Horoscop lunar septembrie 2020: Luna plina le aduce multe surprize Fecioarelor! Vor avea de luat o decizie importanta

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 07 sep 2020, 08:16

Iata ce ti-au rezervat astrele pentru luna septembrie, in functie de zodie, dupa Luna Plina din Pesti cu care a inceput prima luna de toamna 2020.

Berbec

Provocarile emotionale iti dau de furca luna aceasta si parca vrei sa te ascunzi pana trece tot. Totusi, daca ai curajul sa-ti explorezi sentimentele, sansa de reusita este mare. Cauta solutii creative!

Taur

Esti cu adevarat in elementul tau si e momentul oportun sa afli daca oamenii care te inconjoara te inteleg cu adevarat. Este posibil sa descoperi ca a venit momentul sa te indrepti spre noi orizonturi.

Gemeni

Creativitatea ta este la cote riducate si este momentul sa iti folosesti intuitia. Seful sau superiorul tau va fi impresionat de realizarile si potentialul tau, asa ca nu ezita sa ii atragi atentia iesind putin din anonimat.

Rac

Misterele vietii par mai atragatoare ca niciodata in aceasta perioada. Intrebarea care te domina este "de ce?" si vrei sa intelegi totul.

Conversatiile creative sau chiar filosofice sunt exact ce ai nevoie, cu Luna Plina in Pesti si Neptun in casa gandirii si intelepciunii.

Leu

Cauti sa-ti echilibrezi bugetul si chiar vei gasi solutii rapid, daca intuiesti o oportunitate care este la indemana ta. Aceasta iti va da imaginea clara a modului in care sa te descurci cu finantele.

Citeste si: Horoscop octombrie 2020. Astrele aduc mai multa stabilitate si echilibru pentru zodii

Citeste si: Horoscop compatibilitati: zodiile cu care te potrivesti si zodiile cu care nu ai nicio sansa sa te intelegi

Fecioara

Cu Luna Plina in Pesti, in septembrie ai o energie minunata. Relatiile tale apropiate devin ideale, iar tu ai capacitatea de a clarifica orice neintelegere sau inadvertenta mai veche. Revederea cu prieteni mai vechi va fi o mare bucurie.

Balanta

Dca ai crezut ca sanatatea inseamna doar sa faci sport regulat, mai gandeste-te! Latura ta spirituala si echilibrul mental nu se antreneaza la sala, iar astrele nu te menajeaza deloc in aceasta perioada. Ingrijeste si partea ta interioara, iar stralucirea de care te vei putea bucura nu se va compara cu nimic.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Scorpion

Fii autentic! In aceasta perioada este bine sa te asiguri ca poti sa iti arati adevarata ta fata, celor pe care ii ai aproape. Esti o persoana cu emotii puternice si acum ai tendinta sa fii si mai misterios, si mai senzual.

Sagetator

O sa lucrezi din greu si vrei neaparat sa ai lucrurile sub control.

Esti atent la detalii, iar acest lucru te oboseste acum, cu energia atat de emotionala adusa de Luna Plina din Pesti.

Capricorn

Tu vzi latura practica mereu si nu prea esti o persoana emotionala. Insa Luna Plina din Pesti te scoate din zona ta de confort si o sa-ti dai seama ca a venit vremea sa spui adevarul despre ce simti cu adevarat.

Varsator

Strange cureaua inainte sa iti scape banii printre degete. Grea misiune pentru tine, insa nu e cazul sa te panichezi. Daca treci la treaba, problemele financiare se pot remedia cu usurinta pentru ca valoarea ta profesionala este mai mare decat lasi sa se vada in mod obisnuit.

Pesti

Partenerul tau va fi luat prin surprindere de farmecul pe care il manifesti. Esti spectaculos si astrele te pun in cea mai buna lumina in septembrie. Glorie este cuvantul care te reprezinta acum.

Citeste si: 10 trăsături care definesc nativul Vărsător. De ce este o zodie atât de specială?

Citeste si: Horoscop 2 august 2020. Lacrimi amare si dezamagiri pentru mai multe zodii