Horoscop luni, 12 octombrie. Tensiuni în grupul de prieteni pentru această zodie

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 11 oct 2020, 14:00
Horoscopul zilei de luni, 12 octombrie
Sursa: PixaBay

Săptămâna începe într-o notă pozitivă pentru aproape toți nativii zodiacului, însă vor exista și excepții. Iată cum arată horoscopul zilei de luni, 12 octombrie, pentru toate zodiile.

Se anunță o săptămână plină, cu schimbări importante și cu evenimente astrologice deloc de neglijat. Începând cu data de 15 octombrie, Mercur se va afla în mișcare aparent retrogradă, aspect care îi va influența pe nativii zodiacului. În plus, Luna Nouă în Balanță, din 16 octombrie, va avea și ea un impact puternic asupra tururor zodiilor, astfel că urmează o perioadă destul de încărcată.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ce rezervă horoscopul din 12 octombrie pentru fiecare zodie

Prima zi a săptămânii va începe cu dreptul pentru anumiți nativi ai zodiacului, însă vor fi și zodii care vor întâmpina o serie de dificultăți. Totul se va rezolva, însă va fi nevoie de multă răbdare.

Berbec

Te-ai săturat să rămâi în umbră și simți că a venit momentul să le arăți tuturor ceea ce ai de oferit.

Este o alegere inspirată, acesta fiind un moment potrivit pentru a te afirma. Cu toate acestea, nu grăbi lucrurile și încearcă să nu sari peste etape.

Taur

Nu ar fi exclus ca astăzi să fie nevoie să iei o serie de decizii importante, iar acest lucru s-ar putea să te copleșească. Încearcă să nu îți pierzi optimismul și să nu lași nimic la voia întâmplării.


Gemeni

Trebuie să ai mai multă grijă la felul în care te exprimi astăzi, atât în relația cu colegii de muncă, cât și cu familia. Ai tendința de a ridica tonul și de a-ți impune punctul de vedere într-o manieră nu tocmai plăcută, astfel că poți avea de pierdut.

Rac

Cineva tot încearcă să te convingă de un anumit lucru, dar nu vrei să cedezi.

Instinctul îți spune că ceva nu este în regulă și că nu este greșit să ai unele rezerve. Este mai bine să procedezi așa, cel puțin pentru moment.

Leu

Ai parte de o zi perfectă, din toate punctele de vedere. Totul merge ca pe roate și nu ar fi exclus să primești o propunere interesantă în plan profesional. Săptămâna începe bine pentru tine, cu multă energie!

Fecioara

Ceva te nemulțumește, însă nu știi deloc cum ar trebui să procedezi. Să aștepți ca lucrurile să se rezolve de la sine sau să te implici mai mult și să faci ceva în acest sens? Este un moment destul de delicat pentru tine.

Balanta

Ai tăcut cât ai tăcut, dar acum nu mai poți continua așa. A venit momentul să spui tot ce ai pe suflet, iar asta nu va fi pe placul prietenilor.

Pot să apară tensiuni în grup, însă nu mai poți trece cu vederea greșelile grave ale celor din jur.

Scorpion

Astăzi ar fi bine să eviți discuțiile în contradictoriu. Contextul astral te poate face să îți pierzi cu ușurință răbdarea și să spui vorbe grele pe care mai apoi le vei regreta. 

Sagetator

Ar fi bine să lași puțin de-o parte planurile de viitor și să trăiești ceva mai mult în prezent. Astăzi îți vei da seama că ai omis anumite lucruri importante, lucru care te va pune serios pe gânduri.

Capricorn

Deși ai făcut eforturi pentru ca totul să meargă perfect, lucrurile nu se leagă așa cum sperai, iar asta te nemulțumește. Trebuie să accepți situația și să nu îți pierzi speranța.

Varsator

Poți avea o întâlnire importantă astăzi cu o persoană care îți poate schimba viața. Ar fi bine să ții cont de sfaturile ei.

Pesti

Nu te grăbi să iei o decizie în cazul în care vrei să faci o investiție pentru că riști să faci o alegere nu tocmai inspirată. Mai așteaptă câteva zile pentru a vedea exact pe ce drum ar trebui să pornești.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?