Horoscop Lună Plină în Berbec 2022: Marea șansă a anului de a-ți îndeplini visurile! Cum vor fi influențate zodiile de această lună plină numită și Luna Vânătorului

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 03 iul 2023, 00:50

Horoscop Luna Plină în Berbec 2022

Sursa: Pinterest

Horoscop Lună Plină în Berbec 2022. Marea șansă a anului pentru zodiile care-și doresc să facă o schimbare. Luna Plină din 9 octombrie 2022, denumită și Luna Vânătorului intensifică stările emoționale și influențează semnele zodiacale.

Horoscop Lună Plină în Berbec 2022. Luna Plină în zodia Berbec, sau Luna Vânătorului așa cum mai este denumit acest fenomen astronomic extrem de interesant, va avea loc pe 9 octombrie 2022. Află cum vor fi influențate zodiile și ce va aduce în viața nativilor Luna Plină în Berbec 2022. 

Citeste si: HOROSCOP Lună Nouă în Pești- Luna vindecării autentice! Când are loc și cum influențează Luna Plină în Pești fiecare semn zodiacal

HOROSCOP Lună Plină în Berbec 2022 

Horoscop Lună Plină în Berbec. Potrivit astrologilor, Luna Plină în zodia Berbec, care va avea loc pe data de 9 octombrie 2022, va aduce un val imens de pasiune, inspirație și motivație pentru zodiile care-și doreau demult să facă o schimbare în viața lor, dar care nu aveau curajul necesar.

Luna Plină în Berbec deblochează energia stagnantă și te eliberează de tot ce te ține pe loc.

Această Lună te ajută să te propulsezi în direcția spre care vrei să te îndrepți și nu lasă nimic să îi stea în cale.

Dacă eviți deliberat noile începuturi, deși știi că trebuie să faci anumite schimbări, Berbecul ”te împunge„ în acțiune. Luna Nouă în Berbec 2022 reprezintă momentul perfect pentru a f spontan și pentru a-ți asuma riscuri. 

Citeste si: Horoscop Chinezesc OCTOMBRIE 2022: Zodiile cărora li se deschide calea spre împlinirea și redefinirea dorințelor! Luna Câinelui din calendarul chinezesc aduce schimbări semnificative

Luna Plină în Berbec 2022 influențează zodiile 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Luna Plină în Berbec 2022 va avea o influență puternică și va aduce o motivație puternică în viața fiecărui semn zodiacal de a-și urma instinctele, impulsurile și intuiția pentru a-și atinge scopurile.

Berbecul te ajută să fii asertiv, să te pui pe primul loc fără rușine și să strălucești la fel de puternic ca Luna de pe cer.

El te ajută să te ocupi de viața ta, să pășești cu îndrăzneală în acțiune și să ceri fără teamă.

Fii curajos și fă primii pași spre ceva care te-a speriat sau pe care l-ai amânat, acesta este sfatul astrologilor pentru toți nativii zodiacului. Luna Plină în Berbec 2022 este o Lună pentru acțiune! 

Un alt sfat pentru oferit tuturor zodiilor în perioada Lunii Pline din 9 octombrie 2022 este să își asculte inima, dar să nu acționeze impulsiv ca urmare a energiei egoului inflăcărat. 

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 10-16 octombrie 2022: Zodiile care învață să se bucure de viață! Visurile lor devin realitate

La ce trebuie să fie zodiile atente sub Luna Plină în Berbec 

Există câteva aspecte la care trebuie să fie atente toate zodiile sub Luna Plină în Berbec. În cartea sa, „Magia Lunii în viața ta„, autoarea Kirsty Gallagher, mentoră în lucrul cu magia Lunii și specialistă în alinierea sufletească, a atras atenția și asupra influenței negative pe care o pot simți zodiile sub această Lună pline și

la ce trebuie să fie atente în această perioadă. 

La ce trebuie să fii atent sub Luna Plină în Berbec 2022 :  

- Încrederea în sine ce atinge limita aroganței și faptului de a fi prea egocentric 

- Sub Luna Plină în Berbec, devii prea competitiv și nemilos în obținerea a ceea ce îți dorești 

- Accesele de furie, mai ales dacă simți că cineva îți pune la îndoială direcția vieții 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?