea le vei putea afla acum despre toate cele 12 zodii din horoscop.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ce rezervă horoscopul din 22 noiembrie pentru fiecare zodie

Berbec

Este o zi al meditatiei si al regasirii. A fost un an extrem de greu, cu schimbari majore. Insa, un lucru a ramas mereu constant: dragostea si sprijinul familiei. Inveti sa apreciezi mai mult lucrurile marunte.

Taur

Te-ai decis sa urmezi propriul drum si sa iti indeplinesti toate visele incuiate in sertar. Ai facut prea multa vreme doar ceea ce ti-au pretins ceilalti ori ceea ce crezi ca trebuie sa faci ca sa ii multumesti.

 

Gemeni

 Incepi sa analizezi mult mai clar si detasat imaginea de ansamblu. Ai pus prea multa presiune pe cei din jurul tau si, implicit, pe tine insuti. Nu inseamna ca trebuie sa renunti, ci doar sa constientizezi ca perfectiunea este un mit, care te poate distruge. 

Rac

 Realizezi ca familia te intelege mai mult decat credeai.

Ai tinut un secret ascuns bine fata de cei dragi, dar acum totul a iesit la iveala. Reactia nu este deloc una negativa, cum te asteptai.

Leu

Iti doresti cu ardoare sa iti ajuti un prieten care trece prin momente grele. Nu reusesti sa faci atat cat ti-ai dori, dar esti langa el macar moral.

Fecioara

Ai parte de o surpriza. Incepi ziua cu mici probleme de sanatate, dar apoi te simti excelent. Iti dai seama ce aport major are si starea mentala buna.

Balanta

Cuvantul cheie al acestor zile este organizarea. Inca te lupti cu acest capitol al vietii tale, dar esti cu siguranta pe drumul cel bun.

Scorpion

O persoana necunoscuta iti intinde o mana de ajutor, cand ai cea mai mare nevoie. Gestul te emotioneaza foarte mult.

Sagetator

 Inainte sa ceri respectul celor din jur, ar trebui sa ti-l acorzi chiar tu. Inveti sa te apreciezi, sa iti cunosti mai bine puterile si slabiciunile.

Capricorn

Esti un burete pentru informatii.

Descoperi lucruri noi, care te entuziasmeaza.

Varsator

Incepi niste cursuri noi, intr-un domeniu interesant. Se reaprinde flacara pasiunii pentru cunoastere, desi nu te asteptai la asta acum. 

Pesti

Precautia este buna, dar uneori poate sa te impiedice sa traiesti cu adevarat. Bucura-te de fiecare clipa. Judeci de patru ori inainte sa tai odata.