Horoscop mai 2023: Zodiile cărora li se schimbă complet viața. Berbecii vor fi extrem de activi, iar Gemenii își doresc mai multă stabilitate financiară

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 02 mai 2023, 13:12

Anumite zodii își vor schimba viața începând cu luna mai 2023. Iată ce ne rezervă astrele pentru ultima lună din primăvară.

Anumite zodii își vor schimba viața începând cu luna mai 2023. Iată ce ne rezervă astrele pentru ultima lună din primăvară.

Consultă horoscopul lunar pentru luna mai 2023. Ce le rezervă astrele în luna mai acestor zodii:  Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Ce ne prevăd astrele pentru luna mai 2023?

Luna mai aduce cu ea mai multe schimbări pentru toate semnele zodiacale. De asemenea, eclipsa de pe 5 mai îi va influența într-un mod mai mult sau mai puțin plăcut pe anumiți native.

Horoscop mai 2023 – Berbec

Luna mai se anunță una destul de activă pentru Berbeci. Atenția ta va fi acaparată de către sinele interior, de propriile dorințe și de speranțe. Pe data de 19 mai are loc Luna Nouă în Taur și ai putea avea o promovare sau o sumă de bani în plus, iar a doua zi Soarele trece în Gemeni și favorizează relațiilor sociale, iar Marte în Leu activează pasiunea.

Eclipsa de lună de pe 5 mai influențează Berbecul din punct de vedere emoțional. Este posibil să simți, mai mult decât oricând, nevoia de apropiere emoțională de persoana iubită, spre surprinderea ta și, poate, chiar a persoanei iubite.

Berbecul începe să culeagă roadele propriei munci, dar va trebui să fie foarte atent la cheltuieli.

Sănătatea se prezintă foarte bine în această lună.

Citește și: Horoscop chinezesc 1 -7 mai 2023: Nu te îndoi de abilitățile tale! Prima săptămână din luna Șarpelui răsplătește eforturile

Horoscop mai 2023 – Taur

Pentru tine, dragă taurule, se anunță o lună activă. Vor comunica ușor și vor fi deschiși, mai ales că aveți multe de spus și nu vă veți feri atunci când va trebui să vă spuneți punctul de vedere.

Mintea este extrem de active ceea ce înseamnă că nu este un lucru bun pentru proiectele mentale sau activitățile mentale.

La capitolul finanțe nu veți sta la fel de bine ca în luna aprilie, dar totul va merge bine începând din luna iunie. Cariera se află într-o perioadă de stagnare.  

Norocul se va revărsa asupra ta în cea de-a doua parte a lunii, astfel că ai șansa să restabilești echilibrul, dar și să faci schimbări majore în viața ta.

Este luna ideală în care vă puteți remodela silueta.

Horoscop mai 2023 – Gemeni

Gemenii își vor dori mai multă siguranță atât interioară cât și exterioară.

Vrei să ai stabilitate financiară și vei munci mai mult pentru a câștiga în plus. Este posibil să mai cauți un loc de muncă în plus. Totuși, ai grijă și la cheltuieli pentru că ai tendința să cheltuiești mai mult decât produci.

Iubirea crește în intensitate și îți îndrepți atenția către jumătatea ta.

Ar fi bine să te mai și odihnești în această perioadă. Să ieși cu partenerul de cuplu în aer liber, la un film sau un spectacol. Uneori weekend-ul este și pentru un somn bine meritat, nu doar pentru muncă.

Horoscop mai 2023 – Rac

În această lună îți vei îndrepta atenția la tot ce se petrece în jurul tău și vei încerca să te focusezi pe ceea ce îți poate cauza pe viitor și astfel să eviți toate lucrurile negative.

Vei comunica mai ușor cu cei de lângă tine și vei încerca să ieși mai mult în public pentru că îți lipsește socializarea.

Racul va avea mai multă energie decât a avut până în acest moment și va fi mai entuziasmat de noile începuturi care îi așteaptă. Ideal ar fi să nu începi mai multe proiecte în același timp pentru că riști să te epuizezi.

Deși până acum ai evitat latura sentimentală și ai fost mai distant față de partener, în această lună lucrurile își vor reveni și se vor așeza după mult timp. Astfel vei reuși să îi acorzi atenția meritată jumătății tale.

Deși este posibil să începi un nou job, partea financiară nu își va reveni și va trebui să te axezi strict pe câștigurile de la locul de muncă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Nu apar problem de sănătate, dar trebuie să fi atent la durerile de cap pentru că se pot acutiza.

Horoscop mai 2023 – Leu

Va fi o lună epuizantă pentru Leu, mai ales pentru cei care lucrează cu oamenii în mod direct. Este posibil să întâmpini unele probleme cu somnul și vei deveni irascibil. Situația ta material se află pe același trend, fără câștiguri financiare prea însemnate.

Poate că este momentul să îți faci planuri de vacanță alături de partener.

În viața de cuplu totul merge minunat, mai ales dacă știi să mai lași și de la tine. Încearcă să nu mai flirtezi cu alte persoane de sex opus, decât dacă nu te afli într-o relație, altfel riști ca partenerul să se enerveze și să te trezești singur.

Horoscop mai 2023 – Fecioară

Luna Mai 2023 este o lună cu noroc pentru nativii acestei zodii. Munca din greu pe care ai depus-o va da rezultatele așteptate. Uneori vei avea o dispoziție bună, alteori te vei simți ca un leu în cușcă, nervos, agitat și fără chef să interacționezi cu cei din jurul tău.

Pe plan personal vei dobândi stabilitatea mult dorită, chiar dacă pe alocuri vei mai lua câteva decizii greșite. Este posibil să suporți costuri financiare considerabile atunci când achiziționezi un apartament nou, dar ți le asumi întru totul. În plan emoțional, starea ta este una așezată și împlinită.

Atenție la sterile de anxietate care îți dau bătăi de cap în ultima perioadă, poate ar fi cazul să apelezi la un specialist ca situația să nu se agraveze.

Horoscop mai 2023 – Balanță

Deși Eclipsa de Lună ar putea aduce o criză financiară, se pare că pierzi o sumă de bani în diverse circumstanțe, dar vei recupera, cel puțin o parte, din ei când Mercur finalizează retrogradarea.

Anumite energii pozitive vor intra și în casa ta, fiind împrumutate din Gemeni și Leu. Acestea te vor ajuta să vezi că poți mai mult decât îți imaginezi.

Dacă altă dată erai atras de un anumit tip de persoane poți observa cum atenția ta caută mai degrabă caracteristici mature și stabile care să fie în concordanță cu ideea ta de relație. Poți părea mofturos, dar este vorba mai mult despre pragmatism.

Perioada de vacanță se apropie așa că poți începe să îți faci lista pentru bagaje. Este timpul să te relaxezi și să te odihnești mai mult.

Horoscop mai 2023 – Scorpion

Scorpionul își dorește ceva nou în permanență. Cei care vor avea posibilitatea vor dori să călătorească în locuri noi și cât mai îndepărtate.

Poți să începi un curs nou sau să îți aprofundezi cunoștințele în diverse activități care te atrag.

Pentru voi, nativii Scorpion, apar noi oportunități financiare. Astrele spun că trebuie să rămâi fidel obiceiurilor tale de a cheltui, fără să te uiți la cum procedează ceilalți. Ai grijă la tendința de a evita să dai curs propriilor emoții. Chiar dacă acestea te pot conduce spre zone de dezechilibru, tot ele îți oferă autenticitate. 

Sănătatea va fi bună, dar începutul lunii îți poate aduce dureri de cap și insomnii.

Citește și: Horoscop săptămânal perioada 1-7 mai 2023. Berbecul își aduce aminte de o persoană din trecut, iar pentru Tauri începe perioada deciziilor

Horoscop mai 2023 – Săgetător

Orice îți propui în această lună vei reuși să duci la bun sfârșit. Cariera merge strună, iar oportunitățile vin către tine ca un magnet. Îți poți face planuri de vacanță cu partenerul de cuplu, poate într-o localitate îndepărtată, o zonă exotică care să vă ajute să vă mențineți pasiunea.

Simți o dorință puternică de transformare, pentru că nu își place ceva în propria viață. Există posibilitatea să ai dispute cu un coleg de muncă.

Pasiunea domină relația de cuplu și totul merge perfect, momentele intime vor fi intense, iar atracția va fi cea care dă tonul în relație.

Horoscop mai 2023 – Capricorn

Vei simți propriul progres la locul de muncă și nu vei regreta deciziile luate în ultima perioadă. Ideea de a-ți lua un angajament pe un termen mai lung nu mai este atât de înspăimântătoare cum părea până acum. Casa banilor s-a golit și o să rămână așa pentru o perioadă de timp.

Nivelul de energie este în creștere și nu se anunță probleme de sănătate.

Începi o nouă carieră sau poate o nouă relație. Orice îți propui să faci, tot ce este nou, va merge mai bine decât credeai. Poate că unele schimbări care se petrec în viața ta se întâmplă cu un anumit scop, așa că nu are rost să îți bați capul. Trăiești momentul și asta este tot ce contează.

Ar fi cazul să începi să te revezi cu prieteni vechi, să petreceți mai mult timp împreună și o sa constați că aceste momente te vor ajuta să te relaxezi mai mult.

Horoscop mai 2023 – Vărsător

Deși progresul tău este lent cu Jupiter în Berbec, profiți de oportunități și nu te descurajezi în fața eșecurilor. Chiar dacă ai o perioadă agitată, stresată, o sa vezi că toate lucrurile se vor așeza treptat. În această lună, este posibil să aveți parte de un pic de haos în relațiile dumneavoastră. Îți adori partenerul, dar ai deseori tendința să exagerezi și riști să creezi tensiuni între voi.

Încearcă să comunici mai mult și să înțelegi că uneori nici partenerului nu îi este ușor cu toanele tale.

Ideal ar fi să petreci mai mult timp în natură, relaxează-te și comunică cu familia și cei dragi.

Atenție la cheltuielile exagerate.

Horoscop mai 2023 – Pești

Cu retrogradarea lui Pluton în casa psihicului îți este destul de greu să discriminezi sentimentele. Această confuzie te va determina să te retragi din interacțiunea cu ceilalți și să păstrezi anumite limite.

Este posibil să ai mai mult de lucru în această lună și să te simți oboist. Datorită energiilor liniștitoare și binevoitoare ale Taurului și Racului, relațiile sociale se vor îmbunătăți. Unii oameni care s-au detașat la un moment dat de tine, se pot întoarce neașteptat în viața ta. Nativii Pești își pot îmbunătăți acum relațiile sociale.

Dacă există cineva care te atrage, ar fi bine să nu renunți și să încerci să găsești alte mijloace de comunicare.

 

Taguri: