Horoscop Mariana Cojocaru: Zodiile care vor scoate bani si din piatra seaca in luna IUNIE. Acesti nativi se vor imbogati

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 12 iun 2018, 10:21

Soarele se va pozitiona in cel de-al doilea decan al Zodiei Gemenilor, adica va fi in miezul Costelatiei si problemelor perioadei.

E bine sa stiti acum care este culoarea favorabila a perioadei: galben. Florile de culoarea galbena sunt cele care va aduc multa bucurie in suflet si va si bucura privirea. Galbenelele, irisul galben, papadia, musetelul(galbenelele, musetelul, papadia sunt flori vindecatoare). 

Berbec- Sunt vizati in special Berbecii nascuti in al doilea decan al zodiei. Cuadratura Lunii cu Soarele natal va indeamna la evolutie spirituala. Cu Soarele in Gemeni va regasiti cu persoanele dragi si cu prietenele/prietenii la un pahar cu vorbe, o ceasca de cafea, de ceai sau de ciocolata… cu dragoste.

Unii pot face acest lucru acum cu vecinii. Studiosii se pregatesc pentru examene si pun serios mânuta pe carte, ca nu-i de joaca. Abia apoi se gândesc la vacanta! Sanatatea vrea aer liber.

Taur- Cu Soarele in sector astro-financiar si astro-imobiliar va trebui sa va gânditi la câstiguri, transferuri, tranzactii. Unii vând câte ceva sa faca acum rost de bani de vacanta.

Altii investesc pe termen lung, atunci când vând ceva. Nu cereti mult pe lucrurile de valoare, ca este perioada de criza in tara. 

Sanatatea voastra cere investitii serioase- reparatii curente si capitale. Exploziile solare nu sunt de bun augur pentru sanatate. Iesiti in natura doar la orele potrivite, nu in miez de zi.

Gemeni- Saptamâna care urmeaza are ca vedete nativii celui de-al doilea decan al zodiei.

Exista un trigon bun intre Soare conjunct cu Mercur(patronul vostru zodiacal) si Nodul Lunar Sud in rezonanta cu Marte.

Acest trigon avantajeaza doar pe cei buni, de lumina. Nu-i favorizeaza pe cei intunecati la fata, ce se imbraca doar in culori sumbre, ca nu sunt lumini… ci doar umbre (mithologie Castro si Polux).  Culorile inchise nu sunt potrivite acestei perioade pentru voi.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.