Horoscop luni, 20 februarie 2023. Fecioarele își doresc intimitate, iar Capricornii s-ar putea să se îndrăgostească

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 18 feb 2023, 09:00

Află horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Sursa: https://pixabay.com/

Află horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Iată ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 20 februarie 2023. Unele zodii vor avea o dispoziție proastă, în timp ce altele își vor găsi jumătatea.

Horoscop luni, 20 februarie 2023

Horoscop luni, 20 februarie 2023 – Berbec

Berbecii simt nevoia să se conecteze cu lumea lor interioară. În această zi sunt mai introvertiți, iar accentul este pus pe pe visele și dorințele lor.

Aveți nevoie de timp pe care să îl petreceți în liniște, iar faptul că vreți să fiți singuri este normal din când în când.

Citește și: Horoscop de weekend 17-18 februarie 2023: Zodiile care aleg să plece într-o excursie pentru a-și găsi liniștea sunt Berbecul și Gemenii

Horoscop luni, 20 februarie 2023 – Taur

Atracțiile din această zi vă țin pe deplin implicați.

Veți avea parte de plăceri intense și plăcute. Cei din jur vor aprecia demonstrațiile voastre de putere. Nu sunteți dispuși să faceți nici un fel de compromis în această zi. Pentru că sunteți siguri pe voi, veți putea obține tot ceea ce vă doriți.

Horoscop luni, 20 februarie 2023 – Gemeni

În această zi Gemenii simt nevoia să fie luați mai mult în serios și de a fi apreciați pentru munca lor.

Astăzi veți reuși să comunicați mult mai ușor și veți reuși să rezolvați orice problemă.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Încercați să nu mai luați absolut totul personal.

Horoscop luni, 20 februarie 2023 – Rac

Racii au o stare de nervozitate. Sunt afectate relațiile cu femeile, în cadrul cărora vor exista anumite tensiuni.

Vor fi mai puțini dependenți de anumite persoane. Este posibil să vă asumați răspunderea pentru noi acțiuni.

Horoscop luni, 20 februarie 2023 – Leu

Veți simți o armonie dintre corp și spirit. Profitați de acest aspect și începeți ceva nou. Fiți încrezători și veți obține cu ușurință tot ceea ce vă doriți. Sunteți entuziasmat de tot ceea ce vă înconjoară și este un moment oportun să începeți ceva nou.

Horoscop luni, 20 februarie 2023 – Fecioară

Fecioarele își doresc cu ardoare un moment de intimitate emoțională și o apropiere romantică față de partener. La muncă veți construi relații bazate pe încredere reciprocă. Persoanele apropiate vor avea mai multă încredere în voi și vor îndrăzni să apeleze la ajutorul vostru.

Horoscop luni, 20 februarie 2023 – Balanță

Atitudinea voastră vă va împinge să spre urmărirea intereselor proprii, iar cei din jur tind să fie atrași de acest aspect, deoarece vă înfățișați ca o persoană care știe

ce ce vrea și face eforturile necesare pentru a-și transforma visele în realitate.

Citește și: Horoscop săptămânal perioada 13 februarie – 19 februarie 2023. Taurii vor avea probleme de automotivație la locul de muncă, iar pentru Berbeci cariera va ajunge pe planul secund.

Horoscop luni, 20 februarie 2023 – Scorpion

Afinitatea pe care ați găsit-o pentru problemele sufletului vă va ajuta să vă întăriți legăturile pe care le aveți cu cei dragi și chiar vă va determina să creați altele noi. Vă veți bucura de faptul că veți reuși să cunoașteți oameni noi în viața dumneavoastră cu care veți reuși să creați legături strânse de prietenie.

Veți avea parte de energie pozitivă în relația cu partenerul de viață.

Horoscop luni, 20 februarie 2023 – Săgetător

Este posibil să vă loviți de un val de nostalgie și să aduceți în prim plan amintirile plăcute. De asemenea, amintirile neplăcute pot ieși și ele la suprafață și există riscul să să vă provoace o anumită neplăcere și neliniște.

Încercați să vă focusați atenția spre altceva și să vă liniștiți. Puteți crea amintiri noi, mult mai frumoase.

Trăiți în prezent!

Horoscop luni, 20 februarie 2023 – Capricorn

Relațiile pe care le aveți vor deveni mult mai importante datorită nevoii voastre de a vă conectat cu cineva de sex opus. Dacă nu sunteți într-o relație, fiți atent pentru că este posibil să apară cineva de care să vă îndrăgostiți iremediabil.

Horoscop luni, 20 februarie 2023 – Vărsător

Din cauza stării de irascibilitate pe care le aveți în ultima perioadă este posibil să produceți o distanțare în relația de cuplu. Este posibil să vă confruntați cu anumite situații negative care vă vor copleși. Aceste stări negative se vor reflecta în principal în casa personală, în familie. Tot ce înseamnă drame în care sunt implicate persoanele dragi vă vor crea stări depresive.

Horoscop luni, 20 februarie 2023 – Pești

Discreția este foarte importantă pentru voi în această perioadă. Vreți să păstrați o relație secretă. Veți face tot posibilul să descoperiți adevăratele sentimente ale celeilalte persoane, sau chiar propriile sentimente. Veți reuși să scăpați de tot ceea ce este negativ în viața voastră.

Sursă: tophoroscop.ro