Horoscop joi, 4 martie 2021: Tensiuni mari în cuplu pentru o zodie!

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 22 iul 2022, 06:55
Horoscop 4 martie 2021

Planeta Marte intră în zodia Gemeni pe 4 martie 2021, iar asta va crea consecințe! Consultă horoscopul kanald.ro. Iată predicțiile pentru fiecare zodie în parte.

Ziua de 4 martie 2021 vine cu o schimbare astrală majoră, care va influența starea mai multor nativi din anumite zodii. Planeta Marte va intra în zodia Gemeni, iar acest lucru va avea o influență puternică asupra nativilor din zodia respectivă.

Gemenii vor fi predispuși la conflicte, iar predispoziția lor certăreață va crea probleme inclusiv în cuplul lor.

Ce rezervă horoscopul din 4 martie pentru fiecare zodie

În timp ce Gemenii vor intra în conflicte, Taurii vor avea probleme financiare ce vor genera, la rândul lor, scandaluri în care nativii respectivi vor fi implicați.

Intrarea lui Marte în Gemeni îi va face pe Lei, care de obicei sunt colerici, să fie mai diplomați. La fel va fi cazul și pentru nativii din zodia Fecioară, obișnuiți să spună direct ce observă.

De această dată Fecioarele vor fi mai temperate, vor observa anumite lucruri care nu sunt în regulă, dar vor încerca să le remedieze discret.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Berbec

Ai mai multe idei, inclusiv de afaceri, dar întârzii să le pui în practică. Ai grijă cu cine le discuți fiindcă ți-ar putea fi furate.

Ia în considerare că trebuie să te apuci de treabă, altfel șansa ta de a da lovitura în afaceri va întârzia.

Taur

Ai din nou probleme cu banii! Ai trecut printr-o perioadă dificilă, părea că lucrurile s-au remediat, dar și acum cheltuielile îți scapă de sub control. Te preocupă foarte tare acest aspect, așa că vei fi recalcitrant și te vei certa cu oricine vei avea impresia că spune ceva nelalocul lui, inclusiv cu persoana iubită.

Gemeni

Ai o stare conflictuală, iar acest lucru va crea tensiuni în relația ta de cuplu. Te vei certa foarte tare cu persoana iubită, iar cuplul vostru se va clătina. Va trebui să te gândești bine ulterior care va fi drumul tău.

Rac

Trebuie să îți pui lucrurile în ordine și să schimbi aspectele care nu sunt în regulă în viața ta.

Nu te lega de trecut fiindcă nu te va ajuta să progresezi.

Leu

Ești mai diplomat decât de obicei, însă vei avea mult de reflectat asupra relației de cuplu. Va trebui să iei o decizie, dacă vei continua sau nu în această relație.

Fecioară

Obișnuiești să spui direct ce vezi că nu e în regulă, însă de această dată vei aborda lucrurile diferit.

S-ar putea ca acest lucru să îți aducă succes.

Balanță

Încetează să mai stai peste program și să preiei tot ce colegii tăi de serviciu eșuează în a duce la îndeplinire fiindcă vei avea mari probleme de sănătate! Ține minte să te pui pe primul plan!

Scorpion

Te simți blazat și realizezi că este cazul să pornești spre un alt drum. Doar de tine depinde să faci ceea ce îți place.

Săgetător

S-au acumulat mai multe tensiuni în sânul familiei, iar ele vor exploda. Încearcă să ai un pic de diplomație și să fii mai maleabil fiindcă vei avea de suferit în caz contrar.

Capricorn

Te-ai concentrat prea mult pe muncă și afaceri, iar persoanele din familia ta îți simt lipsa. Este cazul să le prioritizezi și pe ele.

Vărsător

Continuă tensiunile din cuplul tău. Există riscul de a te certa din nou foarte tare cu persoana iubită, așa că fă tot posibilul pentru a-ți păstra calmul.

Pești

Ai multe lucruri de făcut, dar le tot amâni. Ai grijă fiindcă se vor aglomera și va fi foarte greu mai târziu să le duci la bun sfârșit.

Citeste si: Horoscop chinezesc martie 2021. Primele zile de primăvară distrug aura acestor zodii