Horoscop joi, 18 februarie 2021. Nativii unei zodii au parte de un conflict puternic! Se vor redeschide rani sufletesti mai vechi!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 feb 2021, 16:11
Horscopul zilei de joi, 18 februarie 2021

Astrele anunta o zi reusita pe plan profesional pentru majoritatea zodiilor, dar si o zi tensionata pentru nativii unei zodii. Iata horoscopul complet al zilei de joi, 18 februarie.

Astrologii anunta ca horoscopul zilei de joi, 18 februarie 2021, vine cu noi provocări, agitatie și chiar situații conflictuale pentru unii nativi, ce vor redeschide rani sufletesti mai vechi, Acestia vor fi nevoiti sa ia decizii importante, luate cu mult calm, deorece de ele va depinde viitorul lor.

Ce rezervă horoscopul zilei de joi, 18 februarie 2021, pentru fiecare zodie?

Horoscopul zilei de joi, 18 februarie 2021, pune accentul pe comunicare, pe relațiile cu cei din jur.

Nativii unei zodii vor fi preocupati mai mult de latura profesionala, iar alti nativi se vor preocupa mai mult de partea sentimentală sau emotionala.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativii zodiei Berbec au parte de o zi plina de emotii si pasiune in viata de cuplu. Pentru cei care nu au inca o relatie, este posibil sa apara o persoana neasteptata care sa le faca o declaratie uluitoare ce le va produce fluturi in stomac cu siguranta.

Iar pentru cei aflati deja intr-o relatie, lucrurile par sa evolueze intr-o directie benefica. De asemenea, unii nativi ai zodiei Berbec vor putea primi in sfarsit un bonus la salariu ca recompensa pentru eforturile depuse in ultima vreme.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nativii zodiei Taur trec printr-o perioadă nefasta, in care se pot isca tot felul de situatii conflictuale. Sfatul astrelor este sa incerce sa nu ramana deloc singuri si sa se afle mereu in preajma rudelor sau prietenilor, carora sa le ceara diverse sfaturi.

Acestia au nevoie de o activitate care să vă ajute să vă redobanditi optimisumul si pofta de viata.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ziua de joi, 18 februarie aduce conflicte pentru multi nativi din zodia Gemeni, insa nu e cazul sa va faceti prea multe griji sau sa picati in depresie sau pesimism.

Sfatul astrelor este sa actionati cu tact si multa stapanire de sine. S-ar putea sa reluati o relatie de prietenie care pana acum nu prea a mers. Problemele vor putea fi depasite in general cu ajutorul persoanelor dragi si apropiate si chiar a cunostintelor mai vechi.

Citeste si: Horoscop februarie 2021. Zodiile care îşi vor găsi jumătatea în luna iubirii

Citeste si: Horoscop dragoste februarie 2021. În luna iubirii bat clopote de nuntă pentru nativii din zodia Leu

Rac (22 iunie – 23 iulie)

Pentru nativii Raci, prima parte a zilei de 18 februarie va fi benefica pentru negocieri si incheierea unor contracte. Acestia vor reusi sa convinga pe oricine, asadar, este momentul potrivit pentru rezolvarea problemelor profesionale. In a doua parte a zilei vor avea un nivel scazut de energie, iar sfatul astrelor este sa profitati si sa va faceti timp pentru odihna.

Leu (24 iulie – 23 august)

Nativii Lei vor trece prin momente dificile, deoarece vor realiza faptul ca persoane din anturajul lor ascund lucruri fata de ei.
Intuiția lor le va spune probabil cine sunt acele persoane. Treburile neterminate v-ar putea înnebuni. S-ar putea să treceti peste ele dar va vor cauza mult stres. Astfel incat astrele va recomanda sa actionati doar punctual in ordinea importantei lor, iar restul lasati deoparte.

Fecioara (24 august – 23 septembrie)

Nativii Fecioara sunt extrem de creativi, indiferent de domeniul in care activeaza, astrele va recomanda insa sa fiti cat se poate de prudenti si la relatiile cu cei din jur. si mai ales sa nu va ignorati familia. In a doua parte a zilei veti avea o dispozitie schimbatoare si va veti confrunta cu o stare generala de epuizare fizica.

Balanta (24 septembrie – 23 octombrie)

Pentru nativii zodiei Balanta se anunta o zi nu tocmai benefica. Nu intrati in contradictie cu nimeni, ci dimpotriva incercati sa fiti calmi, retrasi si nu va consumati energia pe lucruri marunte. Este o zi favorabila pentru cariera, pentru lucrul in echipa, activitati fizice, rezolvarea treburilor casnice. Astrele va recomanda sa profitati de conditii favorabile pentru a va intari imunitatea si pentru a va odihni mai mult.

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Pentru nativii Scorpioni este momentul sa lupte pentru persoanele dragi din viata lor. Se anunta o zi favorabila pentru dragoste. Sfatul astrelor este sa uitati de orice probleme sau lucruri neimportante si sa va dedicati in totalitate relatiei de iubire, bucurati-va de fiecare clipa pentru ca astfel de sanse nu apar prea des in viata.

Sagetator (23 noiembrie – 21 decembrie)

Joi, nativii Sagetatori ar putea fi nevoiti sa ia decizii cruciale pentru viitor. Astfel ca astrele ii indeamna sa nu actioneze din instinct si nici cu graba, ci sa actioneze cu mult calm si rabdare sa isi asume toata situatia existenta, cantareasca totul foarte bine. Trebuie sa fiti prudenti in tot ceea ce veti face. Un alt sfat important al astrelor este sa se dedice in a doua jumatate a zilei casei si familiei.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Pentru nativii zodiei Capricorn, ziua de joi, 18 februarie va fi una epuizanta din punct de vedere profesional, deoarece vor trebui să finalizeze proiecte importante. Sfatul astrelor este să isi păstreze calmul pe cat posibil şi să actioneze cu mult tact si calm. Doar aşa vor putea duce la bun sfârşit tot ce au de pus la punct si de finalizat. De asemenea, astrele atrag atentia sa nu isi neglijeze nici familia din cauza jobului, ci sa comunice si cu cei dragi si mai ales sa evite orice conflict.

Varsator (21 ianuarie – 19 februarie)

Daca pana acum nu le-a mers prea bine, ziua de joi vine cu mult optimism si pozitivitate pentru nativii zodiei Vărsător. Astrele i sfatuiesc sa lasa toate grijile si vechile probleme deoparte si sa se relaxeze mai mult, sa recurga chiar si la o sesiune de cumparaturi. În plan sentimental, însă, fii reţinut, nu este ziua cea mai nimerita pentru experiențele în dragoste.

Pesti (20 februarie – 20 martie)

Nativii zodiei Pesti s-au dedicat pana acum intens pe plan profesional insa se pare ca a venit momentul sa se preocupe si de latura sentimentala. Astrele ii indeamna pe nativii Pesti la iubire, pace si echilibru emotional. Invatati sa va multumiti cu ce va ofera viata, fara sa cereti nimic mai mult. Persoanele importante in viata voastra va vor lua in considerare opinia. Incercati sa petreceti mai mult timp cu persoana iubita, deorece acest lucru va ajuta sa aveti o relatie mai puternica.

Citeste si: Horoscop miercuri, 17 februarie 2021. Nativii unei zodii au parte multe piedici pe plan profesional!

Citeste si: Horoscop marti, 16 februarie 2021. Zi plina de schimbari pentru o zodie! Cine sunt nativii care isi vor revizui planurile?