Horoscop duminică, 7 februarie 2021. Surprize mari pentru o zodie

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 05 feb 2021, 15:55
Horoscop duminică, 7 februarie 2021. Surprize mari pentru o zodie

Horoscop duminică, 7 februarie 2021. Previziuni astrale pentru cele 12 zodii. Zodiac general, 7 februarie 2021.

Horoscop duminică, 7 februarie 2021. Consultă horoscopul zilei de 7 februarie 2021 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Astrologii spun că se anunță o zi excelentă pentru nativii care sunt în căutarea sufletului pereche.

Citeste si: Ce înseamnă, de fapt, când te uiţi la ceas la ore fixe? Superstiţii sau semne divine?

Ce rezervă horoscopul din 7 februarie 2021 pentru fiecare zodie?

Berbec

Deciziile trebuie luate la tot pasul, dar azi trebuie să fii mai atent ca niciodată. Nu te arunca cu capul înainte și consultă-te cu un prieten bun înainte de a lua o hotârăre importantă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Taur

Taurii vor trece printr-o discuție aprinsă cu partenerul de viață.

În urma acestei discuții, relația va intra pe un făgaș normal, deoarece s-a spus tot ce era de spus cu toată sinceritatea. Astrologii vă sfătuiesc să fi-ți mai blânzi și mai înțelegători cu partenerul de viață.

Gemeni

Nu eşti în apele tale, dar nu pentru că ai avea tu vreo problemă concretă, ci pentru că eşti puternic influenţat de necazurile altei persoane. Pui suflet în problemele sale de parcă ar fi ale tale, pentru că trece prin momente dificile şi ai vrea să găseşti o soluţie pentru a i le rezolva. 

Citeste si: Horoscop 2021: bani, dragoste si carieră! Este un an idilic pentru zodiile de pământ: Capricorn, Taur și Fecioară

Rac

Ziua de 7 februarie va fi o adevărată provocare pentru acești nativi, care vor ieși în sfârșit din zona lor de confort și vor experimenta lucruri noi. La finalul zilei, racii vor fi mult mai încrezători în forțele proprii.

Leu

Îți place să deții controlul, iar când nu-ți ies planurile ești supărat peste măsură. Iritarea și proasta dispoziție sunt vizibile cu ochiul liber. S-ar putea să primești o lecție dură care să-ți schimbă percepția despre viață.

Fecioară

Fecioarele sunt pline de energie și voie bună astăzi, în ciuda discuțiilor în contradictoriu în care ar putea fi implicate involuntar.

Încercați pe cât posibil să vă sustrageți din aceste conversații, dispute, mai ales dacă au loc la serviciu, între colegi.

Balanță

Primeşti un stimulent mai mult decât binevenit într-un moment în care erai gata să abandonezi un plan care nu te mulţumea prea tare. Cineva este alături de tine şi îţi spune că se poate, că e un proiect cu sorţi de izbândă, iar susţinerea sa îţi face bine.

Citeste si: Horoscop februarie 2021. Zodiile care îşi vor găsi jumătatea în luna iubirii

Scorpion

Scorpionii au o luptă grea de dus pentru a câștiga iubirea persoanei dorite. În acest sens, nativii vor trebui să dea tot ce au mai bun pentru a-și impresiona viitorul sau viitoarea parteneră. Sfatul astrologilor este să porniți cu pași mici.

Sagetator 

Te gândești să faci schimbări în viața personală și astăzi este momentul ideal. Pașii mici, dar siguri te vor ajuta să mergi în direcția cea bună. Nu este nicio grabă, destinația va rămâne aceeași.

Capricorn

Te simţi binecuvântat azi de prezenţa unei persoane pe care o admiri enorm, pe care încerci să o imiţi din anumite puncte de vedere şi să-i calci pe urme. Ai şansa de a sta în preajma sa, de a-i simţi influenţa, de a-i primi îndrumările, şi te consideri de-a dreptul norocos pentru acest privilegiu! 

Varsator

Vrei să faci câteva schimbări în carieră, dar nu au curaj suficient. Simți nevoia să fii împins de la spate, dar cine va fi persoana aceea? Discută cu un amic despre stările prin care treci.

Citeste si: Când începe Anul Nou Chinezesc 2021 și sub ce semn zodiacal se află

Pesti

Persoanele născute sub acest semn zodiacal, vor lăsa în cele din urmă garda jos în fața iubirii. Astfel, vor experimenta ce sunt fluturii în stomac și ce înseamnă să fii cu capul în nori.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?