Horoscop financiar pentru saptamana 4-10 iunie 2018. Unele zodii au parte de castiguri mari

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 05 iun 2018, 09:51

Unii vor castiga in moduri de neimaginat care ne va duce la varfuri extreme, in timp ce altii se vor prabusi in caderi extreme.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Semnul tau zodiacal indica expansiune si noroc acum, dar la fel de bine schimbare si intuitie dezvoltata pe sectorul bani. Toate indica faptul ca esti mai norocos in aceasta saptamana decat de obicei, in special pe directia finante.

Astrele leaga banii de viata personala si de relatiile profesionale. Asigura-te ca ai facut sa se afle ca esti in cautarea unor planuri noi de investitii sau de ajutor pentru un nou job.

Cineva cunoscut va fi in stare sa te ajute mult.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

In sfarsit, in aceasta saptamana te simti energizat gratie activitatii astrale din sectorul de bani si valori. Asta va aduce unele miscari pe planul banilor tai.

Daca ai dorit sa faci anumite schimbari in directia de a castiga sau economisi bani, acum este timpul sa incepi sa iti cresti eforturile in aceste directii.

Trimite mai multe prezentari, participa la grupuri pe temele acestea, fa un plan de economii, mergi la workshopuri in care sa inveti mai multe despre cum sa faci bani.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?