Horoscop luni, 15 martie 2021. Nativii unei zodii au parte de clipe de romantism de neuitat!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 mar 2021, 09:00
Horoscop 15 martie 2021 - previziunile astrelor

Saptamana incepe cu momente romantice pentru nativii unei zodii! Iată ce le rezervă horoscopul zilei de luni, 15 martie celor 12 zodii.

Horoscopul de luni, 15 martie 2021, aduce informatii in general pozitive si ptimiste pentru majoritatea nativilor la inceput de saptamana. Astrele inlesnesc pentru unii dintre nativi solutionarea unor probleme pentru cei care au deja o relatie de cuplu stabila, iar pentru cei care sunt singuri astrele ii ajuta sa isi intalneasca sufletul pereche.
Pe de alta parte, unele zodii insa vor avea ceva batai de cap pe plan financiar, insa cu toate acestea vor gasi solutii pentru a-si rotunji veniturile.

Ce rezervă horoscopul zilei de luni, 15 martie 2021, pentru fiecare zodie?

Nativii zodiei Berbec au parte de un inceput de saptamana favorabil atat pe plan profesional cat si din punct de vedere sentimental. La serviciu sunt foarte apreciati si recompensati pe masura eforturilor depuse. Ceea ce le ofera o stare interioara de bine si ii ajuta sa se mai destinda si sa se simta mai impacati sufleteste.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativii zodiei Berbec au parte de un inceput de saptamana favorabil atat pe plan profesional cat si din punct de vedere sentimental. La serviciu sunt foarte apreciati si recompensati pe masura eforturilor depuse. Ceea ce le ofera o stare interioara de bine si ii ajuta sa se mai destinda si sa se simta mai impacati sufleteste.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Luni, nativii zodiei Taur sunt sfatuiti de astre sa se dedice cu mai multa seriozitate profesiei, pentru a spera in continuare la promovarea mult visata. Pe de alta parte, nativii Taur trebuie sa aiba mare grija si de sanatate, deoarece vr resimti o stare de oboseala acuta.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Noua saptamana debuteaza pentru nativii Gemeni cu multe emotii deoarece vor avea parte de intalniri cu persoanele iubite. Nativii care sunt casatoriti se vor bucura de o revigorare a relatiei de cuplu, in vreme ce nativii singuri isi vor intalni marea iubire. Astrele ii sfatuiesc pe Gemeni sa fie extrem de atenti la detalii si sa isi puna in aplicare tacticile de mari cuceritori.

Rac (22 iunie – 23 iulie)

Pentru nativii Raci se anunta o zi incarcata la locul de munca insa toate eforturile lor for fi rasplatite mai mult decat isi imaginau, ceea ce le va aduce o mare satisfactie. Totodata va fi o zi favorabila pentru socializare, asa ca pot pune la cale intalniri cu prietenii in oras. Astrele ii sfatuiesc pe Raci sa nu exagereze cu cheltuieli inutile.

Leu (24 iulie – 23 august)

Nativii Lei vor avea parte de o zi plina de momente frumoase, atat la job, cat si seara in sanul familiei. Astrele ii sfatuiesc pe acesti nativi sa se dedice mai mult persoanei iubite, pentru a reaprinde flacara iubirii doarece acum este un moment prielnic. De asemenea, acestia trebuie aiba mare grija si de starea lor de sanatate, care a avut de suferit in ultima perioada din cauza stresului.

Fecioara (24 august – 23 septembrie)

Nativii zodiei Fecioara se vor bucura de un inceput de saptamana favorabil din toate punctele de vedere. Vor face fata cu brio chiar si celor mai dificile sarcini la serviciu, iar apoi spre finalul zilei se vor putea dedica si familiei lor, sau altor probleme personale. Pe plan financiar lucrurile se pot indrepta catre o directie mai buna deoarece apar noi oportunitati.

Balanta (24 septembrie – 23 octombrie)

Nativii zodiei Balanta se vor concentra pe realizarea unor schimbari pe plan sentimental si vor incerca sa se detaseze de trecut si de dezamagirile suferite anterior, pentru a putea in sfarsit sa mearga mai departe. Sunt mai decisi ca oricand sa se readune psihic si sa se gandeasca serios si la viitor, renuntand sa traiasca in trecut. Astfel, starea lor de spirit se va imbunatati considerabil fata de etapa traita recent.

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Nativii Scorpioni au parte de o zi dificila la locul de munca, deoarece au acumulat multa oboseala, stres, frustrari si sunt pe cale sa rabufneasca. Sfatul astrelor este sa isi pastreze calmul in orice situatie ivita pe parcursul zilei de luni si sa nu intre in niciun conflict cu niciun coleg si mai ales cu superiorii. Pe plan sentimental insa, lucrurile sunt mult mai echilibrate, pentru Scorpioni care stiu sa isi lase grijile la usa atunci cand revin acasa de la serviciu.

Sagetator (23 noiembrie – 21 decembrie)

Luni, pentru nativii Sagetatori se anunta o zi benefica pe plan social deoarece vor avea parte de intalniri neasteptate cu persoane dragi pe care nu le-au mai revazut de mult timp si vor putea sa socializeze pe indelete. Totodata este un moment prielnic pentru a pune la cale noi escapade pentru a se relaxa alaturi de prieteni.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Pentru nativii zodiei Capricorn, ziua de luni incepe cu mult optimism si o stare interoara pozitiva, dupa o lunga perioada in care nimic parea ca nu ii mai motiveaza si nu ii mai satisface nici la job si nici in viata personala. Pe plan financiar nativii Capricorn au de gand sa faca anumite investitii de amploare, poate fi vorba despre achizionarea unei locuinte sau a unui autoturism la care acestia visau de mult timp.

Citeste si: Horoscop martie 2021. Nativii trebuie să fie atenți la afecțiuni greu de diagnosticat. Peștii vor trece printr-o perioadă dificilă plină de conflicte

Citeste si: Horoscop duminica, 14 martie 2021. Vesti fabuloase pentru nativii zodiilor de foc!

Varsator (21 ianuarie – 19 februarie)

Nativii din zodia Varsator au parte de un inceput de saptamana dificil deoarece au parte de posibile vesti triste despre cineva drag din familie sau din anturajul lor, care le da peste cap viata. Sfatul astrelor este sa nu se lase prada deznadejdii, ci sa lupte in continuare pentru scopurile lor marete, indiferent de obstacolele aparute.

Pesti (20 februarie – 20 martie)

Nativii Pesti trec prin clipe grele la inceput de saptamana, deoarece vor avea parte de multe incercari atat la job, cat si in viata personala. Astrele ii sfatuiesc sa abordeze totul cu multa responsabilitate si diplomatie. Din punct de vedere sentimental, lucrurile nu stau deloc bine, deoarece pot sa apara certuri din neintelegeri marunte care pot duce la situatii mult mai grave mai tarziu.

Citeste si: Horoscop sâmbătă, 13 martie 2021: Zodia care are o zi excelentă!