Horoscop luni, 19 octombrie 2020. Ce zodii vor avea parte de conflicte, iluzii și compromisuri

Autor: Diana Tilă

Ziua de luni va fi marcată de planuri și strategii care sunt anulate în ultimul moment și descoperim că arta comportamentului și diplomației sunt savuroase și aduc mereu beneficii.

Ziua de luni, 19 octombrie 2020, va fi o zi amestecată și relativ dificilă. Pentru ca avem două planete principale retrograde – Mercur și Marte, pentru că Saturn este în opoziție cu Soarele, iar Luna crește.

Ce rezervă horoscopul din 19 octombrie pentru fiecare zodie

Berbec  –  Este momentul tău pentru a profita de oportunități și de a le transforma în ceva și mai mare.

Ai puterea de a face aproape orice. Gândirea este limpede, emoțiile sunt sub control și piesele de puzzle ale zilei par să se potrivească. Lucrurile par să meargă destul de bine pentru tine în mai multe privințe. 

Taur  –  Dă-ți frâu liber! În același timp, ai grijă să duci obligațiile acestei zile la final. Simte-te liberă să-ți manifești exuberanța și lasă-ți entuziasmul să se exprime.

Ai grijă să nu ai reacții exagerate în fața evenimentelor la care vei lua parte azi. Nu este momentul potrivit pentru a forța atingerea obiectivelor.   

Gemeni  – Uneori, emoțiile depășesc rațiunea. Exact așa se va întâmpla azi cu tine. Nu mai acționa doar din impuls. Lasă capul și inima să lucreze împreună. Încearcă să nu te agiți prea mult, nu te stresa, nu te panica și lasă lucrurile să curgă în voia lor.

Scopul trebuie să fie acela de a găsi un echilibru care să te ajute să fii pozitivă. Acceptă compromisul, dacă ți se oferă.

Rac  –  Nu-ți face iluzii. Este important pentru tine să știi dacă acțiunile de azi au fost rezultatul deciziilor tale sau te-ai lăsat manipulată de cei din jur. Asigură-te că dorințele tale sunt posibile. Gestionează-ți emoțiile și nu le lăsa să-ți afecteze acțiunile.

Seara, recapitulează evenimentele zilei și vezi care sunt lecțiile pe care trebuie să le înveți. Îți vor fi de folos de acum înainte.

Leu  – Sectorul financiar nu este cel mai tare punct al tău și lucrurile vor merge prost încă o vreme de acum înainte. Nu sunt însă motive de panică. Când Universul îți închide o fereastră, o alta se deschide. Ceea ce trebuie să faci este să găsești alternative, iar planurile pe care le faci azi ar putea să fie eficiente pe termen lung.

Fecioară  – Cei care îți sunt alături te definesc și poți fi judecată în funcție de abilitățile și rezultatele lor. Asigură-te că vei comunica bine profesional și financiar cu cei care îți sunt alături. Aspectele astrale care te guvernează săptămâna aceasta combină speranțele și visele cu asumarea responsabilităților pentru a obține ceea ce îți dorești în viața personală și profesională. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Balanță  – Ai capacitatea de a face aproape tot ce vrei. Profesional primești ceea ce meriți azi și în zilele care urmează din această săptămână. Vizibilitatea ta la locul de muncă crește și ai instrumentele necesare pentru a crea și transmite mesaje puternice și clare, care se văd și care sunt luate în seamă. 

Scorpion  – Îți dorești foarte mult să ieși în față, să te afirmi, să te faci remarcată și să primești laude. Concentrează-te pe relațiile personale și străduiește-te să-ți fie iertate greșeli vechi. Vezi ce mai poți face bun pentru oamenii pe care îi iubești și treci la fapte!

Săgetător  –  Există riscul ca oamenii din jur să profite de tine și este util pentru tine, dar și pentru ei, să nu-i lași. Nu accepta discuții fără fundament și nici comentarii care nu au un temei  justificat. Pentru tine, ziua de azi este despre a fi mai responsabilă. Chiar dacă s-ar putea să fii obosită, cel mai bine este să-ți duci treburile până la capăt. 

Capricorn  – Ziua de luni este importantă pentru că este începutul unor schimbări de ritm care par dificile, dar care se vor dovedi binevenite și utile. În ciuda aparențelor, săptămâna va fi bună! Este o săptămână interesantă și plină, în care va trebui să înfrunți diferite complicații și momente tensionate.  

Vărsător  – Fii ambițios și perseverent. Nu face greșeala de a rămâne închistat într-o matriță construită social, care nu rezonează cu cine ești cu adevărat. Nu ai nevoie de asigurări, nu ai nevoie de confirmări. Nu există cu adevărat standarde pentru frumusețe și bine. Uneori, propria opinie este cea mai bună unitate de măsură. 

Pești  –  Plutește o nouă dragoste în aer, iar intuiția este la cote maxime. Combinate, acestea înseamnă avantaje și beneficii. Este un moment bun, dar este esențial să-l fructifici la maximum posibil. Fii îndrăzneață și încearcă să faci lucrurile în ordinea lor cea corectă.