HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Marte si Jupiter se vor uni in Scorpion, iar cinci zodii vor fi puse la grele incercari

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 mai 2018, 13:18

Horoscopul în 2018 este plin de surprize! Marte şi Jupiter se vor uni în Scorpion şi ne vor împinge de la spate să căutăm ceva mai bun în viaţă.

Horoscopul în 2018 este plin de surprize! Marte şi Jupiter se vor uni în Scorpion şi ne vor împinge de la spate să căutăm ceva mai bun în viaţă.Dar câteva zodii vor avea obstacole noi de înfruntat.
Astrele ne obligă să ne concentrăm fiecare asupra dorinţelor şi resurselor proprii. 2018 este anul în care planurile personale, visele şi ambiţiile vor veni în prim plan. Realizându-ne pe noi, vom fi mai echilibraţi, mai mulţumiţi şi mai puternici, astfel încât să îi ajutăm şi pe ceilalţi.

Câteva astre mari, precum Venus, Marte şi Mercur vor avea perioade lungi de retrogradare în 2018, iar acest lucru va afecta profund câteva zodii ambiţioase.

Berbecii, provocaţi în dragoste
Problemele de cuplu şi scenele de gelozie se vor ţine lanţ în martie, arată horoscopul în 2018. Primele zile frumoase de primăvară nu vor fi deloc benefice nativilor Berbec din punct de vedere al dragostei, fie că sunt căsătoriţi sau nu.

 
Racii, provocaţi pe plan financiar
În martie, nativii Rac trebuie să fie prudenţi când împrumută bani, pentru că este posibil să îi piardă pentru totdeauna. O altă perioadă nefastă va fi începutul lui august, marcat şi el de pierderi în anul 2018.
Cititi continuarea pe kfetele.ro
 

 

Taguri: