Horoscop Mariana Cojocaru pentru saptamana 3-9 martie

Autor: Raluca Vitu

Unii pot trada in amor sau pot fi tradati, iar altii vor avea NOROC DIVIN pe toate planurile - previziuni pentru Kfetele.ro

Mariana Cojocaru a spus care sunt previziunile pentru saptamana 3-9 martie. Unii pot trada in amor sau pot fi tradati, iar altii vor avea NOROC DIVIN pe toate planurile.

Berbec

Mercur va intra in Constelatia voastra si va rezona cu Kiron si Norocul Divin. Este o veste buna pentru comunicatori si terapeuti. Vestea mai putin buna este data de alinierea de planete de pe Karma Negativa din Capricorn, care va poate afecta cariera, pozitia sociala, viata de familie.

Aceste aspecte sunt pe astrograma generala, nu pe cea personala. Cei care au probleme de karma, pot patimi(pacate acumulate). Atentie la sanatate si bani, atat la voi cat si la cei dragi!

Taur

Cum patronul vostru astral Venus este in Varsator, cu Luna Alba si Luna Neagra, unii pot miza pe vrabia de pe gard nu la cea din mana, atunci cand vorbim de iubire.

Este afectata casa(atentie defectiuni) si cariera(probleme cu justitia, stirbirea autoritatii- unii va sustin, altii nu). Diferenta o face karma personala, dupa cum o are fiecare marcata pe harta natala. Tineti aproape de Mesterul Drege Tot…

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gemeni

Patronul Vostru astral Mercur va intra in Berbec. Atentie la intentiile celor din jur si la sesizarile lor.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.