Horoscop duminica, 7 martie 2021. Nativii unei zodii se pot indragosti! Iata ce mare provocare ii asteapta!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 iul 2022, 09:00
Horoscop 7 martie 2021 - previziunile astrelor

La capitolul dragoste, nativii unei zodii isi pot gasi jumatatea. Iata horoscopul complet pentru duminica, 7 martie 2021, pentru toate zodiile!

Weekendul aduce surprize mari pentru nativii zodiei Scorpion. Asta pentru ca acestia isi pot gasi jumatatea mult visata, in acest sfarsit de saptamana si se bot bucura de clipe frumoase la intensitate maxima. Pe de alta parte, Horoscopul zilei de duminica, 7 martie 2021, ii va determina pe anumiti nativi sa se gandeasca mai profund la viitorul lor, in vreme ce altii se vor stradui sa isi rezolve problemele din cuplu, sau dificultati de ordin financiar.

Ce rezerva horoscopul zilei de duminica, 7 martie 2021, pentru fiecare zodie?

Leii vor fi extrem de activi si de guralivi si sunt predispusi sa faca multe erori si gafe uriase, care le vor afecta imaginea. Scorpionii vor avea parte de o provocare incredibila in plan sentimental, care le va schimba radical viata. In vreme ce Balantele vor fi nevoite sa ia cateva decizii importante.

Iata horoscopul complet al zilei de duminica, 7 martie 2021, pentru toate zodiile!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativii zodiei Berbec se vad nevoiti sa caute solutii pentru problemele de ordin financiar care le-au tot dat batai de cap in ultima vreme. Acestia vor incerca din rasputeri sa isi pastreze calmul si totodata sa caute noi surse de venit, recurgand eventual la o reinventare, sau de ce nu la a-si valorifica alte talente si indeletniciri ramase in umbra pana acum.

Este posibil ca pentru nativii Berbec sa se iveasca noi colaborari, sau sa primeasca propuneri de noi proiecte, dar aceste oportunitati vor putea sa apara doar daca acestia vor socializa mai mult cu prietenii lor.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Duminica, 7 martie, nativii zodiei Taur sunt indemnati de astre sa se dedice mai mult propriei lor familii, dar totoodata au nevoie si multa odihna si relaxare, deoarece vor resimti o stare de oboseala acuta acumulata in ultima vreme din cauza jobului.

Pe plan sentimental, nativii Berbec vor avea parte de momente de tandrete in sanul familiei daca sunt deja casatoriti, iar pentru cei care nu au inca o ralatie stabila, exista posibilitatea sa isi intalneasca jumatatea chiar printre persoanele din anturajul lor.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Horoscop martie 2021. Nativii trebuie să fie atenți la afecțiuni greu de diagnosticat. Peștii vor trece printr-o perioadă dificilă plină de conflicte

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativii Gemeni isi revin la starea de echilibru emotional, dupa o lunga perioada in care au fost lipsiti de energie pozitiva, odata cu intrarea lui Marte in semnul lor zodiacal. Acesti nativi reusesc sa lase in urma trecutul si amintirile neplacute care le-au dat viata peste cap in ultima perioada si odata cu venirea primaverii vor avea mai multa pofta de viata si vor incerca sa se preocupe mai mult de prezent si de viitor.

Din punct de vedere profesional, acestia vor avea o saptaman viitoare extrem de dificila si agitata insa sfatul astrelor este sa isi pastreze cumpatul si sa isi vada de sarcinile primite.

Rac (22 iunie – 23 iulie)

Pentru nativii Raci se anunta un final de saptamana plin de energie pozitiva, optimism si echilibru psihic, asta dupa ce luni si marti au trecut printr-o serie de momente extrem de dificile si agitate la serviciu, care le-a adus si mari probleme de sanatate cauzate de stres si oboseala. Racii vor primi vesti bune din partea familiei si vor alege sa incheie saptamana care a fost una destul de grea, alaturi de cei dragi, unde vor putea sa isi incarce bateriile pentru ceea ce va urma.

Leu (24 iulie – 23 august)

Nativii Lei vor avea parte de o zi agitata, deoarece vor primi vizitatori, care le vor lansa multe provocari. Astrele ii sfatuiesc pe acesti nativi incerce sa isi pastreze calmul indiferent de ceea ce li se va spune si sa aplaneze orice posibil conflict, asta pentru a nu le afecta propria lor imagine in societate. De asemenea din punct de vedere al sanatatii, nativii Lei vor avea nevoie de mai multa odihna si chiar ingrijiri medicale pentru a preveni alte stari mult mai grave.

Fecioara (24 august – 23 septembrie)

Dupa ce s-au preocupat intens de latura financiara la inceputul acestei saptamani, nativii zodiei Fecioara se vor bucura de o duminica mult mai relaxata si se vor dedica mai mult lor si persoanelor dragi din viata lor. Astfel, se anunta un final de saptamana cu multe momente frumoase petrecute in familie, fie in casa, fie vor pune la cale o mica escapada in aer liber indiferent de vreme, pentru a se destinde.

Balanta (24 septembrie – 23 octombrie)

Nativii zodiei Balanta vor fi nevoiti sa ia cateva decizii importante pentru viitorul lor. Astfel ca duminica aleg dedice mult timp problemelor care ii macina de ceva vreme si sa incerce sa gaseasca solutii. Poate fi vorba despre probleme pe plan sentimental, ramase nerezolvate in trecut, sau poate fi vorba despre unele dificultati de ordin financiar. Astrele ii sfatuiesc sa analizeze totul cu mult calm si rabdare si abia apoi sa ia cele mai bune decizii.

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Nativii Scorpioni au parte de o zi favorabila pe plan sentimental. Acestia pot avea parte de o mare provocare in dragoste, deoarece isi pot intalni jumatatea cand nici nu mai sperau. Astrele va sfatuiesc ca este momentul sa lasati deoparte grijile si vechile probleme legate de bani sau job si sa va concentrati doar pe iubirea care apare in calea voastra.

Citeste si: Horoscop sâmbătă, 6 martie 2021: O zodie are mari probleme cu banii!

Sagetator (23 noiembrie – 21 decembrie)

Duminica, pentru nativii Sagetatori se anunta o zi benefica pentru dezvoltare personala. Insa totodata este si un moment prielnic pentru a va odihni mai mult si a va face ordine in viata, asta pentru ca pana acum ati intampinat multe probleme. De asemenea astrele va sfatuiesc sa aveti mare grija si la posibilele certuri aparute in sanul familiei.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Pentru nativii zodiei Capricorn, ziua de dumincia se anunta una favorabila pentru odihna dar si pentru shopping alaturi de partenerul sau partenera de viata. Si totodata fiind o zi de weekend astrele va sfatuiesc sa va dedicati propriei persoane, sa profitati de timpul liber extrem de pretios si sa va destindeti alaturi de persoanel dragi.

Varsator (21 ianuarie – 19 februarie)

Pentru nativii din zodia Varsator s-au bucurat de o saptmana benefica pe toate planurile. Iar duminica se anunta o zi la fel buna, pe care acestia o vor dedica iubirii. Nativii Varsator care inca sunt singuri vor avea oportunitatea de a-si intalni sufletul pereche, mai ales ca vor fi sprijiniti in acest sector al iubirii de Marte, care le va activa creativitatea si pasiunea.

Pesti (20 februarie – 20 martie)

Nativii zodiei Peşti sunt sfatuiti de astre sa evite eventualele conflicte care pot sa se iveasca in sanul familiei. Acesti nativi au mare nevoie de calm si multa rabdare pentru a reusi sa evite mari scandaluri ce se pot declansa. Trebuie insa sa va dedicati mai mult persoanelor dragi pentru a nu mai primi reprosuri din partea lor si astfel veti putea sa readuceti pacea si armonia in casa.