Horoscop luni, 28 decembrie. Ce zodii vor avea emoţii intense în această zi

Author: Elena Padure
Actualizat: 19 iul 2022, 16:55
Horoscop luni, 28 decembrie

Ce ne rezervă astrele în această zi, pe plan financiar, sentimental, dar şi profesional.

Află ce îți rezervă astrele în această zi. Citește horoscopul de luni, 28 decembrie 2020. 

Ce rezervă horoscopul zilei de 28 decembrie pentru fiecare zodie?

Toate cele 12 zodii par să se confrunte cu emoţii puternice şi melancolie astăzi. Nativii din zodiile Fecioară, Leu, Vărsător şi Peşti sunt vizate în mod special.

Berbec

Persoanele care încearcă să te scoată din zona de comfort te vor pune poziţie defensivă. Acea persoană, care era mereu gata să îţi ofere ajutor necondiționat, acum se gândește mult mai mult la propriul avantaj emoţional.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Taur

Nu te lăsa dezamăgit de acţiunile celor din jur.

Te bazezi pe cei dragi pentru sprijin în ascensiunea ta spre dezvoltare personală.

Gemeni

Fii mai blând cu tine şi nu lăsa opinia celor din jur să te afecteze în prea mare măsură.  Lipsa de activitate profesională îți oferă spațiu și timp pentru programarea următoarelor activități.

Rac

Nu prea ai dispoziție de socializare, chiar dacă prietenii și rudele încearcă să comunice cu tine.

Singurul lucru care te preocupă este administrarea unei sume de bani, pe care o deții împreună cu partenerul de cuplu.

Leu

Emoțional totul pare să fie haotic în viața ta, însă vei simţi claritate la nivel energetic.  Ești conștientă că modul în care gândești tu este cel mai elocvent. Vei munci chiar și în zilele de week-end, fapt care te va apropia de îndeplinirea obiectivelor profesionale.

Fecioară

Găsești "ancore" de care te agăți chiar dacă te afli într-o furtună emoţională. Pe plan familial vei trece printr-o perioadă dificilă, dar alegi să rămâi alături de cei dragi, deși din punct de vedere psihic energia pentru a-i ajuta îţi lipseşte.

Citeste si: Ce trebuie să știe pensionarii! Schimbări aduse de noul Guvern

Balanță

Vei fi înconjurat de persoane pesimiste, fapt ce te va împiedica să menţi o stare de echilibru şi calm. Parcă ești un "burete energetic" care preia energia negativă a celor din jur. Încearcă să te detaşezi. 

Scorpion

Te vei concentra pe propria "vindecare" mai mult ca niciodată. Încerci să devi mai creativă în ceea ce privește acest proces.

Săgetător

Vei lăsa cariera pe plan secund în următoarea perioadă, dar nu vei renunța la visurile tale. Simţi o vagă stare de letargie. Dar, indiferent de cum va fi această săptămână pentru tine, vei găsi mereu lucruri minore care să te împlinească.

Capricorn

Vei suferi o "transformare" la nivel emoţionla care se va reflecta în viaţa ta personală. Vei da peste persoane care îți induc din nou nevoia de a le proteja.

Citeste si: Patinoare în București. Unde sunt amplasate și care este orarul de funcționare în timpul sărbătorilor de iarnă

Vărsător

Ești pregătit să trăiești totul la cote maxime şi nu vei spune nu niciunei provocări. Sfârşitul de an te va găsi mai melancolică decât de obicei. Este posibil să îți fie încă dificil să accepți anumite lucruri.

Pești

Ai multe lucruri peste care trebuie să treci din punct de vedere emoţional. Este un sfârşit de an provocator din punct de vedere emoțional. Fii acolo pentru cei dragi care trec printr-o perioadă dificilă.

Citeste si: Zi astronomică mare: Solstițiul de iarnă 2020 și „Marea Conjuncție” au loc astăzi! Cum va putea fi urmărit fenomenul