Horoscop luni, 7 decembrie. Început de săptămână agitat pentru nativii unei zodii

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 06 dec 2020, 15:00
Horoscopul zilei de luni, 7 decembrie
Sursa: unsplash

Unele zodii vor începe săptămâna în forță, în timp ce altele vor întâmpina mici dificultăți încă de la prima oră a dimineții. Iată horoscopul zilei de luni, 7 decembrie, pentru cele 12 zodii.

Începe o nouă săptămână, iar dacă unele zodii vor profita de moment pentru a da startul unor proiecte noi, vor exista și nativi care încă se vor lupta să scape de lucrurile rămase nerezolvate.

Ce rezervă horoscopul zilei de 7 decembrie pentru fiecare zodie?

Ziua de luni se va dovedi una destul de bună pentru anumite zodii. Acești nativi vor avea posibilitatea de a își pune în practică ideile și vor apreciați pentru munca lor.

Cu toate acestea, vor exista și nativi care nu vor avea un start bun și vor începe săptămâna cu stângul, însă lucrurile se vor ameliora în zilele următoare.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Berbec

Ți-ai încărcat bateriile în acest weekend astfel că întâmpini ziua de luni cu foarte multă energie și putere de muncă.

Încearcă să îți împarți sarcinile astfel încât să nu ajungi la epuizare rapid.

Taur

Zilele libere nu doar că nu te-au ajutat să te odihnești, ci mai rău te-au obosit. Orice ar fi, evită să iei decizii importante astăzi. 

Gemeni

Ai mult de muncă astăzi, astfel că nici nu vei avea timp să realizezi că, de fapt, astăzi este luni.

Dacă simți că nu faci față, încearcă să le mai pasezi din sarcini și celorlalți colegi.

Rac

Faci un pas important în carieră astăzi, iar acest lucru îți poate aduce un bonus la salariu. Vei începe ziua, dar și săptămâna într-o notă pozitivă și cu un zâmbet larg pe față.

Citeste si: Horoscop luna decembrie 2020. Schimbari majore pe toate planurile pentru unele zodii! Iata ce aduce sfarsitul anului!

Leu

Deși lucrurile merg conform planului, începutul de săptămână va fi unul agitat pentru tine. Te cuprinde o stare de neliniște pentru care nu poți găsi o explicație. 

Fecioara

Ai o mulțime de lucruri de făcut astăzi, iar sarcinile pe care le vei primi la birou te vor face să simți că nu mai poți gestiona situația. De obicei ești o persoană foarte organizată, însă astăzi nu este tocmai cea mai bună zi a ta.

Balanta

Nu ar fi exclus să simți fluturași în stomac astăzi. Vei avea parte de o discuție plăcută, iar asta te va determina să ai o stare de spirit bună întreaga zi.

Scorpion

Astăzi ar fi bine să lași de-o parte orgoliul și să îi spui persoanei iubite tot ceea ce simți pentru ea. Nu te mai ascunde după deget, asta dacă îți dorești să ai parte de fericire.

Sagetator

Apar schimbări importante în viața de cuplu, lucru care te va pune pe gânduri. Partenerul de viață se comportă ușor ciudat, iar asta te neliniștește.

Citeste si: Singurul horoscop valabil tot restul vietii. Ce spune, de fapt, despre fiecare zodie

Capricorn

Ai nevoie să petreci câteva momente departe de toți cei din jur, în liniște. Ai avut parte de un weekend agitat, motiv pentru care acum simți nevoia să îți pui ordine în gânduri.

Varsator

În dragoste se schimbă totul pentru tine, iar veștile sunt din ce în ce mai bune. Chiar dacă poate fi vorba despre o despărțire, timpul îți va dovedi că ai luat cea mai bună decizie.

Pesti

Anumite aspecte din trecut revin în viața ta și vor ajunge să te afecteze puternic. Încearcă să le tratezi cu indiferență. 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?