Horoscop marti, 17 noiembrie. O zodie trebuie sa fie cu ochii in patru! Ziua de marti cu cele 3 ceasuri rele ii poate aduce ghinion!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 nov 2020, 00:19

Ziua de marti, cu 3 ceasuri rele le aduce multor nativi provocări neasteptate! Iată cum arată horoscopul zilei de marti, 17 noiembrie, pentru cele 12 zodii.

Daca ziua de luni, 16 noiembrie, a adus clarificarea unor nelămuriri, chiar daca nu am scapat complet de probleme, ziua de marti, 17 noiembrie, continua cam in acelasi registru, insa apar inevitabil si situatii dificile pentru unele zodii. Marti cu cele 3 ceasuri rele poate sa aduca momente neplacute pentru unii dintre nativii zodiacului. Insa trebuie doar să acceptăm ceea ce primim, cu seninătate pentru că fiecare moment poate să fie parte din evoluția noastra.

Ce rezervă horoscopul din 17 noiembrie pentru fiecare zodie?

Nu va lipsi inspirația, ceea ce ar putea transforma o zi liniștită într-una de neuitat. Ocaziile se perindă cu o viteză amețitoare, așa că cine este atent la detalii va avea numai de câștigat.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativii din zodia Berbec au parte de un moment de inspirație ce le-ar putea schimba viața în bine.

Poate fi vorba despre un mic proiect personal, care să se transforme într-o afacere pe viitor. Ai atata energie incat esti dornic sa rastorni muntii, ai nevoie de acea libertate de a-ti lua propriile decizii, de a-ti demonstra cat mai multe lucruri, dar recomandarea astrelor pentru astazi este sa-ti dozezi cat mai corect energia, sa nu te avanti in activitati si sarcini care te lasa epuizat, fara resurse.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Astrele ii sfatuiesc pe nativii Tauri să aibă grijă de propria sănătate și să renunțe la gândurile apăsătoare, pe cât posibil. Nu lăsati stresul să își pună amprenta asupra vieții voastre. Rezolvati ceea ce este cu putință și renunțati la lucrurile pe care nu le puteti controla. Incercati sa mentineti cat puteti un echilibru intre viata de cuplu si telurile profesionale, pentru ca simti ca succesul din ultima perioada se datoreaza anume acestei armonii dobandite.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativii Gemeni se afla in sfera vietii sociale si probabil de aici vei simti acea nevoie de a interactiona cat mai mult astazi, de a-ti face noi prieteni, poate chiar de a evada in mediul virtual unde crezi ca poti avea parte de mai multa libertate de exprimare. De asemenea esti dornic de validare, de cucerire, de flirt, de distractie.

Gemenii care se orientează în sfera sentimentală după prejudecăți sau experiențe neplăcute din trecut sunt sfătuiți să încerce o altă abordare.

Rac (22 iunie – 23 iulie)

Nativii din zodia Rac au o zi dificilă și au nevoie de toate resursele pentru a remedia situatia. Ceea ce cred ei că s-ar potrivi într-o anumită situație nu e neapărat ceea ce trebuie, iar asta va duce la discuții interminabile cu cei din jur.

Astrele va indeamna sa nu va panicati! E o ocazie perfectă pentru a afla mai multe despre propria persoană, trebuie doar sa va ascultati vocea interioară.

Leu (24 iulie – 23 august)

Este momentul ca nativii din zodia Leu sa isi analizeze cu mai multa luciditate prezentul, fie ca este vorba despre sectorul profesional, despre sfera vietii de familie, despre parteneriate, despre pasiunile pe care le ai, si mediteaza asupra acelor aspecte care simti ca le-ai dori schimbate. Este un moment bun pentru o astfel de evaluare, dar si pentru incheieri de capitole, de etape.

Fecioara (24 august – 23 septembrie)

Nativii din zodia Fecioara sunt preocupati de armonie, atat cea care tine de sfera interioara, cat si de relatiile cu ceilalti, de mediul profesional, de sfera cu lumea exterioara. Sunt plini de inspiratie, gratie sferei marilor viziuni, au acea claritate dorita, stiti sa va gestionati cu multa abiltiate resursele personale.

Balanta (24 septembrie – 23 octombrie)

Pentru nativii Balanta situatia profesionala este cam incalcita in prima parte a zilei, iar recomandarea astrelor este sa-ti pastrezi o atitudine cat de calma si de pozitiva ar fi posibila. Autoevalueaza-te cu onestitate, arata-te dispus sa oferi tot ce ai mai mult pentru o cauza comuna, te indeamna astrele, astfel vei fi privit intr-o lumina favorabila, poti avea parte de beneficii.

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Astazi este despre credinte, despre autocunoastere, despre convingerile si principiile de vata pe care le ai, despre dezvoltare personala, dar si despre care este filozofia ta de viata. Emoția pe care o simt nativii Scorpioni pentru ceva din sufletul său face foarte dificilă exercitarea oricărei răbdări, dar nu va exista nicio modalitate de a accelera luarea unei decizii importante. 

Sagetator (23 noiembrie – 21 decembrie)

Pentru nativii din zodia Sagetator este un cadru astral bun pentru studiu, lectura poate fi un mod de a te destinde, dar si de a-ti hrani sufletul. Săgetătorii mizează pe capacitatea lor de a ţinti problemele exact în miezul lor, totuşi au câteva probleme în a comunica aceste probleme persoanelor care i-ar putea ajuta in aceste situaţii. 

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Pentru nativii din zodia Capricorn este o zi buna pentru o apropiere deosebita cu persoana iubita. Vesti reusi sa fuzionati la vinel emotional, spiritual. Astazi se vor putea focusa pe stabilitatea cuplului, pe armonia din familie, pe rezolvarea situatiilor conflictuale din trecut. Marți, nativii zodiei Capricorn au parte de momente extrem de intense.

Varsator (21 ianuarie – 19 februarie)

Pentr nativii din zodia Varsator se anunta o zi benefica din punct de vedere profesional, pot aparea oportunitati de dezvoltare, de crestere, dar si ocazii de a-ti arata abilitatile, de a primi laude, de recunoastere a meritelor, beneficii. Este cel mai bun moment în care să mediteze asupra trecutului, prezentului și, mai ales, asupra viitorului. Ai învățat lecții importante, așa că ideal ar fi să elimini din viaţa ta tot ce consideri nociv. 

Pesti (20 februarie – 20 martie)

Pentru Pesti este un cadru astral petnru a incepe un nou proiect, pentru a-ti dezvolta afacerea, pentru a relua unele legaturi cu cineva din strainatate, pentru a-ti imbunatati reputatia profesionala sau veniturile, finantele. Peștii au tendinţa să se grabeasca și există riscul luării unor hotarari pripite. Astrele indeamna la rabdare si calm! Apele se liniștesc în a doua parte a zilei, când o veste neaşteptată le readuce linistea interioara.

Citeste si: Prognoza meteo 16 noiembrie 2020: Iarna isi intra in drepturi in toata tara!

Citeste si: Horoscop duminică, 15 noiembrie. Peștii vor recupera o sumă mare de bani!