Horoscop joi, 31 decembrie. Zodiile care vor avea o zi foarte grea

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 19 iul 2022, 21:30

Vezi horoscopul zilei 31 decembrie. Previziuni astrale pentru cele 12 zodii. Zodiac general 31 decembrie 2020.

Consultă horoscopul zilei de 31 decembrie 2020  şi află ce ţi-au rezervat astrele! Este o zi cu multe provocări pentru nativi. Astrologii au veşti bune pentru unii nativi ai zodiacului, mai ales din punct de vedere sentimental.

Ce rezervă horoscopul din 31 decembrie pentru fiecare zodie?

Horoscopul zilei de joi, 31 decembrie 2020 , oferă câteva descrieri ale evenimentelor importante din vieţile zodiilor. 

2020 se apropie de final și, în ciuda faptului că a fost un an plin de încercări și lecții pentru majoritatea oamenilor, există câteva zodii pentru care necazurile nu vor lipsi în ultima săptămână a anului curent.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Berbec

În cazul în care n-ați avut o conversație cu inima deschisă cu persoana iubită, acum este momentul favorabil în acest sens.

Veți observa cu plăcere cum amândoi veți aborda comunicarea într-un mod foarte plăcut și lipsit de presiune. Reușiți să manevrați cu succes chiar și cele mai controversate subiecte. Bucurați-vă de armonia care există!

Taur

Apare o persoana in peisaj, ca un ghid spiritual, ca un mentor, ca un mesager, care te va indruma, cu care vei discuta si informatiile pe care ti le va oferi  te vor influenta, te vor ajuta sa-ti schimbi anumite convingeri, concepte, idei, sa rezolvi unele probleme.

Cine este aceasta persoana?

Gemeni

Problemele de comunicare și lipsa de empatie își vor face apariția. Nu vor mai mai avea răbdarea să înțeleagă ce ar putea gândi sau simți persoana din fața lor, iar idei neplăcute se vor strecura în mintea lor. Nu ar trebui să ia decizii dictate de fapte imaginare.

Rac

Se anunta o zi frumoasa in ceea ce priveste sectorul comunicarii.

Te exprimi cu sinceritate, cu lejeritate, cu pozitivitate. Apar oameni care sunt dispusi sa ti se alature, sa te urmeze, cu care sa colaborezi, cu care construiesti ceva. Este un moment bun si pentru a fi creativ, sustin astrele.

Citeste si:   HOROSCOP 2021: Previziuni complete pentru toate zodiile! Iata care vor fi cele mai norocoase zodii!

Leu

Luna vă influențează aria voastră socială. Probabil veți face o revizuire a acestui an legat de evenimentele din sfera voastră sentimentală și veți descoperi că sunteți mai puternici și reușiți să manevrați mult mai bine emoțiile pe care le aveți. Această evoluție va influența într-un mod pozitiv conexiunea cu persoana iubită.

Fecioară

Sunt posibile mai multe drumuri, deplasari, ai multe de rezolvat astazi si ai impresia ca doar tu esti cel care le poate finaliza.

Sfatul astrelor este urmatorul: fii atent la maniera in care gestionezi relatiile cu autoritatile, cu persoanele aflate in pozitii cheie, dar in acelasi timp, acorda-ti mai multe mici pauze.

Balanță

Luna plină în Rac nu va avea efecte benefice nici pentru nativii Balanță. Astrologii avertizează: urmează zile grele pentru această zodie, cu o presiune emoțională uriașă. Vor tinde să scoată replici din context, dându-le conotații negative și vor lua orice reproș, oricât de mic, ca pe un atac personal.

Scorpion

Semnul tau zodiacal se afla in sfera marilor viziuni, tocmai de aceea este o zi buna pentru a analiza, a discuta, a diseca, a cauta raspunsuri, informatii, a vedea detalii. Vei avea chef de socializare, de impartasit emotii, pareri. Este o ocazie buna sa reiei unele legaturi, sa te reconectezi cu persoane din trecutul tau.

Sagetator 

Apar unele situatii sau evenimente neasteptate si vei fi cumva obligat sa-ti schimbi anumite planuri pentru astazi. Partea buna este ca aceste schimbari sunt benefice, te vor ajuta sa interactionezi mai mult cu oamenii, indiferent ca va fi vorba despre a discuta fata in fata, virtual sau in scris.

Citeste si:   Horoscop luna decembrie 2020. Schimbari majore pe toate planurile pentru unele zodii! Iata ce aduce sfarsitul anului!

Capricorn

Alături de Lună care influențează sectorul parteneriatul și al angajamentelor veți simți nevoia de a vă exprima anumite dorințe reprimate. Probabil că o abordare mult prea intensă nu va avea efectele dorite de voi. V-ar fi mult mai benefic să faceți în așa fel încât să creați momente memorabile alături de persoana iubită.

Varsator

Pentru Vărsători, urmează o zi apăsătoare. Se vor simți singuri, izolați de lume. Vor încerca să privească înăuntrul lor și să deslușească adevăratele cauze ale sentimentelor ce îi macină de ceva vreme. Interacțiunea cu familia sau prietenii va fi aproape vitală, însă ceva le va pune piedică în calea fericirii. Venus în conjuncție cu Neptun îi va face pe acești native să simtă că nu își mai găsesc locul în cercul social. Și această perioadă va trece, iar lucrurile ar trebui să revină la normal, spun astrologii.

Pesti

Ai unele idei, pareri si le aperi cu multa indarjire, iar astrele sustin ca astazi nu este cel mai potrivit moment in care sa te ambitionezi, sa te incapatanezi, ba din contra, ar fi indicat sa fii mai prietenos, mai calm, mai intelegator. In partea a doua a zilei te vei focusa pe aspectele ce tin de familie, de camin.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?