Horoscop luni, 11 ianuarie 2021. Nativii din zodia Rac vor lua o decizie importantă astăzi!

Author: Elena Padure
Actualizat: 20 iul 2022, 06:45
Horoscop duminică, 11 ianuarie 2021

Consultă horoscopul zilei de 11 ianuarie 2021 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Iata previziunile astrale pentru cele 12 zodii.

Începutul de an este o perioadă propice pentru rezoluţii, planuri şi o reevaluare a vieţii noastre. Astrele sunt de partea noastră în acest demers, iar 2021 se anunţă a fi un an plin de surprize.

Ce rezervă horoscopul din 11 ianuarie 2021 pentru fiecare zodie?

Majoritatea zodiilor vor avea parte de oportunităţi de a creşte şi de a se dezvolta în noul an.

Astăzi, aceste şanse sunt puse sub semnul unor instabilităţi emoţionale pentru unele dintre zodii. Iată ce ne-au pregătit astrele pentre data de 11 ianuarie.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Berbec

Fii foarte atent la modul în care îți exprimi emoțiile, sentimentele, dar mai ales la felul în care folosești cuvintele, te atentioneaza astrele.

Este posibil sa nu constientizezi cat de mult poate influența prin cuvintele tale starea de bine a celor cu care interactionezi.

Taur

Vei simţi că este nevoie să te oprești, să te linişteşti, să faci un pas în spate. Astăzi tinzi să îi lași pe ceilalți să conducă, să se agite, să aleage, sa decidă. Fii atent la detalii, la mesaje, la semne.

Gemeni

Dacă simți nevoia sa oferi sfaturi și să-i încurajezi pe ceilalți, nu te opri. Când simţi că trebuie să-ți exprimi admiraţia sau aprecierea faţă de cineva, iarăși astrele te îndeamnă să o faci. Energiile pozitive vor atrage situații pozitive.

Rac

Ajungi la o concluzie, conştientizezi ceva, închei un capitol, sau o etapa. Simți că este timpul să finalizezi un lucru şi să mergi mai departe cu altceva.

Este un moment bun sa discuți cu partenerul despre anumite planuri de viitor.

Leu

Te afli într-o stare de împăcare şi de împrietenire cu ceilalți. Vei putea chiar ameliora un conflict, vindeca o traumă, sau poți face pace cu trecutul ori cu cineva cu care nu ai mai relaţionat de mult timp.

Fecioară

Este timpul să te exprimi mai mult.

Astăzi vei fi determinat să acţionezi. Privești lucrurile din alt unghi, încerci o altă abordare, o alta strategie. În plus, nu permite nimănui să te influenteze. Vei face totul pe cont propriu.

Balanţă

Te afli în sfera sinelui și valorilor personale. S-ar putea sa fie nevoie sa te impaci cu ceva din trecutul tău. Încerci să îţi indrepti atentia mai mult spre tine, spre emotile si gandurile tale.

Ai unele idei și dorințe ascunse.

Scorpion

Te descriu cel mai bine pragmatismul, controlul, eficienţa, determinarea şi viziunea. Vei conştientiza ca ai o capacitate deosebita de a-ţi tine emoțiile sub control. Oamenii cu care vei interacţiona astăzi vor fi atraţi de starea ta de bine, de pace.

Săgetator

Vei reuşi să găsești soluțiile potrivite. Vei fii atent la detalii, la indicii. Ascultă-ţi intuiţia și nu te lăsa intimidat de oamenii care încearca sa te convingă de faptul ca nu ai cum să o scoţi la capăt. Zâmbeşte, acţionează şi arată-le că poţi!

Capricorn

Astăzi te vei pune în locul celorlalți şi vei încerca sa înțelegi de ce actionează într-un fel sau altul. De ce fac anumite alegeri, de ce li se întâmplă anumite lucruri sau situații. Vei da dovadă de înţelepciune, reuşeşti să vezi imaginea de ansamblu, să faci concluzii potrivite.

Vărsător

Astăzi nu este despre schimbări majore, ci mai mult despre rutina și stabilitate. Vei da dovadă de corectitudine și onestitate faţă de ceilalţi. Lucrurile vor rămâne neschimbate sau vor fi pașnice şi vor merge pe traseul obișnuit.

Citeste si: Cand incepe anul chinezesc 2021: Anul Bivolului alb de metal aduce putere în ascultare, pace și unitate

Peşti

Apar unele circumstanțe care te-ndeamnă să te grabesti, să dai un răspuns sau să faci o alegere acum. Bazează-te pe intuiție, pentru că aceasta te va direcţiona exact spre drumul pe care ar fi bine să-l urmezi.

Citeste si: Profeţiile şocante ale lui Nostradamus pentru 2021!