Horoscop marți, 16 martie 2021: Zodia care se desparte de partener!

Author: Andrei Ionescu
Horoscop 16 martie 2021

Ziua de marți, 16 martie 2021 vine cu vești bune pentru unele zodii, dar cu unele mai puțin bune pentru altele.

Zodia cea mai afectată din punct de vedere sentimental va fi cea a Gemenilor. Unii nativi din zodia Gemeni se vor despărți de partener, după o perioadă de tensiuni în cuplu.

Peștii vor avea parte de o provocare extraordinară în carieră, o ofertă pe care trebuie să o cântărească serios!

Ce rezervă horoscopul zilei de marți, 16 martie 2021, pentru fiecare zodie?

Pentru unele zodii lucrurile vor sta bine în plan amoros, precum Racii, pentru altele, precum Gemenii, dimpotrivă.

Taurii nu vor avea chef de niciun fel de lucru.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Berbec

Ai multe lucruri de făcut, dar nu reușești să te mobilizezi. E timpul să te pui pe treabă fiindcă nu vei mai avea când să termini totul.

Taur

Taurii nu au niciun chef să muncească, așa că pentru ei din punct de vedere profesional ziua va fi ca și pierdută. Totul e un efect al muncii intense depuse în ultima perioadă.

Gemeni

Lucrurile stau rău din punct de vedere amoros pentru Gemeni. După ce s-au tot certat cu persoana iubită recent, numeroși nativi din zodia Gemeni aleg să pună capăt relațiilor pe care le au.

Rac

Cineva din apropierea ta a pus ochii pe tine, așa că trebuie să decizi dacă îți place persoana respectivă și ți-o dorești ca partener.

Leu

Leii au avut un stil de viață monoton în ultima vreme, dar sunt hotărâți să facă o schimbare și să încerce ceva interesant. Va fi de bun augur această schimbare.

Fecioară

Încerci să mulțumești pe toată lumea, însă ar trebui să o iei mai ușor. Nu uita să te pui pe primul plan fiindcă fiecare trebuie să aibă grijă de el!

Balanță

Nativii din zodia Balanță sunt supuși presiunii la locul de muncă. Au foarte mult de muncă și nu reușesc să termine în timp util.

Cel mai bine ar fi să ceară ajutorul apropiaților.

Scorpion

Ai o dispoziție proastă, iar acest lucru s-ar putea răsfrânge asupra celor din jur. Aveți grijă să nu vă jigniți apropiații!

Săgetător

Ai cheltuit bani inutil în ultima perioadă, așa că te decizi să pui și ceva deoparte. Ai venituri suficient de bune pentru a face acest lucru.

Capricorn

Nu ai o stare de spirit prea bună, dar totul se schimbă când primești o veste foarte bună de la cineva apropiat!

Vărsător

Ești prins într-un proiect care îți face multă plăcere. Pe seară e posibil să ai parte de o cină romantică în compania persoanei iubite.

Pești

Primești o ofertă de serviciu foarte interesantă! Cântărește-o bine și ia cea mai bună decizie! La prima vedere, nu ai cum să o refuzi.

Citeste si: Horoscop luni, 15 martie 2021. Nativii unei zodii au parte de clipe de romantism de neuitat!