Horoscop estival: iata care este vacanta perfecta in functie de zodie!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 09:01

Ii planuiesti partenerului/partenerei tale o vacanta surpriza?

Desi pare cadoul perfect pentru o vara minunata, s-ar putea ca surpriza ta sa se transforme intr-un cosmar daca preferintele iubitului/iubitei tale nu sunt aceleasi cu ale tale.

Dar pentru ca astrele au grija sa iti implineasca toate dorintele, acum poti afla cum vede partenerul tau vacanta perfecta in functie de zodia lui!

Berbec- Nativii nascuti in zodia Berbec urasc sa li se spuna ce sa faca in general, dar se asteapta ca cei din jurul lor sa anticipeze dorintele si nevoile lor, astfel ca planuirea unei vacante pentru un berbec poate sa fie destul de

dificil. Secretul este sa ii oferi independenta, dar in acelasi timp sa ii oferi un ghid sau pe cineva care sa se ocupe de toate detaliile „tehnice” ale vacantei, astfel incat nativul din berbec sa poata sa faca orice isi doreste.

Ce vrea un berbec in vacanta: formula ideala este un mix de activitati, cum ar fi ski nautic, catarari pe munte, etc. Dupa o zi plina de activitati interesante, va trebui sa il duci sa manance intr-un loc mai ciudat sau sa ii propui o seara de karaoke, de exemplu.


Taur- Nativii din taur sunt iubiti si adorati pentru caldura lor, generozitatea si abilitatea de a transforma aproape orice eveniment banal intr-unul special. Fiind un semn de pamant puternic, acest lucru le vine natural. Au un gust incredibil in aproape orice, de la mancare la haine. Stiu cum sa se comporte la o cina fancy si, de cele mai multe ori, stiu sa aleaga ce este mai bun din meniu.
Au un talent innascut de a alege cadoul perfect si obisnuiesc sa faca doar activitatile pe care le iubesc, fara a face prea multe compromisuri.

Cel mai bun lucru pe care il poti oferi intr-o vacanta? Timpul! Le plac plimbarile lungi, micul-dejun relaxant, picnicurile, somnul la pranz si cinele la restaurante de lux.  Cea mai buna destinatie? Undeva la mare! O insula din Grecia, Maldive, etc. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: