Horoscop joi, 17 septembrie. O zodie este trădată de persoana iubită

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 16 sep 2020, 16:00
Horoscopul zilei de joi, 17 septembrie
Sursa: PixaBay

Nativii unei zodii vor avea mult de suferit astăzi din cauza partenerului de viață. Iată horoscopul de joi, 17 septembrie, pentru toate cele 12 zodii.

Pentru o anumită zodie, ziua de astăzi va fi una cu adevărat dificilă. Viața acestor nativi va fi dată puternic peste cap în momentul în care vor afla un adevăr dureros care are legătură cu persoana iubită. Dacă Gemenii au reușit să își rezolve problemele financiare ieri, astăzi, nativii din această zodie vor avea parte de o mare surpriză.

Ce rezervă horoscopul din 17 septembrie pentru fiecare zodie

Este o zi cu multe răsturnări de situație, mai ales pentru nativii unei zodii. Tot ce știau până acum se va schimba radical, astfel că se vor simți singuri și nu vor știi cum să reacționeze și pe ce drum să pornească. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Berbec

Dacă vrei să îți impui punctul de vedere, atunci trebuie să știi că acest lucru poate fi făcut și cu vorbă bună.

Trebuie să mai lucrezi puțin la atitudinea ta, iar de acest lucru îți vei da seama astăzi, când o persoană îți va atrage atenția că nu te comporți deloc frumos cu colegii de muncă.

Taur

Succesul va fi garantat astăzi dacă vei știi să gestionezi foarte bine problemele care pot să apară. Nu lăsa nimic la voia întâmplării, ci implică-te astfel încât să te asiguri că totul iese perfect.

Vei avea doar de câștigat dacă vei face acest lucru.

Gemeni

Începe o zi plină de surprize pentru tine. Poți primi o ofertă de muncă din partea unui angajator, iar asta îți va aduce din nou zâmbetul pe buze, după o perioadă în care ai văzut doar partea mai puțin plăcută a vieții.

Rac

Ai simțit că ceva nu merge bine între tine și persoana iubită, dar te-ai mințit că totul este doar în capul tău.

Astăzi vei afla un adevăr dureros, o informație care îți va da întreg universul peste cap. Încearcă să te aduni și să nu iei decizii la nervi.

Leu

O persoana din cercul de prieteni interpretează greșit un gest pe care îl faci, iar acest lucru poate da naștere unui conflict de proporții. Nu lăsa lucrurile așa, ci încearcă să lămurești situația pe loc.

Fecioara

Cineva care te-a făcut să suferi îți cere iertare, dar încă nu știi cum ar fi bine să te comporți. Să îi mai dai o șansă sau să stai departe de ea pentru a evita o nouă dezamăgire? Bazează-te pe instinct și vei lua cea mai bună decizie.

Citeste si: Singurul horoscop valabil tot restul vietii. Ce spune, de fapt, despre fiecare zodie

Balanta

Deși ești o persoană mai retrasă, astăzi va fi nevoie să fii în centrul atenției și să îți impui punctul de vedere. Nu te vei simți deloc bine, dar experiența te va ajuta să evoluezi.

Scorpion

A venit momentul să te gândești mai bine pe cine îți dorești alături și ce persoane ar trebui să dispară din viața ta. Ceea ce s-a întâmplat recent te pune serios pe gânduri, având în vedere că anumite persoane din cercul de prietenii te-au dezamăgit profund.

Citeste si: 10 trăsături care definesc nativul Vărsător. De ce este o zodie atât de specială?

Sagetator

Ești cu capul în nori astăzi și uiți un detaliu foarte important. Vei suporta consecințele și nu îți va fi deloc ușor să ieși din această încurcătură.

Capricorn

Un prieten îți face reproșuri în legătură cu ceva ce s-a întâmplat în trecut. Credeai că ați clarificat aceste lucruri, dar se pare că nu a fost așa. Nu ar fi exclus să vă certați pe această temă.

Varsator

Ai parte de o zi foarte agitată și nu reușești deloc să te aduni. Încearcă să îți faci o listă cu cele mai importante lucruri și să te ocupi de ele rapid. Doar așa te vei putea organiza.

Pesti

Încearcă să nu vorbești mai mult decât trebuie astăzi. Mai bine păstrezi tăcerea decât să spui lucruri care nu au valoare sau care îi pot deranja pe cei din jur.

Citeste si: Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru perioada 14- 20 septembrie. Două zodii încep o viață nouă

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?