Horoscop februarie 2019. Zodiile care sunt binecuvantate si primesc recunostinta partenerilor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 ian 2019, 17:19

Luna februarie se anunta calma din toate punctele de vedere, pentru majoritatea zodiilor.

Fiecare îşi va îndrepta atenţia la obiectivele pe care le are de îndeplinit şi  multe dintre native pun mai mult accent pe sarcinile de serviciu. Promisiunile sunt greu de îndeplinit, iar multe zodii constată că nu se pot ţine de unele dintre ele.

 

Iată aspectele la care trebuie să fie atente toate zodiile:

Horoscop februarie 2019 – Berbec

Se anunţă o luna plină cu tot felul de evenimente şi multe deadline-uri de finalizat. Chiar dacă te cufunzi în problemele de serviciu, fă-ţi timp şi pentru cei dragi. Acordă-le atenţia cuvenită, dacă îţi doreşţi susţinere necondiţionată din partea lor. E posibil că stresul să-şi pună amprenta asupra sănătăţii tale. Partenerul îţi este recunoscător pentru atenţia pe care i-o acorzi şi te răsfaţă cu tot felul de mici surprize.

 

Horoscop februarie 2019 – Taur

Nu-ţi lipseşte motivaţia, mai ales acum după ce ai scăpat de câteva probleme care îţi dădeau bătăi de cap în ultima perioada. Îţi îndrepţi inseosebi atenţia către proiectele pe care trebuie să le finalizezi la serviciu. Relaxează-te din când în când, mai ales în zilele libere şi petrece timp preţios cu familia.

Un weekend la munte e binevenit pentru toată lumea. Sănătatea îţi poate crea probleme în prima parte a lunii. Sunt frecvente durerile de cap şi răcelile.

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.