Horoscop marți, 13 octombrie. Zi cu noroc pentru nativii unei zodii

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 12 oct 2020, 16:00
Horoscopul zilei de marți, 13 octombrie
Sursa: PixaBay

Deși se spune că este o zi cu ghinion, ziua de marți, 13 octombrie, le va aduce nativilor din mai multe zodii foarte multe realizări. Iată cum arată horoscopul pentru toate cele 12 zodii.

Pentru cei superstițioși din fire, ziua de astăzi ar putea însemna un lung șir de ghinioane și experiențe mai puțin plăcute. Ei bine, nimic mai fals. Astrele sunt blânde astăzi cu majoritatea nativilor zodiacului, iar unii dintre ei chiar vor avea parte de experiențe plăcute și de realizări importante.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ce rezervă horoscopul din 13 octombrie pentru fiecare zodie

Ziua de astăzi se va dovedi una favorabilă pentru acele zodii  care își vor propune să iasă din zona de confort și să încerce lucruri noi. Cei care vor lăsa superstițiile de-o parte și vor îndrăzni să se implice în proiecte noi au șanse mari să obțină rezultate dintre cele mai bune.

Berbec

În ultima perioadă nu ai avut rezultate prea bune la locul de muncă, iar șefii au observat acest lucru, iar astăzi s-ar putea să îți atragă atenția. Poate că ar trebui să te implici puțin mai mult și să faci unele schimbări.

Taur

Pentru tine, ziua de astăzi va veni cu o mare dezamăgire din partea prietenilor. Există șanse mari ca pe fondul unor discuții mai vechi, acum să pornească un mare conflict care poate duce la destrămarea prieteniei.

Nu îți va fi deloc ușor să accepți această situație delicată.

Gemeni

Vrei să faci o investiție, dar nu știi dacă este cel mai potrivit moment. Deși ai analizat bine situația, încă ai dubii. Discuția cu o persoană mai în vârstă și cu mai multă experiență de viață te va ajuta să îți pui ordine în gânduri.

Rac

Poate că nu ți-ai dat seama până acum, dar ai tendința de a vorbi prea mult despre problemele tale, lucru care poate deveni deranjant pentru cei din jurul tău. Încearcă să îi asculți mai mult pe cei cu care interacționezi și să nu le mai dai detalii despre lucrurile banale din viața ta.

Leu

Chiar dacă lucrurile nu sunt tocmai roz în viața ta, astăzi vei primi un semn important că totul este pe cale să se rezolve.

În sfârșit îți vei recăpăta optimismul și vei avea speranța că ceea ce îți dorești va deveni realitate.

Fecioara

Vești bune pentru cei care au de susținut un examen astăzi sau care trebuie să primească un răspuns important. Acești nativi vor reuși să facă tot ceea ce și-au propus, iar satisfacția va fi și mai mare dacă au depus eforturi mari în ultima perioadă pentru ca visul lor să devină realitate.

Balanta

Deși faci tot timpul gesturi frumoase pentru cei din jur, câteodată, vorbele pe care le spui pot ajunge să îi rănească pe ceilalți, lucru care se poate întâmpla și astăzi, astfel că trebuie să ai mare grijă la ceea ce spui.

Scorpion

Este o zi perfectă din toate punctele de vedere. Lucrurile merg mai bine ca niciodată la locul de muncă, iar în plan personal, astăzi poți avea parte de o mare surpriză. 

Sagetator

Cu toate că acum ești într-o situație delicată și îți este destul de dificil să găsești o soluție pentru problemele cu care te confrunți, nu te îngrijora. Astăzi sunt șanse mari să primești un sprijin important și care te va ajuta să ieși din impas.

Capricorn

Un lucru care inițial părea foarte simplu, în realitate se dovedește mult mai complicat și îți va da ceva de furcă. Nu ar fi exclus chiar să îți pierzi răbdarea și să renunți la ceea ce ți-ai propus să faci.

Varsator

Astăzi poți primi o sumă de bani, iar acest lucru te va ajuta să scapi de problemele financiare. Deși încă nu este jumătatea lunii, bugetul tău s-a redus considerabil, ai cheltuit destul de mult, astfel că acești bani te vor ajuta foarte mult.

Pesti

Gelozia partenerului de viață te pune de multe ori pe gânduri, mai ales că nu este una justificată. A venit momentul să lămuriți lucrurile și să stabiliți anumite limite.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?