Horoscop MARIANA COJOCARU pentru CRACIUN. Gemenii raman cu buzunarele goale, Balantele sunt in pericol!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 dec 2018, 16:39

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 22 - 28 decembrie 2018. Luna Plină de Crăciun aduce o perioadă agitată pentru zodii.

Berbec- Luna Plină din data de 22-23-24 Decembrie susţine intuiţia şi vă dă vise premonitorii. Curăţenia ţine de minte-trup şi spirit, dar şi de locul în care trăiţi. Soarele din Capricorn va face opoziţie cu Luna Plină din Rac(domiciliu) şi vor fi în rezonanţă cu Axa Timpului pe astrograma generală, nu pe cea natală, de aceea vă puteţi suna rudele, dacă nu ajungeţi să le vizitaţi. Bucătăriţi, dansaţi, vă bucuraţi!

 

Taur- Sunteţi mari amatori de bucate alese şi băuturi fine, de aceea Sărbătorile trebuie să fie îndestulate, dar pe măsura posibilităţilor voastre. Soarele din Capricorn vă apropie de copii. Pentru ei nutriţi sentimente alese. Un hobby personal vă poate umple fericit timpul. Revederea cu prietenii nu va fi întâmplătoare. Unii vor lega noi prietenii, cu Axa de Destin. Atenţie la sănătate!

Gemeni- Să vă bucuraţi de mâncare, dar să nu exageraţi.

De ce? Din cauza Lunii Pline care va fi în Rac. Fiţi cumpătaţi! Nu cheltuiţi peste măsură, că urmează o perioadă în care facturile vor fi mari. Soarele, Saturn şi Pluton din Capricorn nu îşi doresc să vă lase cu buzunarele goale. Unii pot avea credite de rambursat, iar alţii pot să viziteze locuri sfinte pentru mântuirea sufletului. Sănătatea cere investiţii.

 

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 22- 28 decembrie 2018.

Luna Plină de Crăciun aduce o perioadă agitată pentru zodii- previziuni complete pentru Kfetele.ro.

 

Rac- Patroana voastră astrală va fi în domiciliu, la început de săptămână. E vorba de Lună. Ba chiar vă spun că va fi Lună Plină… Luna Plină sufletului dă lumină, de obicei. Cei cu relaţii incompatibile vor avea de suferit, datorită opoziţiei pe care aceasta o va face cu Soarele, Pluton şi Saturn din zodia opusă- Capricorn.

Cei ce iubesc se cadorisesc. Sănătatea aminteşte de odihnă şi reparaţii: curente şi capitale.

 

Leu- Săptâmăna care urmează va fi una bună, deoarece Luna va tranzita zodia voastră. Posibile câştiguri, stare de spirit pozitivă, alergătură. Începutul de săptămână este destul de delicat pentru sănătate, de aceea vă recomand să aveţi grijă de voi. Să vă îmbracaţi bine, că e sezon rece. Afecţiuni karmice care pot scăpa de sub control.

În special, dacă anul de-l lăsaţi în urmă a fost destul de dificil, greu.

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.