Horoscop joi, 15 octombrie. Zodia care trebuie să își asume un risc astăzi

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 14 oct 2020, 16:00
Horoscop zilei de 15 octombrie
Sursa: PixaBay

Ziua de 15 octombrie vine la pachet cu o mare provocare pentru nativii unei zodii. Așa arată horoscopul zilei de joi, 15 octombrie, pentru toate cele 12 zodii.

Astăzi este o zi în care aproape toate zodiile trebuie să se gândească ceva mai mult la viitor. Acțiunile din prezent pot influența destul de mult felul în care vor evolua lucrurile în perioada următoare, motiv pentru care nativii zodiacului trebuie să fie foarte atenți la ceea ce fac. 

Ce rezervă horoscopul din 15 octombrie pentru fiecare zodie

Mercur intră în mișcare aparent retrogradă, iar până la începutul lunii noiembrie, acesta îi va influența puternic pe toți nativii zodiacului.

Pot să apară momente de confuzie și neîncredere în următorul interval de timp.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Berbec

O persoană reușește să te inducă în eroare și să te pună într-o lumină destul de proastă. Nu știi cum să reacționezi, sentimentele îți sunt rănite, astfel că ziua va fi una foarte complicată pentru tine.


Taur

Mare atenție la problemele de sănătate care pot să apară astăzi. În cazul în care te confrunți cu stări de rău, nu aștepta ca acestea să treacă de la sine. Mergi la medic pentru mai multe investigații și nu trata totul superficial.

Gemeni

Gemenii sunt foarte confuzi astăzi, atât în relația cu persoana iubită, cât și atunci când vine vorba despre jobul lor.

Simt că nu evoluează din niciun punct de vedere, lucru care dă naștere unor frustrări puternice.

Rac

Este o zi a deciziilor importante pentru tine. Ți se oferă șansa de a face un lucru nou și de a evolua din punct de vedere profesional, însă va fi nevoie să îți asumi un risc major. Nu îți va fi deloc ușor să te hotărăști pe ce drum să pornești.


Leu

Astăzi pot să apară conflicte puternice cu anumite persoane din familie care se încăpățânează să își impună punctul de vedere. Nu au dreptate, iar acest lucru ajunge să te enerveze foarte tare, nu te vei abține și veți purta o discuție în contradictoriu.

Fecioara

Contextul astral poate favoriza apariția unor cheltuieli în plus, ceea ce îți va da peste cap toate calculele.

Fiind o fire perfecționistă, nu suporți ca lucrurile să îți scape de sub control, astfel că schimbările de acest fel nu sunt deloc pe placul tău.

Balanta

Ești o persoană echilibrată, însă astăzi ai tendința de ignora orice cale de mijloc și de a-ți îndrepta atenția către extreme. Deși poate fi considerată o dovadă de curaj, această atitudine te poate face să pierzi mai mult decât ai fi crezut inițial.


Scorpion

A venit momentul să nu te mai ascunzi după deget și să accepți acea situație de care ai tot fugit în ultima perioadă. Doar înfruntând-o vei reuși să o înțelegi mai bine.

 

Sagetator

Nu îți place deloc să te vaiți și să le ceri ajutorul celor din jur, dar de această dată ar fi de preferat să o faci, mai ales că este vorba despre anumite probleme de sănătate. 

Capricorn

Începe o etapă nouă a vieții pentru tine, lucru care te va încânta mai mult decât te-ai fi așteptat. Cu toate acestea, încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ pentru a nu intra în probleme.

Varsator

Astăzi ar fi bine să nu pui prea mare preț pe criticile venite din partea unui prieten. La mijloc poate fi vorba doar despre invidie, astfel că atitudinea lui nu este una justificată.

Pesti

În ultima perioadă ți-a lipsit motivația și ai evitat să te implici în proiecte noi. Ceva se va schimba astăzi și ai toate șansele să faci o alegere inspirată.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?