Horoscop MAI 2019. O lună plină de energie pozitivă pentru mai multe zodii

Autor: L.S.
Actualizat: 15 nov 2020, 08:15

Horoscop MAI 2019. Vezi ce ti-au rezervat astrele pentru luna mai.

Berbec

Luna mai se anunță a fi una benefică în zona comunicării. Ești din ce în ce ma sincer cu cei din jur, iar aceștia tind să aprecieze mai mult modul în care alegi să te exprimi. În plus, apar oportunități în zona financiară și începi să privești cu ochi din ce în ce mai buni investițiile pe termen lung.

Citeste si: Horoscop Săptămâna Mare. “Luna Roz” aduce schimbari majore! Zodiile binecuvantate in Saptamana Patimilor

Taur

Luna mai vine cu vești bune când vine vorba de relații. Dacă nu ești într-o relație, acum ai șanse mari să cunoști pe cineva cu care ești compatibil pe toate planurile. Dacă ești într-o relație, se anunță îmbunătățiri. Pe de altă parte, este indicat să analizezi mai bine opțiunile înainte de a lua o decizie importantă.

Citeste si: Aceste 5 zodii sunt cei mai buni iubiți și cele mai bune iubite! Tu ai ajuns pe listă?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gemeni

Începi să muncești din greu pentru lucrurile pe care ți le dorești și nu te temi deloc de competiție. Pe de altă parte, o să intri în mai multe conflicte decât în mod normal, tocmai pentru că firea ta încăpățânată este mai accentuată acum decât în luna aprilie. Eviți abordările directe.

Rac

Ai parte de emoții puternice și este posibil să te găsești de mai multe ori în punctul în care nu știi în ce direcție să te îndrepți.

Astfel, este indicat să discuți cu oameni apropiați despre ce ai de făcut, înainte de a lua decizii în zona carierei. Pe de altă parte, pe plan sentimental vei avea parte de multă pasiune.

Citeste si: In ce zodii erau cei 12 apostoli ai lui Iisus? Cat de bine sunt descrise de astrologie trasaturile lor de caracter

Leu

În luna mai începi să iei atitudine când vine vorba de lucrurile pe care ți le dorești. Nu mai ai răbdare să aștepți ca lucrurile pur și simplu să se întâmple, iar acest lucru este valabil pe toate planurile. Începi să acorzi mai multă atenție pasiunilor pe care le ai.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

citeste continuarea pe jurnalul.ro

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.