Horoscop duminică, 28 martie 2021: Ce zodii vor avea dificultăţi financiare

Author: Diana Tilă
Actualizat: 26 mar 2021, 17:52
Horoscop duminică, 28 martie 2021

Horoscop duminică, 28 martie 2021. Previziuni astrale pentru cele 12 zodii. Zodiac general, 28 martie 2021.

Horoscop duminică, 28 martie 2021. Consultă horoscopul zilei de 28 martie 2021 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Astrologii spun că se anunță o zi excelentă pentru mai multe zodii.

Citeste si: Horoscop aprilie 2021. Ce zodie ar putea începe o poveste de dragoste pasională, în această lună

Ce rezervă horoscopul zilei de duminică, 28 martie 2021, pentru fiecare zodie?

Berbec

Sfârșitul acestei săptămâni este unul foarte conservator, iar nativii au grijă de banii lor. Îndrăzneala de a gândi altfel și de a-și urma instinctul le aduce soluții bune. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Taur

Cele mai bune sfaturi vin de pretutindeni, deci ascultă cu atenţie ce au ceilalţi să-ţi spună.

Nu din anturajul tău cel mai apropiat apar azi cele mai interesante sfaturi, ci din zone mult mai îndepărtate.

Gemeni

Deoarece te-ai stresat extrem de mult în ultimul timp și pentru că ai tendința de a pune la suflet foarte multe lucruri neimportante, ai luat decizia ca astăzi să iei totul așa cum vine și să încerci să fii mult mai relaxat.

Citeste si:   Horoscop 2021: bani, dragoste si carieră! Este un an idilic pentru zodiile de pământ: Capricorn, Taur și Fecioară

Rac

Ai șansa unei revigorări ample, cu condiția să lași deoparte orice sursă de stres, oricât de înspăimântătoare ar fi și să alegi gânduri mai optimiste, o abordare mai constructivă.

Leu

Cineva își face curaj să vă abordeze la telefon, pe o rețea de socializare și să testeze terenul- va armonizati, sau nu. 

Fecioară

Săptămâna se încheie sub semnul prieteniei și al relaționării cu oamenii din jur. Nativii sunt populari și pot lega noi prietenii. Este posibil și să se revadă cu oameni pe care îi cunosc de multă vreme, iar veștile primite le trezesc interesul.

Balanță

Nu te simţi tocmai bine şi, colac peste pupăză, şi cei din jurul tău te influenţează negativ cu tot felul de motive de suspiciune şi de teamă

Scorpion

Contrazicerile nu aduc nimic bun, poate numai nervi și dureri de cap. Fii capabil să ieși dintr-o conversație care se îndreaptă într-o direcție greșită.

Sagetator 

Nu demult ai făcut o schimbare în ceea ce privește relația de cuplu, iar astăzi vei observa rezultatele. 

Capricorn

De la cei dragi vin îndemnurile pozitive, cele de care și tu ai nevoie, dacă nu ca să îți regăsești speranța, cel puțin ca să te destinzi puțin mai mult.

Citeste si:  Cum se calculează, de fapt, ascendentul și cum te influențează acesta

Varsator

Dacă v-ați propus de mult să reparați câte ceva la care va pricepeți acum e momentul să va probati talentele.

Pesti

Apropiații vor să îți arate, în fel și chip, aprecierea lor și pe lângă bucuria unui asemenea lor, va trebui să reții și faptul că ești un exemplu pentru ei, o sursă de inspirație.