Horoscop februarie 2021. Zodiile care îşi vor găsi jumătatea în luna iubirii

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 05 feb 2021, 16:42
Ce zodii își găsesc jumătatea în luna iubirii?

Horoscop februarie 2021. Cel mai frumos lucru de pe pământ, iubirea, este acum prietena a trei zodii, care vor avea parte de surprise la care nu s-ar fi așteptat niciodată în această lună

Horoscop februarie 2021. Luna februarie este cea mai bună din punct de vedere sentimental pentru unele zodii.

Citeste si: Horoscop 2021-2031. Ce le rezervă astrele zodiilor în următorii 10 ani. Se vor produce schimbări pe toate planurile

Zodiile pline de iubire în luna Februarie

Astrologii au prezentat horoscopul dragostei pentru luna februarie, iar potrivit acestora trei zodii își vor cunoaște sufletul pereche.

Iată care sunt norocoșii horoscopului pe plan sentimental luna aceasta!

Te aşteaptă o lună minunată pe plan sentimental! Surprizele din partea iubitului/iubitei se ţin lanţ iar asta îţi dă o stare euforică. În cazul în care nu ai deja un partener, sunt şanse mari să îţi găseşti jumătatea.

Citeste si: Cand incepe anul chinezesc 2021: Anul Bivolului alb de metal aduce putere în ascultare, pace și unitate

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Vărsător

De dragoste și multă liniște în relație vor avea parte Vărsătorii. Iar cei singuri își pot reface viața în această lună, pentru că vor găsi un partener așa cum și-au dorit mereu. Luna februarie vine cu mari planuri de viitor pentru tine, mai ales în ceea ce privește planul sentimental.

Relația în care te afli are ani buni, iar acum urmează să treacă de pasul cel mare care e necesar în această perioadă pentru voi.

Nu te-ai așteptat la acest lucru din partea partenerului tău, în special că ultimii ani a fost intens încercată. Spre deosebire de alți narivi, aceștia sunt hotărâți să-și întemeieze o familie și să se căsătorească. Cu toate astea, propunerea va fi de bun augur pentru voi, iar tu vei acepta din prima. Totul pare să fie numai lapte și miere la început de 2021 pentru tine.

Citeste si: Horoscopul norocoșilor. Care sunt zodiile care vor fi norocoase în 2021

Taur

Nativii acestei zodii au cele mai multe șanse dă-și găsească sufletul pereche luna aceasta. Taurii se vor îndrăgosti iremediabil de o persoană la care se gândesc de ceva timp, dar pe care nu și-au făcut curajul să o aboredeze până acum. Tot ce ai visat e pe cale să se împlinească în luna februarie.

Așteptai ca fericirea să te lovească, iar acum se întâmplă chiar asta.

Primești cu zâmbetul pe buze veștile și clipele superbe de care ai parte, iar pas cu pas viața ta pare că se luminează cu atât mai tare. Dragostea intră în zodia nativilor după ce aceștia au decis să facă curățenie în plan personal și și-au schițat așteptările de la viitor. În plus, noua relație le va aduce mai mult spor și pe plan profesional.

Citeste si: Horoscop 2021: bani, dragoste, carieră. Este un an idilic pentru zodiile de pământ: Capricorn, Taur și Fecioară

Pești

Părea cumva că ai parte de tot ghinionul din lume, că toate relele te întâmpină numai pe tine și că nimic nu pare să meargă în viața ta. Lucrurile se schimbă total de la un cap la altul. Te aşteaptă o schimbare importantă în această lună. Poate fi vorba despre o cerere în căsătorie sau o nouă poveste de iubire. Important este, spun astrologii, să ai curaj! Te îndrăgotești nebunește de cineva de care nu te-ai fi așteptat nici în ruptul capului. E timpul să îți lași sufletul să zburde și să se bucure de micile plăceri ale vieții.

Citeste si: HOROSCOP 2021! Cum va arăta noul an pentru fiecare zodie

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?