Horoscop, joi, 20 august 2020. Ploua cu bani pentru zodiile de foc

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 19 aug 2020, 09:08

Horoscopul zilei de 20 august iti arata ce ti-au rezervat astrele, in functie de zodie. Iata previziunile:

Berbec

Nu-ti lipseste nimic! Linistea care te apasa astazi ar trebui sa fie un semn bun, insa ai tendinta sa cauti nod in papura. Poate ca ar fi bine sa pui accent pe alimentatie astazi si sa faci cateva schimbari in acest sens. Revino la produsele proaspete si de calitate si vei avea mai multa energie ca sa te ocupi de urmatorul proiect.

Taur

Adtazi este despre tine, in afara grupului social din care faci parte. Poate ca ti-ar prinde bine cateva momente in care sa-ti manifesti creativitatea si talentul artistic. Esti o persoana speciala si asta ar trebui sa nu uiti.

Gemeni

Ai nevoie sa muncesti mai mult ca sa iti atingi scopul. Chiar nu este suficient sa stai deoparte si sa vezi cum se deruleaza lucrurile.

Vei ajunge departe daca te decizi sa urmezi un curs, un studiu sau un internship.

Rac

Nu te lasa condus de emotiile tale, chiar daca asta este primul impuls. Astazi este bine sa iti urmezi ratiunea! Insa daca esti tentat sa concurezi cu cineva despre care stii ca este mai pregatit decat tine, cedeaza! Vei avea numai beneficii.

Citeste si: Horoscop septembrie 2020, o luna inselatoare pentru mai multe zodii

Citeste si: Horoscop compatibilitati: zodiile cu care te potrivesti si zodiile cu care nu ai nicio sansa sa te intelegi

Leu

Cere-ti drepturile! Si daca nu ti se dau toate, macar obtine avantaje. Nu lasa ziua sa treaca degeaba pentru ca astrele iti dau sansa sa ai un castig astazi.

Fecioara

Astazi faci impresie buna pe oriunde treci. Carisma ta e la cote maxime, iar un interviu nici nu poate sa fie altfel decat reusit intr-o astfel de circumstanta. Nimeni nu iti rezista, asa ca poti sa ai chiar si o intalnire romantica pe seara!

Balanta

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ia un sfat bun: pregateste-te pentru o prezentare! Vei fi in lumina reflectoarelor astazi, chiar daca nu-ti dai seama. Nu lasa lucrurile la voia intamplarii si cineva te va remarca, cu siguranta.

Scorpion

Inscrie-te la un curs! Sansa ta iti bate la isa, iar tu oricum iti doreai sa inveti ceva nou. Iata ca momentul a sosit si satisfactiile actiunilor tale vor fi pe masura eforturilor.

Sagetator

Banii vin spre tine, daca ai initiativa si intentii pozitive! Parca iti doresti sa faci o schimbare importanta pe plan profesional, dar cineva iti pune bete in roate! Nu stii cat de mult poti castiga, daca nu iti asumi riscurile. Doar tu stii ce poti cu adevarat.

Capricorn

Poate ca este riscant sa faci acel lucru la care te gandesti de ceva vreme, dar astazi ai sprijinul astrelor! Curajul pare ca depaseste limitele pe care tu le stiai si indraznesti sa actionezi! Asa si trebuie! Iar daca initiativa ta va esua, perspectiva favorabila te va lua prin surprindere.

Varsator

Sa nu crezi tot ce iti trece astazi pe la urechi! Este indicat sa te informezi si sa discerni singur care este adevarul. Daca te lasi manipulat, nu faci altceva decat sa cazi intr-o capcana, care oricum iti era intinsa de mult. Atentie la decizii!

Pesti

Astazi esti plin de neincredere. Te simti in nesiguranta in relatii, la munca, oriunde! Renunta la critici si fa-ti un cadou frumos: increderea este sora cu curajul, iar tu ai sansa sa descoperi acest lucru azi.

Citeste si: 10 trăsături care definesc nativul Vărsător. De ce este o zodie atât de specială?

Citeste si: Horoscop octombrie 2020. Astrele aduc mai multa stabilitate si echilibru pentru zodii

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.