Horoscop joi, 3 decembrie. O zodie trebuie să aibă atenție maximă!

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 03 dec 2020, 17:31
Horoscop zilnic

Horoscop joi, 3 decembrie 2020. O zodie trebuie să își aleagă cu grijă cuvintele astăzi.

Consultă horoscopul zilei de 3 decembrie 2020  şi află ce ţi-au rezervat astrele. Vor fi vești bune, dar și mai puțin bune pentru anumite zodii.

Ce rezervă horoscopul din 3 decembrie pentru fiecare zodie?

Horoscopul zilei de 3 decembrie 2020 aduce atât vești bune, în dragoste și pe plan profesional, cât și vești mai puțin bune. Una dintre zodiile care trebuie să fie foarte atente este Fecioara, care trebuie să își aleagă cu grijă cuvintele.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Berbec 

Te gândești să schimbi ceva pe plan profesional, dar nu ar fi cea mai bună alegere. Nu te abate de la drumul pe care ai pornit, fiindcă, la un moment dat, vei cunoaște succesul. Poate nu pare așa acum, dar cu siguranță rezultatele muncii tale vor veni.

Taur

Nu-ți mai neglija familia! Te-ai axat în ultima perioadă doar pe partea profesională, iar cei dragi îți simt lipsa. Chiar dacă plănuiești să promovezi în următoarea perioadă, trebuie să te gândești și la familia ta și să petreci timp și cu ea fiindcă, dacă nu o vei face, vei avea mari probleme de ordin familial în viitor.

Gemeni

Rezolvi sarcinile cu mult entuziasm, iar asta se va vedea în viitor. Ai o plăcere de a munci extraordinară, iar în curând vei vedea și rezultatele muncii tale.

Rac

Nu ai chef de muncă, în schimb stai foarte bine cu dragostea astăzi. Cunoști pe cineva cu care ai putea forma un cuplu în perioada următoare. Fii foarte atent la ce are de spus și încearcă să o surprinzi plăcut pe persoana respectivă.

Leu

Nu stai deloc bine în relația de cuplu și este posibil să te desparți de persoana iubită. În orice caz, indiferent care va fi decizia, este foarte important să aveți o discuție și să lămuriți lucrurile fiindcă niciunul din voi nu este fericit.

Fecioară

E o zi în care zodia Fecioară trebuie să aibă atenție maximă! Există posibilitatea să vorbiți prea deschis și să îi faceți pe colegi sau pe persoanele dragi să se simtă prost.

Măsurați-vă cuvintele ca să nu se ajungă cumva la jigniri!

Balanță

Mai lasă deoparte munca în care tot te-ai afundat în ultima perioadă și fă ceea ce îți place! Nimeni nu îți va da înapoi timpul liber pe care îl dedici tot muncii!

Scorpion

Ai o dispoziție proastă, nu vrei să faci nimic, însă e posibil să pierzi anumite oportunități, atât din punct de vedere profesional, cât și în ceea ce privește cunoașterea unei persoane cu care să formezi un cuplu.

Săgetător

Începi să realizezi anumite lucruri, despre care cei apropiați îți vorbeau, dar pe care nu le luai în seamă. Ai face bine să îți îndrepți atenția către persoanele care țin cu adevărat la tine și să nu mai pleci urechea la ce îți spun cei care nu îți vor binele, ba mai mult, te și vorbesc pe la spate.

Capricorn

Ești în formă azi și reușești să rezolvi multe dintre sarcinile care ți-au fost date sau pe care ți le-ai impus sincer. Vei primi și laude de la colegi!

Vărsător

Vrei să pleci într-o călătorie, dar ar trebui să fii mai atent, mai ales în această perioadă, la ce presupune această excursie. Ai grijă să nu te pripești, să plătești excursia și să nici nu poți să mergi acolo unde plănuiești.

Pești

Ai o zi foarte bună atât din punct de vedere profesional, cât și sentimental. La muncă ești foarte energic. Pe seară e posibil să ai parte de o cină romantică alături de persoana iubită.

Citeste si: Horoscop luna decembrie 2020. Schimbari majore pe toate planurile pentru unele zodii! Iata ce aduce sfarsitul anului!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?