Horoscop duminică, 27 decembrie. Cum va arăta sfârşitul de an pentru zodii

Author: Elena Padure
Actualizat: 19 iul 2022, 16:55
Horoscop duminica, 27 decembrie

Vezi horoscopul zilei 27 decembrie. Previziuni astrale pentru cele 12 zodii.

Află ce îți rezervă astrele în această zi. Citește horoscopul zilei de duminică, 27 decembrie 2020. 

Ce rezervă horoscopul zilei de 27 decembrie pentru fiecare zodie?

Îngrijorările de ordin financiar par să afecteze toate zodiile în această zi. Cumpărăturile de sărbători ne-au făcut poate mai precauţi cu privire la cheltuieli. Nativii din zodiile Taur, Scorpion sau Rac sunt vizate în mod special.

Berbec

Este o perioadă favorabilă comunicării, exprimării ideilor, dialogului și deplasărilor. Contextul astral este propice pentru demararea de acțiuni importante, mai ales de scurtă durată. Te vei simţi ingenios şi plin de idei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Taur

Vei prioritiza banii în căutarea unui loc de muncă.

Vei simţi nevoia de securitate materială şi vei găsi multe soluții practice la problemele curente.

Gemeni

Ai ocazia să faci un pas important spre acceptarea procesului de transformare interioară. Vei reuşi să te eliberezi de unele atașamente mai vechi, în care nu te mai regăsești, prin explorări spirituale și filosofice.

Rac

Nu prea ai dispoziție de socializare, chiar dacă prietenii și rudele încearcă să comunice cu tine.

Singurul lucru care te preocupă este administrarea unei sume de bani, pe care o deții împreună cu partenerul de cuplu.

Leu

Luna  se plimbă prin casa proiectelor pe termen lung, deci ar putea exista unele dialoguri privind planurile tale pe anul viitor. Fii totuși precaut și nu lua încă decizii bazate doar pe entuziasm!

Fecioară

Prezența Lunii se face simţită în sectorul carierei și este posibil să te preocupe imaginea ta în sfera profesională. Îţi vei propune pentru anul viitor mai multe responsabilități în carieră, pentru că ai ambiții mari.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru vineri, 25 decembrie. Cum va fi vremea de Crăciun

Balanță

Realizezi că trebuie să ai mai multă responsabilitate faţă de viața de familie.

Luna va fi prezentă în casa filosofiei de viață.

Scorpion

Este posibil să primești o sumă de bani sau niște cadouri venite mai târziu. Dicută cu partenerul înainte de a lua decizii financiare importante.

Săgetător

Este posibil să abordezi unele subiecte pe teme financiare. Este posibil să fi puțin îngreunat de comunicarea cu persoana iubită,dar veţi reușiți să cădeți de acord cu privire la niște decizii.

Capricorn

Posibil astăzi să nu stai prea bine la capitolul energie, mai ales că Luna îți traversează casa sănătății. Dacă zilele trecute ai făcut abuzuri alimentare, acum este nevoie să faci o pauză și-ți va lua mai mult să te refaci dacă nu ții puțin regim alimentar și odihnă mai multă.

Citeste si: Patinoare în București. Unde sunt amplasate și care este orarul de funcționare în timpul sărbătorilor de iarnă

Vărsător

Comunicarea joacă un rol important și este posibil să ai intuiție şi să găsești soluții la unele tensiuni apărute între membrii familiei, fie ei partenerul sau copiii.

Pești

Vei realiza câtă nevoie ai de prieteni şi să fii integrat într-un grup cu care împărtăşeşti idealuri și principii. Îți dorești tot mai mult să te implici în cauze umanitare.

Citeste si: Zi astronomică mare: Solstițiul de iarnă 2020 și „Marea Conjuncție” au loc astăzi! Cum va putea fi urmărit fenomenul