Horoscop Februarie 2019 DETALIAT: viata de cuplu, anturaj, cariera

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 ian 2019, 15:58

Descoperă care sunt previziunile pentru luna Februarie 2019. Modificări majore ne aşteaptă pe mulţi dintre noi , potrivit astrologilor

Cea mai scurtă lună din anul 2019 (luna februarie) va fi plină de evenimente neaşteptate. Vor fi câteva zile în care vom răbufni, deoarece este normal la un moment dat să mai facem o retrospectivă asupra vieţii noastre, aducând unele modificări în viaţa de cuplu, anturaj, carieră etc.

 

Horoscop luna Februarie Berbec: o să fiţi nevoiţi să daţi un reset vieţii

Până pe 14 februarie veţi fi extrem de agitaţi, veţi simţi că trebuie să faceţi o schimbare radicală în viaţa voastră, să nu mai depindeţi de ceilalţi. Ultima conjuncţie Uranus-Marte în semnul vostru (se va mai relua după 84 de ani) vă va pune în situaţii dificile, potrivit zodiacool.ro. Mulţi nativi care în ultimii 7-8 ani au pierdut vremea, s-au împotrivit evoluţiei, acum vor fi loviţi de unele evenimente, care vor conduce la îndepărtarea voastră din unele funcţii, cercuri de prieteni, relaţii sentimentale...

o să doriţi să vă răzvrătiţi, să ieşiţi din acele cercuri vicioase.

 

Evident, aceste energii au impact major asupra nativilor ce sunt născuţi pe ultimele grade al acestui semn zodiacal. Parte bună este că după 14 februarie o să treceţi la treabă, o să căutaţi soluţii practice de a ieşi din impas, posibil chiar să luaţi în calcul plecarea în altă ţară sau începerea unei activităţi pe cont propriu.

Noul an chinezesc, ce îşi face apariţia pe 4 februarie, vă ajută să identificaţi soluţii practice/ financiare acolo unde alţii nu văd. Pe partea afecitvă, în februarie 2019 este posibil să reveniţi asupra unei relaţii rupte după Mai 2018. Berbecii singuri se pot îndrăgosti de cineva de la locul de muncă, pot să intre în relaţii extrem de complicate cu persoane de sex opus din cercul de prieteni.

 

Încercaţi să nu fiţi prea orgolioşi, agresivi, nervoşi cu persoana dragă, deoarece nu aceasta este cauza problemelor voastre. Pe finele lunii, după 18-19 februarie, când mare parte a planetelor se vor muta pe casa a XII-a, a bolilor cronice, duşmăniilor, pierderilor, problemelor cu legea, se pare că o să vă simţiţi încolţiţi de Univers. Dacă aţi luat bani cu împrumut, vedem ca între 25 februarie-1 Martie să vină data scandenţei.

Pe sănătate, după 18 februarie vă recomandăm să fiţi mai atenţi la consumul de medicamente, băuturi alcoolice (droguri), deoarece este riscul de a avea atacuri de panică, accidente, evenimente neaşteptate. În această lună ideal ar fi să fiţi atenţi la semne, deoarece o să fie nevoie să daţi un reset vieţii.

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.