Horoscop luni, 14 decembrie. Lună Nouă în Săgetător și eclipsă totală de Soare. Ce promisiuni ne fac astrele

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 04 feb 2021, 17:35
Previziunile complete pentru toți nativii. Află și tu ce se întâmplă cu aceștia la începutul săptămânii.

O Eclipsă de Soare se va produce în zodia Săgetător pe 14 decembrie, acesta fiind cel mai important eveniment astrologic al anului. Fenomenul la care vom asista cu toți își va lăsa amprenta puternic asupra tuturor.

Vom avea Lună Nouă în zodia Săgetător pe 14 decembrie, iar acest eveniment astrologic va veni ca un aer de oxigen pentru foarte mulți nativi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ce rezervă horoscopul din 14 decembrie pentru fiecare zodie?

Lucrurile se vor schimba destul de mult, în bine, mai ales pentru persoanele născute într-o zodie de foc sau de pământ.

Berbec

Energia Eclipsei și a Lunii Noi îți poate duce visurile la înălțimi incredibile sau chiar îți poate trezi sufletul către noi aspirații. Evenimentul are loc într-un alt semn de foc, iar tu te simți pregătită să înfrunți orice îți trimite Universul pe drumul tău. Acesta este momentul să fii spontană.

Taur

Atractivitatea celor din jur nu rămâne neobservată de tine.

Apreciezi tot ceea ce are stil și rafinament. Duplicitatea cu care acționezi uneori face din tine o persoană ambiguă.

Gemeni

Această perioadă va aduce câteva schimbări neașteptate în viața amoroasă. Abilitățile tale de comunicare vor fi cruciale pentru a evita neînțelegerile. Evită orice dramă și rămâi cu picioarele pe pământ- nu te îndepărta prea mult de la valorile tale.

Rac

Atunci când vine vorba de cei din jur, ești capabilă să le influențezi în sens pozitiv alegerile pe care le fac, mai ales atunci când sunt nehotărâți.

Leu

Această perioadă este un moment excelent pentru a îți lăsa creativitatea să zburde libere. Alege mediul în care vrei să te exprimi și mergi mai departe cu visurile tale. Atitudinea ta pozitivă te va ajuta să îți împlinești anumite dorințe.

Fecioară

Niciodată nu te-ai simțit mai agresivă decât în zilele care urmează. Ai multe lucruri de spus, dar te oprești și te inhibi pentru a evita să faci vreun rău celor din jur.

Balanță

Ești binecuvântată cu energie pozitivă din partea Universului, așa că profită de această perioadă și apucă-te să faci lucrurile pe care până acum le-ai tot amânat.

Pe plan personal păstrează o minte deschisă și încearcă să te conectezi cu mai mulți oameni

Scorpion

Ai o abilitate extraordinară de a-i mobiliza pe cei din jur şi de a-i motiva să își urmeze visurile. Lucrurile nu se prezintă niciodată într-o manieră simplistă pentru tine.

Sagetator 

Ambiția și dorința de succes sunt mai puternice decât nevoia de armonie emoțională sau cea de liniște în sânul familiei.

Drumul către succes nu este ușor, fapt care se observă, mai ales la nivel de energie

Citeste si:   Horoscop luna decembrie 2020. Schimbari majore pe toate planurile pentru unele zodii! Iata ce aduce sfarsitul anului!

Capricorn

Luna Nouă din Săgetător îți va aminti să încetinești. Nu trebuie să fii productivă 24/7. De asemenea, este momentul să apreciezi ceea ce ai deja. Folosește acest timp pentru a te relaxa și a petrece mai mult timp în compania oamenilor dragi.

Varsator

Luna Nouă îți va aduce puțină energie instabilă în viața ta. Când vei simți că nu mai știi care îți este locul în această lume, caută sprijin în oamenii dragi din viața ta. Dacă o ușă se închide pentru tine, privește în jur și vei găsi alta. Nu îți fie teamă de schimbări.

Pesti

Această ziva fi una greoaie din punct de vedere emoțional. Sunt multe lucruri rămase nespuse și a prelua inițiativa în acest moment reprezintă pentru tine o provocare în sine